برای مشاوره نحوه شکایت کارفرما از کارگر بابت ضرر
برای مشاوره نحوه شکایت کارفرما از کارگر بابت ضرر
با توجه به قوانین کار، کارفرما در صورت قصور کارگر یا ترک کار کارگر بدون اطلاع به وی قادر به این بوده تا شکایت خود را ثبت نماید. شکایت کارفرما از کارگر دلایل مختلفی داشته که از جمله آنان بایستی از امتناع از انجام وظایف قانونی و قراردادی، ورود خسارت به کارفرما و موارد دیگر نام برد. در همین راستا؛ شاکی جهت ثبت شکایت قضایی نیاز به این داشته تا ابتدا در سامانه ثنا ثبت نام نموده و سپس در مراجع قضایی فرآیند مورد نیاز را طی کند.
یکی از ابهامات افراد عدم آشنایی با شکایت کارفرما از کارگر بابت ترک کار و نیز، مهلت، موارد و شرایط طرح شکایت می باشد. همچنین، برخی از اشخاص با نحوه شکایت کارفرما از کارگر اطلاع نداشته که در این راستا بایستی نمونه متن شکایت را مشاهده کرده و در مهلت معین شده شکایت خود را ثبت نمایند.
از این رو، در مقاله حال حاضر، به سوال آیا کارفرما می تواند از کارگر شکایت کند پاسخ داده شده و به مهلت شکایت کارفرما از کارگر پرداخته خواهد شد. در ادامه مطلب نیز در ارتباط با موارد مختلف شکایت کارفرما از کارگر، شرایط شکایت کارفرما از کارگر و مراجع رسیدگی به این شکایت توضیح داده می شود. پس از آن، نحوه شکایت کارفرما از کارگر در اداره کار، نمونه متن عواقب آن آورده شده و به کارفرما از کارگر بابت ضرر، بدون قرارداد و بابت ترک کار پرداخته می شود. جهت کسب اطلاعات بیشتر در این خصوص، با ما همراه باشید.
آیا کارفرما میتواند از کارگر شکایت کند
روابط کارفرما و کارگر با عقد قرارداد منطبق با قوانین قانون کار تعیین شده و این قرارداد در صورت تبعیت از قانون به عنوان مدرک شرح وظایف محوله کارفرما به کارگر و همچنین مدرک تعیین حق الزحمه و حقوق کارگر شناخته می شود. در مواردی کارگر به دلایل مختلف از وظایف خود نسبت به کارفرما تخطی کرده و موجب ورود ضرر و زیان به او می شود. در این مواقع یکی چالش های پیش روی افراد؛ عدم اطلاع از امکان شکایت از کارگر توسط کارفرما می باشد که بر همین اساس در بخش زیر به این مبحث پرداخته خواهد شد.
در جواب به سوال آیا کارفرما میتواند از کارگر شکایت کند؛ می توان گفت که بله، شکایت کارفرما از کارگر بابت ضرر وارد شده قابل انجام بوده و کارفرما می تواند با اتکا به بندهای قرارداد عقد شده میان وی و کارگر، نسبت به رسیدگی به حقوق خود در مراجع قضایی، اقدام به شکایت نماید. از جمله دلایل شکایت از کارگر در محیط کار می توان به ترک کار، عدم انجام وظایف محول شده، ورود زیان به کارفرما از طریق مختلف و برخی موارد دیگر اشاره کرد.
موارد شکایت کارفرما از کارگر از 2 جنبه قابل بررسی بوده که در وهله اول مرتبط با قانون کار می باشد و در مرتبه دوم در ارتباط با موارد شکایت کارفرما از کارگر خارج از قانون کار خواهد بود. کارفرما در راستای شکایت از کارگر نیاز به برخورداری از شرایط داشته و بایستی از هر یک از آن اطلاع یابد.
مهلت شکایت کارفرما از کارگر
همانطور که پیش تر بیان شد، شکایت کارفرما از کارگر بابت ضرر وارد شده قابل انجام بوده و کارفرما می تواند از طریق مراجع مشخص شده به انجام این کار پرداخته و شکایت خود را ثبت نماید. در این میان، برخی از افراد با مهلت تعیین شدن برای ثبت شکایت اطلاع نداشته که بر همین اساس بایستی در این باره به مطالعه بپردازند.
در ارتباط با مهلت شکایت کارفرما از کارگر بایستی ذکر کرد که قانون گذار در قانون کار و دیگر قوانین مرتبط در حوزه روابط کارگر و کارفرما، زمان خاصی را برای طرح شکایت از کارفرما تعیین نکرده است. از این رو، کارگر می تواند در هر زمانی برای ثبت شکایت خود اقدام کند، حتی اگر سال ها از وقوع مشکل گذشته باشد.
مطابق با قانون 34 تامین اجتماعی امکان رد شدن بیمه به صورت همزمان از دو یا چند کارگاه وجود داشته و محدودیتی در این باره مشاهده نمی شود. طبق این قانون، افرادی که دو یا چند کارگاه مشغول به فعالیت بوده قادر به دریافت دو یا چند بیمه می باشند که جهت کسب اطلاعات بیشتر در این خصوص، مطالعه مقاله زیر توصیه می شود.
موارد شکایت کارفرما از کارگر
در قسمت قبل به قابلیت ثبت شکایت کارفرما از کارگر بابت ضرر و همچنین، مهلت شکایت کارفرما از کارگر پرداخته شد. برقراری عدالت میان کارگران و کارفرما از جمله اهداف تدوین قانون کار بوده که به موجب آن کارفرما و کارگر امکان زیر پا گذاشتن حقوق یکدیگر را ندارند. شکایت کارفرما از کارگر دلایل مختلفی داشته و همگی در محور عدم انجام وظایف کارگر خلاصه می شود. موارد شکایت کارفرما از کارگر از 2 جنبه در قانون کار و خارج از قانون کار قابل بررسی می باشد.
قانون کار تعیین کننده قواعد مرتبط میان کارگر و کارفرما بوده که موجب آن تعهدهای کاری برقرار خواهد شد. اختلاف میان کارگر و کارفرما در حوزه های مختلفی اتفاق افتاده و موجب ثبت شکایت کارفرما از کارگر می گردد. موراد شکایت کارفرما از کارگر در قانون کار از مهمترین دلایل شکایت بوده که به در بخش زیر به هر یک از آن ها اشاره شده است:
طبق ماده 25 قانون کار، کارفرما (نظیر انواع شرکت ها) و کارگر امکان فسخ یک طرفه قرارداد را نداشته و در صورتی که کارگر اقدام به انجام این کار نماید، کارفرما قابلیت ثبت شکایت دارد.
بر اساس ماده 21 قانون کار می توان گفت که در صورتی که کارگر تمایل به استعفا داشته باشد، بایستی به ارائه استعفا نامه کتبی خود به کارفرما پرداخته و حداقل تا 30 روز پس از استعفا کار خود را انجام دهد. در غیر این صورت، کارفرما قادر به این بوده تا برای ثبت شکایت علیه کارگر بابت ترک کار اقدام کند.
طبق ماده 114 قانون کار، فرد کارآموز موظف به این بوده تا حداقل به مدت 2 برابر زمان کارآموزی خود در همان کارگاه فعالیت کند. در غیر این صورت کارفرما قابلیت این را داشته تا شکایت خود را علیه کارآموز ثبت نماید.
هر یک از موارد درج شده در بالا از جمله دلایل شکایت کارفرما از کارگر بابت ضرر در قانون کار بوده که قابل مشاهده می باشد. در خارج از قانون کار نیز دلایلی برای شکایت کارفرما از کارگر وجود داشته که از جمله آن بایستی به موارد ارتکاب جرم اشاره کرد که شامل سرقت، توهین، فحاشی و موارد دیگر می شود. در چنین مواردی نیز، کارفرما می تواند در این موارد شکایت خود علیه کارگر ثبت کند. هم چنین، اگر کارگر با اقداماتش خسارتی به کارفرما یا اموال کارگاه وارد کند، کارفرما می تواند با مراجعه به دادگاه حقوقی، برای مطرح کردن دعوای مسئولیت مدنی و دریافت خسارت اقدام نماید.
شرایط شکایت کارفرما از کارگر
شکایت کارفرما از کارگر بابت ضرر طبق قانون کار و با توجه به ماده های مختلف ذکر شده و همچنین خارج از قانون کار قابل انجام می باشد. کارفرما با تکیه بر قرارداد ثبت شده و با توجه به جرم انجام شده؛ می تواند مراحل شکایت خود را ثبت و پیگیری نماید. در این راستا؛ شاکی نیاز به اطلاع از ضوابط شکایت کارفرما از کارگر داشته که بر همین اساس در بخش زیر به این مبحث پرداخته خواهد شد.
شرایط شکایت کارفرما از کارگر از جمله شرایط تعیین شده در قانون کار، ضوابط خارج از قانون کار و شرایط در نظر گرفته شده توسط مراجع قضایی می باشد که به واسطه آن کارفرما و شرکت ها حق ثبت شکایت خود علیه کارگر را خواهد داشت. شرایط شکایت کارفرما از کارگر به شرح زیر می باشد:
شکایت کارفرما از کارگر بابت ترک کار تنها در صورتی قابل انجام بوده که کارگر استعفای خود را به صورت کتبی به کارفرما ارائه نداده یا 30 روز پس از استعفا به کار خود ادامه ندهد. البته این شکایت زمانی قانونی بوده که قراردادی میان کارگر و کارفرما ثبت شده و این قرارداد توسط کارگر فسخ نشده باشد.
شکایت کارفرما از کارگر بابت قصور و جرایم انضباطی بستگی به این داشته که قصور کارگر در انجام وظایف قانونی ثبت شده باشد. همچنین کارفرما نیاز به این داشته تا تذکرات کتبی ارائه شده به کارگر را ثابت نماید.
شکایت کارفرما از کارآموز نیاز به این داشته تا اثبات شود که کارآموز به میزان 2 برابر زمان کارآموزی در کارگاه فعالیت نکرده باشد.
اثبات جرم کارگر در دادگاه کیفری از شرایط لازم برای شکایت کارفرما از کارگر به علت جرم کیفری می باشد.
اثبات کار زیان آور کارگر، اثبات ورود خسارت به کارگاه و اثبات ورود خسارت به کارفرما از شرایط شکایت کارفرما از کارگر بابت ضرر می باشد.
هر یک از موارد درج شده در بخش بالا از شرایط شکایت کارفرما از کارگر بوده که می بایست مورد توجه قرار گیرد. این شرایط مورد بررسی کارشناسان مراجع قضایی قرار گرفته و در صورت عدم تایید هر یک و نداشتن شرایط توسط کارفرما، شکایت وارده به کارگر توسط کارفرما، رد خواهد شد.
مراجع رسیدگی به شکایت کارفرما از کارگر
شکایت کارگر از کارفرما بابت ضرر به موارد مختلفی بستگی داشته که در قسمت قبل، به دلایل مرتبط با قانون کار و خارج از قانون کار پرداخته شد. کارفرما می تواند با مدارکی نظیر قرارداد، فرم تسویه حساب با کارگر، رابطه کاری خود را با کارگر اثبات نماید. کارفرما در راستای ثبت شکایت علیه کارگر نیاز به این داشته که از شرایط اطلاع یافته و همچنین در جهت آگاهی از نحوه شکایت می بایست به مراجع رسیدگی مربوطه مراجعه کند. یکی از ابهامات اشخاص عدم آشنایی با مراجع رسیدگی به این شکایت بوده که در قسمت زیر، به آن پرداخته شده است.
مراجع رسیدگی به شکایت کارفرما از کارگر بستگی به قرار گرفتن جرم کارگر در موارد شکایت داشته که شامل موارد مرتبط با قانون کار و موارد خارج از قانون کار می شود. در صورتی که موارد شکایت کارفرما از کارگر در قانون کار بوده، مرجع رسیدگی به شکایت کارفرما اداره کار می باشد. اداره کار وظیفه رسیدگی به اختلافات و شکایت کارگر و کارفرما را داشته و در راستای این وظیفه فعالیت می کند.
در برخی موارد؛ جرم کارگر مرتبط با قانون کار نبوده و در حیطه موارد خارج از قانون کار قرار می گیرد. از جمله این جرایم می توان به دزدی، فحاشی، توهین، ورود ضرر مالی و جانی به کارفرما و کارگاه و موارد دیگر توسط کارگر اشاره کرد. در این مواقع شاکی نیاز به این داشته تا در راستای شکایت خود علیه کارگر به مراجع قضایی مراجعه کند. در واقع مرجع رسیدگی به موارد شکایت کارفرما از کارگر خارج از قانون کار مراجعه قضایی می باشد.
نحوه شکایت کارفرما از کارگر در اداره کار
شکایت کارفرما از کارگر بابت ضرر با توجه به موارد گفته شده، قابل انجام بوده و افراد می توانند طبق شرایط در نظر گرفته شده به انجام این کار بپردازند. در قبل به موارد شکایت کارفرما از کارگر، مهلت انجام این کار و موارد دیگر پرداخته شد و در ادامه نیز در ارتباط با نحوه شکایت کارفرما از کارگر در اداره کار مرتب در شکایات مشمول قانون کار توضیح داده می شود.
نحوه شکایت کارفرما از کارگر در اداره به 2 روش حضوری و غیرحضوری قابل انجام بوده که در روش حضوری فرد بایستی به اداره کار مرجع رسیدگی به شکایات مرتبط با قانون کار مراجعه کند. در روش غیر حضوری شاکی نیاز به این داشته تا با سامانه روابط کار به نشانی prkar.mcls.gov.ir رفته و فرآیند ثبت شکایت را به صورت الکترونیک طی نماید.
در همین راستا ابتدا به سامانه احراز هویت الکترونیکی به نشانی ekyc.done.ir رفته و نام کاربری و رمز عبور را دریافت می کند. سپس، نشانی از سامانه جامع روابط کار prkar.mcls.gov.ir را در مرورگر اینترنتی تلفن همراه یا سیستم رایانه مورد استفاده خود وارد خواهد کرد. در ادامه، شخص به صفحه اصلی منتقل شده و در این بخش بایستی فرآیند ورود را تکمیل نماید. نام کاربری، گذرواژه و عبارت امنیتی را درج نموده و بر روی دکمه ورود ضربه می زند یا فرآیند ورود از طریق پنجره ملی خدمات هوشمند را طی خواهد کرد.
کاربر پس از انجام عملیات ورود، نیاز به این داشته از میان آیتم های موجود در سامانه جامع روابط کار بر روی گزینه پنجره واحد خدمات ضربه بزند.
فرد در ادامه مسیر به مرحله بعد رفته و در این صفحه می بایست جهت انتخاب پنجره خدمات طبق تصویر درج شده، در قسمت زیر بر روی دکمه نمایش ضربه بزند.
کارفرما پس از انتخاب آیتم پنجره خدمات وارد صفحه جدید شده و در این مرحله نیاز به این داشته تا بخش اداره کل روابط کار به انتخاب گزینه ثبت درخواست بدوی بپردازد.
در ادامه روند شاکی وارد صفحه اطلاعات هویتی خود شده و در این مرحله در صورتی که اطلاعات مندرج صحیح بوده، می بایست بر روی دکمه ارسال به رنگ سبز کلیک نماید.
فرد در بخش بعدی مراحل شکایت کارفرما از کارگر بابت ضرر نیاز به این داشته تا اطلاعات شاکی را تکمیل نماید. توجه به این نکته مهم بوده که در فیلد نوع کاربری خواهان (شاکی) بایستی کارفرمای حقیقی یا کارفرمای حقوقی انتخاب گردد.
در ادامه مسیر کارفرما می بایست اطلاعات کارگاه را تکمیل نموده و مواردی از قبیل نام استان، نام شهرستان، منطقه شهرداری و موارد دیگر را درج کند.
شخص پس از درج اطلاعات کارگاه وارد قسمت بعد شده در این مرحله بایستی اطلاعات کارگر از قبیل نام و نام خانوادگی، کد ملی، شماره تلفن ثابت و موارد دیگر را وارد کند.
فرد سپس به مرحله بعد رفته و در این صفحه نیاز به این داشته تا آدرس محل سکونت کارگر از قبیل استان، شهرستان، کد پستی و نشانی را درج کند.
پس از طی مراحل ذکر شده به به بخش بعد رفته و در این وهله بایستی عنوان خواسته و شرح خواسته خود را مطابق نمونه متن شکایت درج کرده، مدارک و مستندات را بارگذاری نموده و سپس بر روی دکمه ارسال ضربه بزند.
سپس پیغام موفقیت به معنای موفقیت آمیز بودن مراحل ثبت شکایت را مشاهده نموده و بر روی آن کلیک می کند. بدین صورت مطابق راهنمای تصویری درج شده در بخش بالا و موارد شرح داده شده، نحوه شکایت کارفرما از کارگر بابت ضرر به اتمام رسیده و شاکی موفق به انجام این کار می شود. در فرآیند حضوری ثبت شکایت کارفرما از کارگر، فرد نیاز به این داشته تا به صورت حضوری به اداره کار مراجعه نماید. همچنین، در موارد ثبت شکایت حقوقی و یا کیفری، متقاضی می تواند با مراجعه به دفاتر خدمات قضایی، شکایت خود را ثبت نماید.
نمونه متن شکایت کارفرما از کارگر
شکایت کارفرما از کارگر بابت ضرر در صورت مشمول قانون کار بودن به 2 ضورت حضوری با مراجعه به اداره کار و به صورت غیر حضوری از طریق سامانه روابط کار به نشانی prkar.mcls.gov.ir قابل انجام می باشد. همچنین بایستی ذکر کرد که شکایت کارفرما از کارگر خارج از قانون کار نیز بایستی در مراجع قضایی پیگیری شود. شاکی در راستای ثبت شکایت نیاز به شرح خواسته داشته و باید با توجه به نمونه متن شکایت به انجام این کار بپردازد.
نمونه متن شکایت کارفرما از کارگر بابت ضرر یک متن حاوی نوع خواسته و شرح خواسته می باشد. در این متن توضیحات خواسته یا شاکی در راستای شکایت از کارگر درج شده و مورد مطالعه ریاست محترم اداره تعاون کار و رفاه اجتماعی شهرستان مربوطه قرار می گیرد. لینک دانلود نمونه متن شکایت کارفرما از کارگر در بخش زیر درج شده که افراد جهت مطالعه و دانلود از استفاده نمایند.
- نویسنده: ثبت آشا
- حجم: 488 KB
- منبع: ثبت آشا
توجه به این نکته ضروری است که افراد در نحوه ثبت شکایت کارفرما از کارگر به صورت الکترونیک، فرم مرتبط با متن شکایت را به صورت اینترنتی تکمیل خواهند کرد. در متن شکایت مواردی از جمله نام و نام خانوادگی شاکی، دلیل شکایت، نام و نام خانوادگی کارگر و موارد دیگر نیز درج می شود.
عواقب شکایت از کارفرما
طبق موارد گفته شده شکایت کارفرما از کارگر بابت ضرر در قانون کار از 2 طریق حضوری و غیرحضوری و با توجه به نمونه متن شکایت امکان پذیر می باشد. شاکی در این راستا نیاز به شرایط نام برده در قبل داشته و بایستی از نحوه انجام این کار اطلاع یابد. در برخی موارد نیز کارگران به دنبال شکایت از کارفرما می باشند. از این رو، در این قسمت از مقاله، به بیان عواقب شکایت از کارفرما پرداخته شده است.
کارگران در موارد مختلفی نظیر بیمه نکردن کارگر توسط کارفرما به دنبال شکایت از کارفرمای خود بوده که جمله آنان می توان به عدم پرداخت دستمزد و حقوق، عدم رعایت قانون کار، عدم پرداخت حق بیمه و موارد دیگر اشاره کرد. با این حال، گاهی افراد ترس از عواقب شکایت از کارفرما داشته و از انجام این کار پرهیز می کنند. در واقع حفظ موقعیت کنونی کار موجب این شده تا شخص از شکایت از کارفرما منصرف شده و به انجام این کار نپردازد.
از جمله عواقب شکایت از کارفرما می توان به اخراج، ایجاد تنش در محیط کار، فاش شدن اطلاعات شخصی، شکست در شکایت و غیره اشاره کرد. همچنین، درگیر پروسه شکایت شدن و پرداخت هزینه زیاد بابت انجام این کار، از دست رفت اعتبار و شهرت، بدرفتاری کارفرما، تهدید و برخی موارد دیگر نیز از عواقب شکایت از کارفرما می باشد.
شکایت کارفرما از کارگر بابت ضرر
شکایت کارفرما از کارگر به دلیل نقض حقوق کارفرما توسط کارگر، انجام شده و شاکی در پی احقاق حق خود از راه های قانونی اقدام می کند. در این رویه، شخص نیاز به این داشته تا با اتکا به شرایط در نظر گرفته شده و ذکر شده در مطالب قبل، به انجام این کار بپردازد. در مواردی شکایت کارفرما از کارگر به علت ضرر وارد شده بوده که بر همین اساس، در بخش زیر به این مبحث پرداخته خواهد شد.
شکایت کارفرما از کارگر بابت ضرر شامل موارد قانون کار و همچنین موارد خارج از قانون کار بوده که به انجام این رویه در موارد قانون کار برای شاکی به 2 صورت حضوری و الکترونیکی قابل انجام می باشد. در روش حضوری فرد به اداره کار مراجعه کرده، متن شکایت را مطابق با نمونه متن ارائه نموده و فرآیند شکایت را طی می کند. در روش غیر حضوری نیز وارد سامانه روابط کار به نشانی prkar.mcls.gov.ir شده، عملیات ورود را طی می کند. سپس اطلاعات هویتی خود را تایید کرده، آدرس محل سکونت خود و کارگر را وارد کرده و به بارگذاری مدارک و تکمیل عنوان خواسته و شرح خواسته می پردازد.
شکایت کارفرما از کارگر بابت ضرر طبق قانون کار نیاز به این داشته تا میزان خسارت تعیین و اثبات گردد. شکایت کارفرما از کارگر بابت ضرر در موارد خارج از قانون کار با ثبت شکایت در دفاتر الکترونیک قضایی و ارجاع آن به دادگاه های حقوقی و کیفری امکان پذیر می باشد. در واقع شکایت از کارفرما بابت ضرر جنبه های مختلفی داشته که از جمله آنان می توان به شکایت بابت ترک کار، شکایت بابت عدم انجام تعهدات، ورود زیان و برخی موارد دیگر اشاره کرد.
شکایت کارفرما از کارگر بدون قرارداد
شکایت کارفرما از کارگر بابت ضرر، مهلت شکایت کارفرما از کارگر، نحوه انجام شکایت کارفرما از کارگر، نمونه متن شکایت کارفرما از کارگر، عواقب شکایت از کارفرما و غیره از جمله مواردی است که در قبل به هر یک از آنان پرداخته شد. در برخی مواقع بین کارفرما و کارگر قراردادی عقد نشده و کارگر مرتکب جرم می شود، در این هنگام کارفرما با این این ابهام مواجه بوده که آیا امکان شکایت از کارگر وجود دارد یا خیر؟
شکایت کارفرما از کارگر بدون قرارداد نیز امکان پذیر بوده و افراد می توانند با اثبات رابطه بین کارفرمایی خود با کارگر مد نظر به انجام این کار بپردازند. در این رویه شخص نیاز به این داشته تا از شاهدان کمک گرفته و فرآیند اثبات رابطه خود با کارگر مجرم را طی کند.
در واقع کارگر بر اساس مسئولیت های محول شده توسط کارفرما به وی موظف بوده تا فعالیت خود را در کارگاه مورد نظر به درستی انجام دهد. در این هنگام در صورتی که کارگر به انجام وظایف خود نپرداخته، موجب زیان به کارفرما و کارگر شده باشد یا بدون توافق با کارفرما کار خود را ترک کند و در دیگر موارد مجرم شناخته شده و کار فرما می تواند فرآیند شکایت از کارگر را طبق قانون طی کند.
شکایت کارفرما از کارگر بابت ترک کار
شکایت کارفرما از کارگر بابت ضرر قابل انجام بوده و افراد می توانند با توجه به شرایط در نظر گرفته شده به انجام این کار بپردازند. یکی از دلایل اساسی شکایت کارفرما از کارگر بابت ترک کار می باشد. برخی افراد با نحوه شکایت کارفرما از کارگر بابت ترک کار آشنا نبوده که بر همین اساس در بخش زیر به این موضوع پرداخته می شود.
شکایت کارفرما از کارگر بابت ترک کار از جمله موارد مشمول قانون کار می باشد. در طول اشتغال کارگر در محیط کار، امکان این وجود داشته که کارگر به دلایل مختلف ترک کار کرده و با انجام این عمل با اعمال خسارت به کارفرما و کارگاه شود. به طور کلی؛ ترک کار بدون توافق با کارفرما و ثبت استعفا نامه امکان پذیر نبوده، حتی پس از ثبت استعفا نامه نیز کارگر بایستی تا 30 روز در کارگاه مشغول به فعالیت باشد. این بیان مطابق با ماده 25 قانون کار بوده که بایستی مورد توجه قرار گیرد.
در صورتی که کارگر بدون رعایت مفاد 25 قانون کار اقدام به ترک کار کرده باشد، کارفرما قادر به این بوده تا نحوه شکایت کارفرما از کارگر بابت ترک کار را طی نماید. انجام این عملیات به 2 صورت حضوری با مراجعه به اداره کار و همچنین با رفتن به سامانه روابط کار به نشانی prkar.mcls.gov.ir به صورت اینترنتی مطابق موارد ذکر شده در قبل امکان پذیر می باشد.
برای دریافت اطلاعات بیشتر در مورد نحوه شکایت کارفرما از کارگر بابت ضرر در کانال تلگرام آشاثبت عضو شوید. کارشناسان مرکز مشاوره حقوقی آشاثبت نیز آماده اند تا با ارائه خدمات مشاوره حقوقی تلفنی به سوالات شما عزیزان پیرامون اطلاع از نحوه شکایت کارفرما از کارگر بابت ضرر پاسخ دهند.
پاسخ مشاور: بله. نحوه شکایت کارفرما از کارگر اینترنتی است.