برای مشاوره تشکیل پرونده بیمه برای شرکت تازه تاسیس
برای مشاوره تشکیل پرونده بیمه برای شرکت تازه تاسیس
کارفرمایان هنگام تاسیس کارگاه در جهت حمایت از کارکنان، پیروی از قانون و تضمین آینده کسب و کار نیاز به این داشته تا به تشکیل پرونده بیمه بپردازند. در همین راستا؛ نیاز است تا کارفرمایان، فرم پرونده بیمه را تکمیل نموده و فرآیند مورد نیاز جهت انجام این کار را طی خواهند کرد. در راستای تشکیل پرونده بیمه تامین اجتماعی جهت شرکت تازه تاسیس، یکی از نیازهای اساسی دریافت کد کارگاهی می باشد.
از ابهامات کارآفرینان در راستای تاسیس شرکت، عدم آگاهی از نحوه تشکیل پرونده بیمه تامین اجتماعی می باشد. همچنینف برخی از افراد با شرایط و مدارک تشکیل پرونده تامین بیمه تامین اجتمایی جهت تاسیس شرکت آشنا نبوده و بایستی به کسب اطلاع در خصوص شرایط، مدارک و نحوه تشکیل پرونده بیمه برای شرکت تازه تاسیس بپردازند.
از این رو، در مقاله پیش رو، به لزوم تشکیل پرونده بیمه برای شرکت تازه تاسیس و شرایط تشکیل پرونده تامین اجتماعی جهت انجام این کار پرداخته خواهد شد. در ادامه مطلب نیز؛ در ارتباط با مدارک لازم جهت تشکیل پرونده جهت تاسیس شرکت و همچنین نحوه تشکیل پرونده تامین اجتماعی برای شرکت تازه تاسیس توضیح داده می شود که بایستی هر یک از این موارد مورد مطالعه قرار گیرد. در ادامه، به پاسخ به پرسش کارفرمایان کارگاه های تازه تاسیس برای تشکیل پرونده بیمه ای خود چه باید بکنند؛ پرداخته شده و فرم تشکیل پرونده آورده می شود. جهت کسب اطلاعات بیشتر در این خصوص با ما همراه باشید.
لزوم تشکیل پرونده بیمه برای شرکت تازه تاسیس
کارآفرینان در راستای تاسیس شرکت و راه اندازی کسب و کار خود نیاز به این داشته تا فرآیندها و مراحل الزامی را طبق قوانین داخل کشور طی نمایند. یکی از این موارد؛ تشکیل پرونده بیمه تامین اجتماعی می باشد که پیروی از این قانون برای کارفرمایان اجباری خواهد بود. برخی از افراد با الزام تشکیل پرونده بیمه جهت شرکت تازه تاسیس آشنا نبوده که بر همین اساس در بخش زیر به این مطلب پرداخته می شود.
در ارتباط با لزوم تشکیل پرونده بیمه برای شرکت تازه تاسیس می توان گفت که کارفرما بایستی در راستای تبعیت از قانون گام برداشته و به بیمه کردن کارگران خود اقدام کند. طبق قوانین تاسیس شرکت، تشکیل پرونده بیمه تامین اجتماعی جهت شرکت تازه تاسیس از موارد الزامی و اجباری برای کارآفرینان می باشد که بایستی مورد توجه قرار گیرد. از اهداف تشکیل پرونده بیمه در راستای تاسیس شرکت می توان به حمایت از کارکنان اشاره کرد. طق این رویه تمامی کارکنان شرکت مورد حمایت بیمه تامین اجتماعی قرار گرفته و قابلیت برخورداری از مزایای آن را خواهند داشت.
از دیگر اهداف تشکیل پرونده بیمه جهت شرکت تازه تاسیس نیز بایستی به تضمین آینده کسب و کار در صورت ورشکستی، در راستای جبران ضرر و زیان و ... اشاره کرد. پیروی از قانون کارفرما را ملزم ساخته تا برای شرکت تازه تاسیس به تشکیل پرونده بیمه تامین اجتماعی بپردازد. فرد با تشکیل پرونده بیمه کد کارگاهی را دریافت نموده که پروسه بیمه شدن شرکت با دریافت این کد آغاز می گردد.
بایستی به این نکته اشاره نمود که کد کارگاهی اشخاص حقیقی با تغییر آدرس تغییر کرده و بایستی جهت دریافت مجدد آن اقدام نمایند، اما کد کارگاهی افراد حقوقی تغییر نمی کند. متقاضی در راستای تشکیل پرونده بیمه برای شرکت تازه تاسیس نیاز به احراز شرایط و همچنین ارائه مدارک داشته و بایستی از نحوه انجام این کار اطلاع یابد که در همین اساس؛ در ادامه در ارتباط با هر یک از این موارد توضیح داده خواهد شد.
شرایط تشکیل پرونده بیمه برای شرکت تازه تاسیس
تشکیل پرونده بیمه برای شرکت تازه تاسیس در راستای حمایت از کارکنان، تبعیت از قانون و تضمین کسب و کار الزامی می باشد. افراد حقیقی و اشخاص حقوقی در راستای تشکیل پرونده بیمه جهت شرکت تازه تاسیس نیاز به این داشته تا علاوه بر اطلاع از نحوه انجام فرآیند تشکیل پرونده بیمه تامین اجتماعی، از ضوابط در نظر گرفته شده پیروی نمایند که بر همین اساس نیاز به کسب راهنمایی در این باره خواهند داشت.
ار شرایط تشکیل پرونده بیمه برای شرکت تازه تاسیس می توان به ضوابط تعیین شده توسط سازمان تامین اجتماعی برای افراد حقیقی و اشخاص حقوقی اشاره کرد. این شرایط در راستای احراز شایستگی متقاضی در نظر گرفته شده و توسط کارشناسان این اداره مورد بررسی قرار می گیرد. هر یک از شرایط شرکت تازه تاسیس برای تشکیل پرونده بیمه تامین اجتماعی در بخش زیر درج شده که بایستی مورد توجه قرار گیرد:
فرد بایستی حدود 15 روز پس از ثبت شرکت جهت تشکیل پرونده بیمه اقدام نماید.
کارفرما یا نماینده قانونی وی در قدم اول بایستی در راستای دریافت کد کارگاهی بیمه تامین اجتماعی به شعب سازمان تامین اجتماعی مراجعه کنند.
هر کد کارگاهی مختص به یک کد پستی بوده و در صورتی که یک کارگاه در چندین مکان فعالیت داشته باشد، بایستی جهت دریافت چند کد کارگاهی اقدام نماید.
ارسال لیست بیمه کارکنان توسط کارفرما پس از دریافت کد کارگاهی الزامی خواهد بود.
مدارک مورد نیاز جهت ارائه به سازمان تامین اجتماعی در راستای تشکیل پرونده بیمه (این مدارک برای افراد حقیقی و حقوقی متفاوت می باشد.)
از وظایف کارفرما پس از تشکیل پرونده می توان به پرداخت به موقع حق بیمه و بررسی سابقه بیمه کارکنان اشاره کرد. هر یک از موارد درج شده در قسمت بالا از شرایط تشکیل پرونده بیمه جهت شرکت تازه تاسیس بوده که قابل مشاهده می باشد. سازمان تامین اجتماعی شرایط کارفرما را بررسی نموده و در صورت عدم تایید هر یک از این ضوابط، تشکیل پرونده بیمه برای کارگاه متقاضی با مشکل مواجه خواهد شد.
مدارک لازم برای تشکیل پرونده بیمه برای شرکت تازه تاسیس
یکی از مهم ترین شرایط تشکیل پرونده بیمه برای شرکت تازه تاسیس، دریافت کد کارگاهی توسط شرکت های تجاری، شرکت های اقتصادی و کارگاه ها می باشد. افراد در راستای دریافت کد کارگاهی علاوه بر شرایط و اطلاع از نحوه انجام این کار نیاز به این داشته تا به ارائه برخی مدارک بپردازند. یکی از چالش های پیش روی متقاضیان تشکیل پرونده تامین اجتماعی جهت شرکت تازه تاسیس، عدم آگاهی از مدارک مورد نیاز بوده که در قسمت زیر توضیح داده شده است:
ارائه اصل و کپی اساسنامه شرکت
ثبت آگاهی تاسیس شرکت در روزنامه رسمی و ارائه آن
ارائه کپی عکس پرسنلی، شناسنامه، کارت ملی اعضای هیئت مدیره و مدیر عامل
ارائه درخواست کتبی جهت دریافت کد کارگاهی
ارائه کپی سند مالکیت یا اجاره نامه محل کار شرکت
ارائه کپی آخرین قبض تلفن ثابت محل کار
ارائه فرم نمونه امضا و اثر انگشت تایید شده در دفترخانه اسناد رسمی
ارائه جواز تاسیس و پروانه بهره برداری (در صورت وجود)
ارائه کپی از کارت بازرگانی (در صورت وجود)
مدارک ارائه شده توسط افراد بایستی خوانا بوده و همچنین درخواست کتبی برای دریافت کد کارگاهی نیاز به این داشته تا صریح و واضح تایپ گردد. در صورت تغییر شرکت، تکمیل فرم ها به صورت مجدد الزامی بوده و فرد بایستی با مراجعه به شعب به انجام این کار بپردازد. برخی از شعب از افراد حقیقی یا اشخاص حقوقی مدارک بیشتری را درخواست نموده و متقاضی بایستی آمادگی لازم جهت ارائه این مدارک را داشته باشد. مدارک ارائه شده توسط اشخاص حقوقی مورد بررسی قرار گرفته و تنها در صورت تایید؛ تشکیل پرونده بیمه برای شرکت تازه تاسیس انجام خواهد شد.
نحوه تشکیل پرونده بیمه تامین اجتماعی برای شرکت تازه تاسیس
تمامی کارفرمایان ملزم به این بوده تا کارکنان خود را بیمه کرده و حق بیمه آنان را به سازمان تامین اجتماعی پرداخت نمایند. تشکیل پرونده بیمه برای شرکت تازه تاسیس نیاز به احراز شرایط خاصی داشته و طبق موارد ذکر شده، افراد حقیقی و اشخاص حقوقی در این راه بایستی به ارائه برخی مدارک نیز بپردازند. نحوه تشکیل پرونده جهت شرکت تازه تاسیس در 2 مرحله انجام شده، این موضوع از دیگر موارد مبهم برای کارفرمایان بوده که بر همین اساس در بخش زیر به این مبحث پرداخته خواهد شد.
نحوه تشکیل پرونده بیمه تامین اجتماعی برای شرکت تازه تاسیس بدین صورت بوده که کارفرما حداکثر 15 روز پس از تاسیس شرکت می بایست جهت تشکیل پرونده بیمه اقدام کند. در همین راستا؛ فرد ابتدا نیاز به این داشته تا به نزدیک ترین شعبه سازمان تامین اجتماعی مراجعه کرده و نسبت به دریافت کد کارگاهی بیمه بپردازد. سپس نیاز به این داشته تا مدارک مورد نیاز را آماده و هر یک از موارد شرح داده شده در قبل را به مسئول مربوطه ارائه دهد.
ارائه درخواست کتبی و تکمیل فرم های مربوطه از موارد الزامی در نحوه تشکیل پرونده بیمه برای شرکت تازه تاسیس بوده که بایستی مورد توجه قرار گیرد. فرد در ادامه یک بازرس از طرف سازمان تامین اجتماعی به محل فعالیت وی مراجعه می کند. این بازرس مسئول بررسی تمام موارد موردنیاز در شرکت اعم از تعداد کارکنان، وضعیت فعالیت و .... می باشد. در ادامه؛ لیست تهیه شده توسط بازرس با لیست مدارک ارائه شده توسط کارفرما بررسی شده و پس از آن، کارفرما باید در سامانه سازمان تامین اجتماعی نام نویسی نماید. پس از انجام فرآیند ثبت نام در سامانه تامین اجتماعی، کارفرما می تواند پس از گذشت ده روز، به شعبه ای که در آن تشکیل پرونده داده، مراجعه کرده و کد کارگاهی بیمه خود را دریافت نماید.
ادامه مراحل تشکیل پرونده بیمه برای شرکت تازه تاسیس به صورت اینترنتی بوده و فرد بایستی در سامانه خدمات غیرحضوری سازمان تامین اجتماعی به نشانی eservices.tamin.ir ثبت نام کند. در ادامه؛ فرد نیاز به این داشته تا با استفاده نام کاربری و رمز عبور دریافتی از سامانه سازمان تامین اجتماعی eservices.tamin.ir، فرآیند ورود به سایت را طی کند. پس از دریافت کد کارگاهی، شخص نیاز به این داشته تا کارکنان خود را نیز بیمه نموده و هر ماه لیست بیمه کارکنان را به صورت اینترنتی در سایت سازمان تامین اجتماعی رد کند.
کارفرمایان کارگاه های تازه تاسیس برای تشکیل پرونده بیمه ای خود چه باید بکنند؟
در قبل به الزام تشکیل پرونده برای شرکت تازه تاسیس در راستای پیروی از قوانین، حمایت از کارکنان و حمایت از آینده شرکت پرداخته شد. نحوه تشکیل پرونده بیمه جهت شرکت تازه تاسیس بدین صورت بوده که فرد در این رویه بایستی از شرایط در نظر گرفته شده برخوردار بوده و به ارائه مدارک موردنیاز نیز بپردازد.
در پاسخ به پرسش کارفرمایان کارگاه های تازه تاسیس برای تشکیل پرونده بیمه ای خود چه باید بکنند؟ بایستی گفت که در وهله اول کارفرما؛ نیاز به این داشته تا ظرف مهلت مقرر؛ مدارک مورد نیاز خود را آماده کرده به نزدیک ترین شعبه سازمان تامین اجتماعی مراجعه کند. در ادامه؛ شخص باید درخواست خود را به صورت کتبی به کارشناس شعبه ارائه داده و می بایست به تکمیل فرم های تشکیل پرونده بیمه بپردازد.
سپس یک بازرس از طرف سازمان تامین اجتماعی به آدرس کارگاه اعزام شده و به بررسی تعداد کارکنان، وضعیت کارگاه و دیگر موارد می پردازد. در صورت تایید مدارک و همچنین تایید وضعیت کارگاه توسط بازرس مرحله اول تشکیل پرونده بیمه به اتمام خواهد رسید. در مرحله دوم؛ کارفرما باید در سامانه سازمان تامین اجتماعی ثبت نام کرده و پس از گذشت ده روز، ضمن مراجعه به شعبه ای که در آن تشکیل پرونده داده، کد کارگاهی بیمه خود را دریافت نماید.
فرم تشکیل پرونده بیمه تامین اجتماعی
تشکیل پرونده بیمه برای شرکت تازه تاسیس نیاز به شرایط و همچنین ارائه مدارک داشته و نحوه انجام آن بدین صورت بوده که کارفرما و کارکنان بایستی طبق موارد گفته شده؛ مراحل مورد نیاز را با مراجعه به شعب سازمان تامین اجتماعی طی کنند. در این رویه، تکمیل فرم درخواست تشکیل پرونده بیمه از موارد الزامی بوده که باید توسط کارفرما انجام شود. عدم آشنایی با فرم تشکیل پرونده بیمه جهت شرکت تازه تاسیس از جمله چالش های پیش روی افراد بوده که بر همین اساس نیاز به مطالعه و کسب راهنمایی در این باره خواهند داشت.
فرم تشکیل پرونده بیمه تامین اجتماعی یک فرم حاوی اطلاعات درخواست تشکیل پرونده بیمه برای شرکت تازه تاسیس می باشد. از اولین موارد جهت ارائه به سازمانه تامین اجتماعی، نامه درخواست کد کارگاهی یا فرم تشکیل پرونده بیمه می باشد که افراد بایستی به آن دسترسی پیدا کنند. در قسمت زیر، فرم تشکیل پرونده بیمه تامین اجتماعی ارائه گردیده است:
این فرم حاوی شماره، تاریخ، پیوست، نام شعبه تامین اجتماعی، نام مدیر عامل، آدرس شرکت و موارد دیگر می باشد. کارفرمایان در راستای دسترسی به فرم درخواست تشکیل پرونده بیمه برای شرکت تازه تاسیس قادر به این بوده تا با مراجعه به سایت سازمان تامین اجتماعی به نشانی eservices.tamin.ir آن را دریافت نمایند. تکمیل این فرم در جهت دریافت کد کارگاهی الزامی می باشد.
برای دریافت اطلاعات بیشتر در مورد تشکیل پرونده بیمه برای شرکت تازه تاسیس در کانال تلگرام آشاثبت عضو شوید. کارشناسان مرکز مشاوره حقوقی آشاثبت نیز آماده اند تا با ارائه خدمات مشاوره حقوقی تلفنی به سوالات شما عزیزان پیرامون اطلاع از تشکیل پرونده بیمه برای شرکت تازه تاسیس پاسخ دهند.
پاسخ مشاور: نحوه تشکیل پرونده بیمه تامین اجتماعی برای شرکت تازه تاسیس بدین صورت بوده که کارفرما حداکثر 15 روز پس از تاسیس شرکت می بایست جهت تشکیل پرونده بیمه اقدام کند. در همین راستا؛ فرد ابتدا نیاز به این داشته تا به نزدیک ترین شعبه سازمان تامین اجتماعی مراجعه کرده و نسبت به دریافت کد کارگاهی بیمه بپردازد. سپس نیاز به این داشته تا مدارک مورد نیاز را آماده و هر یک از موارد شرح داده شده در قبل را به مسئول مربوطه ارائه دهد.