برای مشاوره بیمه اتکایی
برای مشاوره بیمه اتکایی
گاهی اوقات شرکت های بیمه پس از ارائه خدمات بیمه به مشتریان، هنگام جبران ضررها دچار مشکل شده و موفق به پرداخت کلیه خسارات نمی شوند. برای جلوگیری از این مشکلات و عدم ضرر شرکت بیمه گر اولیه، برخی از شرکت ها خدمات بیمه اتکایی را ارائه می دهند. در قرارداد بیمه اتکایی، شرکت بیمه گر اولیه بیمه شده تا ضرر بین مراکز توزیع شده و یک مرکز به خصوص شکست نخورد.
در این میان، برای برخی از اشخاص این سوال مطرح می شود که بیمه اتکایی چیست و منظور از اوراق بیمه اتکایی چه می باشد. علاوه براین، اشخاص می بایست با انواع شرکت های بیمه اتکایی در ایران آشنا شده و سپس نسبت به خرید خدمات از مناسب ترین شرکت و عقد قرارداد برای انتقال ریسک ها اقدام نمایند.
از این رو، در این مقاله، به سوالات بیمه اتکایی چیست و اوراق بیمه اتکایی چه می باشد، پاسخ داده خواهد شد. اشخاص از طریق مطالعه این مطلب با اهداف بیمه اتکایی و اهمیت خرید آن آشنا خواهند گشت. همچنین، در مقاله در پیش رو به شرح انواع بیمه اتکایی و موارد ابطال آن پرداخته خواهد شد. اطلاعاتی در خصوص نحوه خرید بیمه در مقاله آمده و سپس لیست انواع شرکت های ارائه دهنده خدمات در ایران ارائه خواهد شد.
بیمه اتکایی چیست
بیمه ها انواع متفاوتی داشته که یکی از آن موارد اتکایی نام دارد. یکی از سوالات متداولی که در این میان، برای متقاضی مطرح می شود؛ این است که بیمه اتکایی چیست و تفاوت آن با انواع دیگر چه می باشد؟ به طور کلی؛ می بایست توضیح داد که هرگاه شرکت بیمه واگذارنده ریسک های پذیرفته شده را بیمه کند، در واقع از بیمه اتکایی استفاده نموده و جبران بخشی از ریسک یا کل آن را به یکی از انواع شرکت ها در ایران واگذار کرده است.
تفاوت بیمه اتکایی با دیگر بیمه ها این بوده که معمولا عموم مردم، مدیران و کارفرمایان برای خرید بیمه های مستقیم مانند بیمه حوادث یا عمر اقدام کرده؛ اما بیمه اتکایی، تنها توسط بیمه گر اولیه یا یک شرکت بیمه اتکایی دیگر خریداری شده و هدف از تهیه آن، توزیع ضرر می باشد. در چنین حالتی ریسک های بیمه شدگان اصلی به شکل غیرمستقیم و با واسطه بیمه می گردد.
شرکت های بیمه گر اولیه می توانند با استفاده از اوراق بیمه اتکایی برای دریافت خدمات بیمه اتکایی اقدام کنند، در چنین حالتی از بازار سرمایه برای بیمه نمودن ریسک ها استفاده می شود. شایان ذکر است که بیمه اتکایی انواع متفاوتی مانند اختیاری، اجباری و نسبی یا غیر نسبی دارد. معمولا شرکت های بیمه گر مستقیم، ملزم به خرید بیمه اتکایی می باشند. در حقیقت شرکت بیمه واگذارنده با این کار، قسمتی از نتایج مالی تعهدات بیمه ای را به شرکت دیگر انتقال خواهد داد.
اوراق بیمه اتکایی
در جواب این پرسش که اوراق بیمه اتکایی چیست، باید بیان کرد که برخی از شرکت ها بخشی از ریسک ها را به بازار سرمایه منتقل نموده و در ادامه خریداران اوراق، حق بیمه دریافت کرده و سپس خطرات را می پذیرند. در حقیقت می توان شرح داد که هر کس اوراق بیمه اتکایی را خریداری کند، در واقع ریسک های شرکت واگذارنده را بیمه کرده است.
خرید اوراق بیمه اتکایی به شرکت بیمه واگذارنده و بیمه پذیرنده اجازه انتقال ریسک از طریق بازار سرمایه را می دهد. منظور از شرکت بیمه واگذارنده، بیمه گر اولیه بوده و شرکت بیمه پذیرنده نیز شرکتی است که بیمه گر را بیمه می نماید. خرید اوراق بیمه اتکایی بر اساس ضوابط عقد بیمه و عقد وکالت صورت گرفته و خریداران به علت پذیرش ریسک، از حق بیمه بهره مند شده و سود بیشتری دریافت می کنند.
باید بیان نمود که اگر هنگام سررسید اوراق، خسارت توافق شده رخ نداده و در حقیقت بیمه شدگان ضرر نکرده و نیازی به جبران نباشد، اصل سرمایه و سود حاصل از آن متعلق به فردی بوده که صاحب اوراق بیمه اتکایی به حساب می آید. این اوراق غالبا سود علی الحساب نداشته؛ اما در بازه های زمانی معین برای محاسبه سود و تسویه اقدام خواهد شد. مراحل دریافت خدمات بیمه اتکایی از طریق خرید اوراق به شرح زیر است:
خرید اوراق توسط سرمایه گذاران و ارائه منابع مالی به نهاد واسط
پرداخت وجوه به بانی توسط نهاد
وکالت دادن به بانی جهت سرمایه گذاری حق بیمه ها و وجوه حاصل از انتشار اوراق توسط نهاد واسط
انتقال ریسک به نهاد واسط توسط بانی پس از عقد قرارداد
پرداخت خسارات توسط بانی به وکالت از نهاد در صورتی که بیمه شونده متحمل ضرر گردد.
پرداخت سود در بازه های زمانی متفاوت به خریدار اوراق، امکان عدم پرداخت بخشی از سودها تا قبل از زمان سررسید وجود دارد.
اعطای سرمایه و سود حاصل از آن به دارندگان اوراق در زمان سررسید و در صورتی که خسارت رخ نداده باشد.
منظور از بانی شرکت بیمه مرکزی، شرکت سهامی بیمه ایران یا دیگر شرکت های بیمه مستقیم دارای مجوز بوده که شرکت های بیمه اتکایی را نیز می توان بانی دانست. نهاد واسط به آن نهاد مالی گفته شده که خدمات انتقال ریسک در بازار سرمایه را ارائه می دهد. پیش از بررسی اهمیت خرید بیمه اتکایی و معرفی انواع شرکت ها در ایران، باید توضیح داد که گاهی اوقات شرکت های ارائه دهنده خدمات بیمه اتکایی، خود نیز از یک شرکت دیگر خواسته تا ریسک های آنان را بیمه کند. در حقیقت عدم عقد چنین قراردادی احتمال متحمل شدن ضرر جبران ناپذیر را افزایش می دهد.
اهداف بیمه نامه اتکایی
برخی از شرکت ها تمایلی به خرید بیمه اتکایی نداشته و ابهاماتی در خصوص عقد چنین قراردادی با انواع شرکت ها در ایران دارند. کسب اطلاعات در خصوص اهداف بیمه نامه اتکایی مفید واقع شده و شرکت ها می بایست از مزایای خرید خدمات با خبر شده و در ادامه برای اتخاذ تصمیم مبنی بر عقد قرارداد یا عدم خرید بیمه اتکایی اقدام نمایند.
پس از بررسی این که اوراق بیمه اتکایی چیست، باید بیان کرد که شرکت ها برای توزیع ضرر و عدم پوشش ریسک های پذیرفته شده که بیشتر از حد توان آنان می باشند، بیمه مذکور را خریداری می کنند. یکی از مهم ترین مزایای خرید خدمات مربوطه، جلوگیری از ثبت ورشکستگی شرکت یا مواجهه با مانع برای جبران خسارات است. در ادامه لیست اهداف خرید بیمه اتکایی آمده و متقاضیان می توانند به بررسی اهداف و مزایا بپردازند:
افزایش ظرفیت شرکت برای عقد قرارداد و افزایش سهم پورتفوی
توزیع ریسک بین شرکت ها
جبران خسارات بزرگ توسط دو یا چند شرکت
تعامل با شرکت های داخلی و خارجی
ثبات عمل در پذیرش ریسک
بهبود سرمایه ریسک و مدیریت بهتر ضررها
ارائه خدمات متنوع تر به مشتریان
شایان ذکر است که هر شرکت بیمه مقداری بودجه معین برای جبران ضررها در نظر گرفته، اما گاهی اوقات میزان ریسک پذیرفته شده، بیشتر از بودجه شده و برنامه ریزی مالی دچار مشکل می شود. به همین دلیل؛ انواع شرکت های بیمه بخصوص نوع بیمه مستقیم، از طریق عقد قرارداد با شرکت ها، سهام یا بخشی از تعهدات را به پذیرنده منتقل می کنند. باید توضیح داد که برای این امر، نیاز به پرداخت حق بیمه به شرکت ارائه دهنده خدمات می باشد.
لزوم و اهمیت خرید بیمه اتکایی
در پاسخ به این سوال که بیمه اتکایی چیست، باید بیان کرد که هرگاه ریسک های خریداری شده توسط شرکت بیمه توسط شرکت دیگری پوشش داده شود، قرارداد اتکایی منعقد شده است. برخی از اشخاص پرسیده اند که در صورت عدم خرید بیمه اتکایی، چه مشکلاتی پیش خواهد آمد؟ در جواب باید توضیح داد که احتمال از دست رفتن کل سرمایه بیمه گر یا عدم فراهم شدن امکان جبران خسارات و ورشکستگی وجود دارد.
برخی از شرکت های بیمه مانند بیمه مستقیم، ملزم به خرید بیمه اتکایی بوده؛ اما برخی دیگر می توانند به صورت اختیاری برای خرید از انواع شرکت ها در ایران اقدام کنند. در ارتباط با لزوم و اهمیت خرید بیمه اتکایی می توان اظهار داشت که دریافت این خدمات، میزان ریسک را کاهش داده و شرایط حفظ سرمایه را فراهم می آورد. در ادامه به شکل دقیق تر به شرح اهمیت ها پرداخته شده است:
خرید بیمه اتکایی میزان قدرت شرکت را برای عقد قراردادهای جدید افزایش می دهد.
شرکت بیمه در صورت عقد قرارداد با ریسک بیش از حد ظرفیت، باید ضرر را با دیگر شرکت های بیمه شریک شود.
اگر توزیع ریسک از طریق بازار سرمایه صورت گیرد، خریداران اوراق بیمه اتکایی از سود مناسبی بهره مند خواهند شد.
در صورت عدم خرید بیمه اتکایی و مواجهه با مشکلات خاص، شرکت بیمه گر چاره ای جز انجام تعهدات نداشته و متحمل ضرر می شود.
برقراری تعامل با انواع شرکت های بیمه ثبت شده در اداره ثبت شرکتها در ایران نیز حائز اهمیت بوده و از عوامل رشد است.
معمولا تعداد مشتریان شرکت هایی که پس از ارائه خدمات بیمه با شرکت بیمه اتکایی نیز قرارداد بسته و همکاری می کنند، بیشتر بوده؛ زیرا امکان عقد قراردادهای بیشتر وجود دارد.
معمولا هرگاه میزان سرمایه و تعهد بیمه نامه بالا بوده یا ریسک و شدت خسارت بالا باشد، بیمه اتکایی خریداری می شود.
شرکت هایی که در گذشته متحمل ضرر زیادی شده اند، غالبا برای خرید بیمه اتکایی اقدام می کنند.
رعایت جانب احتیاط در پذیرش ریسک، یکی از مزایای با اهمیت بیمه اتکایی است.
در ارتباط با لزوم و اهمیت خرید بیمه اتکایی می توان شرح داد که تهیه بیمه از سه جنبه اقتصادی، مالی و بین المللی اهمیت خواهد داشت. منظور از جنبه اقتصادی این بوده که بیمه گر اولیه متحمل ضررهای بیش از حد توان نمی شود، همچنین باید توضیح داد که شرکت ها به بررسی میزان بودجه و برنامه ریزی مالی پرداخته و در ادامه در صورت لزوم، برای خرید بیمه اتکایی اقدام می کنند. منظور از جنبه بین المللی نیز انعقاد قرارداد در سطح بین المللی و کسب درآمد ارزی می باشد.
انواع بیمه اتکایی
بیمه اتکایی مانند دیگر بیمه های قابل خرید توسط عموم مردم یا شرکت ها، انواع متفاوتی دارد. به منظور خرید اوراق بیمه اتکایی یا تهیه هر یک از انواع بیمه، ابتدا باید با ویژگی های هر نوع آشنا شد. به همین دلیل در ادامه به معرفی انواع بیمه اتکایی مانند اجباری، اختیاری، نسبی و غیر نسبی پرداخته شده است.
شرکت های بیمه مستقیم غالبا ملزم به خرید بیمه اتکایی شده و به همین دلیل می توان شرح داد که مدیران این مراکز، بیمه اتکایی اجباری را خریداری می کنند. در ایران شرکت ها برای خرید بیمه اجباری، درصدی از حق بیمه را به شرکت بیمه مرکزی پرداخت می کنند. در این نوع از بیمه اتکایی، بیمه گر واگذارنده بدون دخالت شرکت پذیرنده بیمه نامه را برای مشتری صادر کرده، اما در ادامه بخشی از حق بیمه را به شرکت بیمه اتکایی اعطا نموده و درخواست پوشش ریسک را مطرح می نماید. به بیمه اتکایی اجباری، بیمه قراردادی نیز گفته می شود. در بیمه قراردادی مدت زمان همکاری دو شرکت مشخص شده و دریافت خدمات، مهلت معینی دارد.
بیمه اتکایی اختیاری معمولا به شکل اختیاری خریداری شده و در حقیقت هرگاه مدیر شرکت به توزیع ریسک نیاز پیدا کند، برای خرید بیمه اقدام می نماید. معمولا پس از تکمیل ظرفیت قراردادهای اتوماتیک یا در صورت عدم علاقمندی به پوشش ریسک های سنگین، بیمه اتکایی اختیاری خریداری خواهد شد. برخی از رشته های بیمه ای، مشتریان و بیمه نامه های اندکی داشته و همچنین برخی از ریسک ها در قراردادهای بیمه اتکایی اجباری درج نشده که برای پوشش این موارد نیز می توان از بیمه نوع اختیاری استفاده کرد.
اگر مبنای قرارداد شرکت بیمه واگذارنده و پذیرنده میزان سرمایه بیمه شده باشد، نوع بیمه نسبی است. هرگاه مبنا خسارت تعیین شود، قرارداد اتکایی غیر نسبی شده و مازاد بر خسارت به حساب می آید. قراردادهای نسبی دو نوع مشارکتی و مازاد بر سرمایه داشته که در نوع مشارکتی، مبالغ مانند مبالغ خسارت و حق بیمه به شکل نسبی بین دو شرکت تقسیم می شود. در نوع مازاد بر سرمایه، بیمه گر بخشی از ریسک ها که توانایی پوشش آن ها را ندارد، به شرکت پذیرنده واگذار می کند.
پس از معرفی اوراق بیمه اتکایی و بررسی این که انواع بیمه اتکایی چیست، لازم به ذکر است که در قراردادهای بیمه نسبی، سهم شرکت بیمه اتکایی بر اساس میزان سرمایه دریافتی از بیمه شده مشخص شده و اعلام می شود. معمولا واگذارنده باید بخش معینی از ریسک را خود تحت پوشش قرار دهد، اما می تواند سهم های دیگر را به شکل ثابت بین شرکت ها توزیع نماید.
نوع قرارداد اتکایی مازاد خسارت، غیر نسبی بوده و در حقیقت این قرارداد بر مبنای میزان خسارت منعقد خواهد شد. در قرارداد بیمه اتکایی غیر نسبی و مازاد خسارت، شرکت بیمه پذیرنده درصد خاصی از مجموع سهام واگذارنده در رشته خاص یا درصدی از مجموع حق بیمه های مربوط به فعالیت هاى او را دریافت کرده و سپس خسارات را تحت پوشش قرار می دهد.
باید بیان کرد که انواع پوشش های بیمه اتکایی غیر نسبی شامل موارد WXL، loss-XL و پوشش در مدت معین می شود. منظور از WXL جبران خساراتی است که واگذارنده امکان جبران موارد را ندارد، در نوع loss-XL خسارات ناشی از حوادث خاص مانند سیل جبران خواهند شد. اگر شرکت در یک دوره معین عملکرد نامطلوبی داشته و خسارات زیادی را متحمل شود، می تواند بیمه مازاد خسارت با مدت معین را خریداری کند.
در این نوع از قرارداد، بیمه گر واگذارنده هرگاه تمایل داشته باشد برای انتقال ریسک به شرکت بیمه پذیرنده اقدام کرده و میزان ریسک مورد انتقال غیر ثابت است. باید شرح داد که شرکت بیمه مستقیم ملزم به تکمیل ظرفیت قراردادهای اتکایی نبوده، اما شرکت پذیرنده ملزم به پذیرش تعهدات تا سقف تعیین شده در قرارداد و بیمه نامه می باشد.
گاهی اوقات شرکت بیمه مستقیم ملزم به توزیع ریسک و دریافت خدمات از شرکت های بیمه اتکایی شده، اما پذیرندگان می توانند درخواست شرکت مربوطه را رد کنند. در چنین حالتی واگذاری سهم برای شرکت واگذارنده اجباری بوده در حالی که شرکت پذیرنده ابتدا بررسی هایی در ارتباط با میزان ریسک انجام داده و سپس در خصوص پذیرش یا عدم پذیرش تصمیم گیری می نماید.
نوع بیمه اتکایی باز، همان بیمه با واگذاری اختیاری و پذیرش اجباری بوده که میزان ریسک قابل انتقال در این قرارداد، غیر ثابت است. در نوع نیمه اتوماتیک واگذارنده میزان ریسک مد نظر برای انتقال را تعیین کرده و سپس پذیرنده می تواند آن را قبول نموده یا رد کند. در چنین حالتی هم شرکت بیمه مستقیم و هم شرکت اتکایی اجازه بررسی پیش از دریافت یا ارائه خدمات را داشته و در نهایت نیاز به تصمیم گیری دارند.
در برخی از مواقع سازمان ها یا شرکت های بیمه یک منطقه یا استان بخصوص صندوق تشکیل داده و کلیه شرکت های فعال در آن ناحیه، برای ثبت نام در صندوق اقدام می نمایند. در ادامه سازمان ها می توانند از موجودی صندوق برای جبران خسارات استفاده کنند. بنابراین، این نوع بیمه از طریق برقراری ارتباط با انواع شرکت های تجاری بیمه در ایران قابل خرید نبوده و تنها از طریق سرمایه گذاری در صندوق امکان بهره مندی از مزایا فراهم خواهد شد.
اگر انتقال ریسک ها به شرکت بیمه پذیرنده از طریق قرارداد بیمه اتکایی کافی نبوده و نیاز به انتقال حق بیمه بیشتری باشد، می توان علاوه بر عقد قرارداد مشارکتی، مازاد سرمایه را نیز به پذیرنده انتقال داد. معمولا کیفیت ریسک ظرفیت قرارداد مشارکت را تعیین خواهد کرد. برای کسب اطلاعات در خصوص شرایط، باید با شرکت بیمه ارتباط برقرار نمود.
یکی دیگر از انواع قراردادها، بیمه اتکایی مجدد بوده که شرکت پذیرنده ریسک پس از عقد قرارداد با بیمه گر اولیه، برای توزیع مجدد خسارات از یک شرکت بیمه اتکایی درخواست بیمه می کند. در حقیقت ریسک های شرکت بیمه مستقیم یک بار توسط شرکت اتکایی اول بیمه شده و در ادامه ریسک های بیمه اتکایی اول، توسط شرکت پذیرنده دوم بیمه می شود.
به طور کلی؛ هزینه بیمه اتکایی اختیاری بیشتر از هزینه بیمه اتکایی اجباری بوده زیرا شرکت به شکل موردی برای واگذاری اقدام می نماید. باید شرح داد که در نوع اختیاری شرکت پذیرنده حق بیمه متناسب با ریسک تحت پوشش را دریافت کرده و همچنین می توان میزان تعهد را به شکل دقیق تعیین نمود. همچنین باید توضیح داد که برخی از انواع بیمه های غیر نسبی مانند بیمه مازاد خسارت در مدت معین، هزینه زیادی برای شرکت بیمه داشته و به همین دلیل احتمال رد درخواست خرید وجود دارد.
موارد ابطال بیمه اتکایی
هر شرکت بیمه قوانین خاصی برای ارائه خدمات به مشتریان داشته و نقض قوانین، منجر به ابطال قرارداد می شود. از موارد ابطال بیمه اتکایی می توان به عدم پرداخت حق بیمه و عدم رعایت قوانین مربوط به میزان ریسک قابل انتقال اشاره کرد. در برخی از قراردادها میزان ریسکی که تحت پوشش بیمه گر اتکایی قرار می گیرد، ثابت بوده و در برخی دیگر متغیر است که باید به این شرایط توجه نشان داد.
به منظور بررسی موارد ابطال بیمه اتکایی می توان قرارداد یا بیمه نامه را به دقت مطالعه کرد. اشخاص همچنین امکان ورود به سایت انواع شرکت ها در ایران و مطالعه قوانین و مقررات را دارند. باید شرح داد که در برخی از مواقع قرارداد به صورت فوری باطل شده، اما گاهی اوقات طرفین ابتدا با یکدیگر توافق کرده و سپس قرارداد فسخ می شود. به عنوان مثال در صورت تغییر مالکیت شرکت پذیرنده یا تصویب قوانینی که ارائه خدمات را با مانع مواجه می کنند، ابطال فوری صورت می گیرد. در ادامه لیست موارد ابطال بیمه اتکایی آمده است:
تغییر در نتیجه توافق نامه
تغییر در میزان آسیب وارد شده
ممکن است در صورت تاثیر گذاشتن جنگ بر روی تعهدات، قرارداد باطل شود.
عدم رعایت قوانین شرکت پذیرنده
عدم پرداخت حق بیمه توسط شرکت واگذارنده
ورشکستگی شرکت بیمه اتکایی و عدم کسب سود
تغییر مالکیت و وضعیت مالی طرفین
تصویب قوانین نظارتی جدید مانند قوانین مربوط به کنترل ارز
فسخ قرارداد با توافق طرفین به علت بروز مشکلات خاص یا نارضایتی
پس از معرفی اوراق بیمه اتکایی، لازم به توضیح می باشد که موارد ابطال بیمه اتکایی در هر شرکت تفاوت داشته و همچنین هر یک از انواع قراردادها، دارای شرایط ویژه ای می باشند. مدیران شرکت های بیمه مستقیم و دیگر مراکز می توانند پیش از خرید خدمات، با شرکت مد نظر تماس حاصل کرده و جزئیات این بیمه را جویا شوند.
نحوه خرید بیمه اتکایی
انواع شرکت ها در ایران امکان خرید بیمه اتکایی را فراهم کرده که جهت دریافت خدمات از هر یک، ابتدا باید نحوه خرید بیمه اتکایی را جویا شد. در خصوص نحوه خرید بیمه می بایست توضیح داد که مراحل عقد قرارداد و صدور بیمه نامه در هر شرکت تفاوت داشته و برای کسب اطلاعات دقیق تر، باید وارد سایت یا اپلیکیشن های مراکز شد.
پس از شرح مراحل خرید اوراق بیمه اتکایی باید بیان کرد که برخی از شرکت های بیمه اتکایی از مشتریان خواسته تا برای عقد قرارداد، به شکل حضوری به نزدیک ترین دفتر یا نمایندگی مراجعه کنند. همچنین ممکن است برخی از شرکت ها امکان خرید آنلاین بیمه را برای متقاضیان فراهم نمایند. در ادامه لیست مراحل خرید خدمات به شکل کلی آمده و می توان موارد را بررسی کرد:
بررسی لیست انواع شرکت ها در ایران
مراجعه به سایت شرکت ها یا برقراری تماس تلفنی با کارشناسان
بررسی شرایط و مدارک لازم برای خرید بیمه اتکایی
کسب اطلاعات در خصوص نحوه خرید حضوری یا آنلاین
ایجاد حساب کاربری در سایت شرکت یا مراجعه حضوری به دفاتر
تکمیل فرم های الکترونیکی یا کاغذی
بارگذاری اسکن مستندات در سایت یا ارائه اصل مدارک به کارشناسان
مطالعه قرارداد و امضای آن، صدور بیمه نامه
پرداخت حق بیمه منظم
بهره مندی از پوشش ها در صورت متحمل شدن خسارت
در جواب این پرسش که مزایای خرید بیمه اتکایی چیست، می توان شرح داد که افراد پس از خرید بیمه دغدغه ای بابت از دست دادن کل سرمایه نداشته و ریسک را توزیع می کنند. شرکت بیمه گر واگذارنده پس از توزیع سهام یا انتقال بخش هایی از ریسک به دیگر شرکت ها، توانایی انعقاد قراردادهای بیشتر را به دست آورده و مشتریان بیشتری جذب می نماید. همچنین باید توضیح داد که همکاری با شرکت های بیمه گر اتکایی داخلی و خارجی، شرایط برقراری تعامل بیشتر را فراهم خواهد کرد.
لیست شرکت های بیمه اتکایی در ایران
برخی از اشخاص پرسیده اند که بهترین شرکت برای خرید بیمه اتکایی کدام بوده و از چه شرکت هایی می توان این خدمات را خریداری نمود. دسترسی به لیست شرکت های بیمه اتکایی در ایران مفید واقع شده؛ زیرا افراد می توانند ابتدا شرایط و قوانین هر یک از انواع شرکت ها را بررسی کرده و سپس برای دریافت خدمات از بهترین مرکز اقدام نمایند.
به طور معمول؛ شرکت های بیمه مستقیم برای خرید خدمات از شرکت های بیمه اتکایی اقدام می کنند. در حقیقت عموم مردم نیز به واسطه شرکت های بیمه مستقیم، از مراکز بیمه اتکایی خدمات دریافت نموده؛ اما با آنان در ارتباط نخواهند بود. به همین دلیل؛ در ادامه نشانی دانلود لیست شرکت های بیمه اتکایی در ایران برای مدیران و کارکنان مراکز متفاوت آمده است.
- نویسنده: اشاثبت
- حجم: 113 KB
- منبع: آشاثبت
اشخاص پس از بررسی این که اوراق بیمه اتکایی چیست و آشنایی با انواع شرکت ها در ایران، می توانند وارد سایت هر یک از مراکز شده و به بررسی قوانین و مقررات بپردازند. باید توجه داشت که قراردادهای بیمه متنوع شرکت بیمه واگذارنده به صورت مستقل از قرارداد بیمه اتکایی منعقد شده و بنابراین شرکت هر بار برای ارائه خدمات به مشتریان، نیاز به کسب اجازه از شرکت پذیرنده ندارد.
برای دریافت اطلاعات بیشتر در مورد بیمه اتکایی در کانال تلگرام آشاثبت عضو شوید. کارشناسان مرکز مشاوره حقوقی آشاثبت نیز آماده اند تا با ارائه خدمات مشاوره حقوقی تلفنی به سوالات شما عزیزان پیرامون اطلاع از بیمه اتکایی پاسخ دهند.
پاسخ مشاور: گاهی اوقات شرکت بیمه ریسک ها را به بازار سرمایه منتقل کرده و در ادامه یک خریدار برای خرید اوراق اقدام می نماید، در نهایت ریسک تحت پوشش خریدار اوراق بیمه اتکایی قرار می گیرد که جزئیات کامل در مقاله آمده است.