برای مشاوره دریافت مجوز ایمنی آسانسور
برای مشاوره دریافت مجوز ایمنی آسانسور
مجتمع های مسکونی، تجاری یا اداری غالبا دارای آسانسور بوده که آسانسور می بایست بر اساس استانداردها ساخته شده و کاملا ایمن باشد. به همین دلیل برای دریافت گواهی پایان کار ابتدا می بایست مجوز ایمنی آسانسور را اخذ نمود. گواهی ایمنی آسانسور دو نوع متفاوت با نام های اولیه و ادواری داشته که مدت اعتبار هر دو مورد محدود است.
صاحبان ساختمان ها یا مدیران مجتمع ها در خصوص انواع مجوز ایمنی آسانسور سوالاتی داشته و این پرسش برای آن ها مطرح می شود که شرایط دریافت گواهینامه تاییدیه ایمنی و عملکرد آسانسور چیست. هم چنین، در این میان؛ کسب اطلاعات در ارتباط با مدارک لازم برای دریافت گواهی مفید واقع شده و همچنین می بایست بررسی نمود که نحوه اخذ مجوز به چه صورت می باشد.
از این رو، در ابتدای این مقاله، به سوال مجوز ایمنی آسانسور چیست، پاسخ داده شده و سپس؛ مدت زمان صدور آن شرح داده خواهد گشت. افراد از طریق مطالعه مقاله در پیش رو با سامانه دریافت گواهی، شرایط دریافت گواهینامه تاییدیه ایمنی و عملکرد آسانسور و مدارک لازم آشنا خواهند شد. در ادامه این مطلب نیز به بیان نحوه دریافت گواهی پرداخته شده و اطلاعات مربوط به هزینه اخذ مجوز نیز ارائه خواهد گشت.
تاییدیه ایمنی و عملکرد آسانسور چیست
در جواب این پرسش که تاییدیه ایمنی و عملکرد آسانسور چیست، باید شرح داد این گواهی بیانگر ساخت آسانسور بر اساس استانداردها می باشد. در حقیقت هنگام ساخت آسانسور می بایست برخی از استانداردهای ملی در نظر گرفته شده و قوانین رعایت شود تا در نهایت، برای دریافت گواهی ایمنی مشکلی ایجاد نگردد. پیش از صدور مجوز ایمنی آسانسور افراد نباید از آن استفاده کرده؛ زیرا ابتدا باید ایمن بودن آن تایید شود.
مجوز ایمنی آسانسور یک سال اعتبار داشته؛ زیرا امکان دارد آسانسور و بخش های متفاوت آن به مرور زمان دچار مشکل شده و نیاز به تعمیر وجود داشته باشد. گواهی ایمنی دارای دو نوع اولیه و ادواری بوده که شرایط دریافت گواهینامه تاییدیه ایمنی و عملکرد آسانسور اولیه و ادواری تفاوت دارد. در ادامه به معرفی انواع مجوزها و کاربردهای هر یک پرداخته شده است:
مجوز ایمنی آسانسور اولیه: این گواهی ایمنی پس از نصب آسانسور در مجتمع ها دریافت شده و برای اخذ گواهی پایان کار ساختمان مورد استفاده قرار می گیرد. پیش از اخذ این مجوز نباید از آسانسور استفاده کرد؛ زیرا گاهی اوقات شرکت نصب کننده از اشکالات مطلع نشده و احتمال وقوع حادثه وجود دارد. بازرسان به علت آشنایی با انواع مشکلات آسانسورها، وسیله را دقیق تر و به طور کامل بررسی خواهند کرد.
مجوز ایمنی آسانسور ادواری: دریافت گواهی ایمنی ادواری مستلزم اخذ گواهی ایمنی اولیه است. این گواهی سالانه دریافت شده و در حقیقت آسانسور می بایست به صورت دوره ای بازرسی شده تا گواهی ادواری نیز سالی یک بار صادر گردد. عدم اخذ مجوز ایمنی ادواری و استفاده از آسانسور بدون دریافت گواهی معتبر، مشکلاتی را برای مدیر ساختمان ایجاد خواهد کرد.
نحوه دریافت هر یک از انواع مجوز ایمنی آسانسور اینترنتی بوده و افراد می توانند درخواست صدور را به شکل آنلاین ثبت نمایند. در ادامه بازرس به صورت حضوری به محل مراجعه کرده و وضعیت آسانسور را مورد بررسی قرار خواهد داد. توصیه می شود سرویس آسانسور به شکل منظم صورت گرفته تا تعمیرات لازم در زمان های خاص انجام شده و هنگام حضور بازرس، وسیله مشکل خاصی نداشته باشد.
مدت زمان صدور گواهی ایمنی آسانسور
جهت دریافت گواهی پایان کار ساختمان و استفاده از آسانسور ابتدا باید مجوز ایمنی آسانسور را اخذ کرد، به همین دلیل صاحبان مجتمع ها پرسیده اند که مدت زمان لازم برای صدور گواهی چقدر می باشد؟ در پاسخ باید توضیح داد که صدور مجوز مراحل خاصی داشته و برای مثال مدارک ارائه شده می بایست تایید شده و سپس آسانسور توسط بازرس مورد ارزیابی قرار گیرد. مجوز ایمنی آسانسور دارای دو نوع اولیه و ادواری بوده که مدت زمان صدور هر گواهی تا حدودی متفاوت می باشد.
مدت زمان لازم برای طی شدن هر یک از مراحل صدور مجوز ایمنی آسانسور اولیه متفاوت بوده، اما طبق اطلاعات مندرج در سایت درگاه ملی مجوزهای کشور این نوع مجوز، باید بیان کرد که پس از تایید مدارک گواهی در طی 5 روز کاری صادر خواهد شد. بنابراین توصیه می گردد افراد تمامی مدارک لازم را آماده کرده و به درستی در سایت بارگذاری نمایند تا مدت زمان صدور گواهی ایمنی آسانسور بیشتر نشود.
شایان ذکر است که هرگاه مدارک متقاضی (اعم از شخص حقیقی یا شرکت های تجاری) مجوز مورد تایید کارشناسان واقع شود، تا 5 روز کاری بعد مجوز صادر شده و در اختیار قرار خواهد گرفت. مراحل صدور مجوز ادواری تا حدودی شبیه مراحل صدور مجوز اولیه طی شده و حدودا 5 روز کاری پس از ثبت درخواست، گواهی ایمنی معتبر آماده شده و در اختیار قرار می گیرد.
مرجع و مجری صدور مجوز ایمنی آسانسور، سازمان ملی استاندارد ایران یا اداره کل استاندارد استان به حساب آمده و کلیه اشخاص حقیقی و حقوقی می توانند درخواست این گواهی را ثبت نمایند. مرجع اصلی صادر کننده مجوز وظیفه انجام استعلامات بین دستگاهی و کسب اطمینان از معتبر بودن مدارک ارائه شده را بر عهده دارد که در صورت ارائه مدارک جعلی یا نداشتن شرایط دریافت گواهینامه تاییدیه ایمنی و عملکرد آسانسور، درخواست رد خواهد شد.
سامانه دریافت تاییدیه ایمنی و عملکرد آسانسور
سامانه دریافت تاییدیه ایمنی و عملکرد آسانسور، درگاه ملی مجوزها است که اشخاص حقیقی، انواع شرکت ها و اشخاص حقوقی ایرانی یا اتباع خارجی موفق به دریافت خدمات از آن سایت خواهند شد. نشانی سامانه مذکور mojavez.ir بوده که متقاضیان اخذ مجوز ایمنی آسانسور نیاز به طی کردن مراحل ورود به حساب کاربری جهت تکمیل فرم های درخواست صدور خواهند داشت.
شایان ذکر است که نشانی سامانه دریافت تاییدیه ایمنی و عملکرد آسانسور اولیه و ادواری mojavez.ir بوده و سایت مجزایی برای دریافت هر یک از گواهی ها در نظر گرفته نشده است. افراد می بایست پیش از اقدام برای درخواست مجوز ابتدا شرایط دریافت گواهینامه تاییدیه ایمنی و عملکرد آسانسور را بررسی کنند که لیست شرایط و مدارک در سامانه درخواست، قابل مشاهده می باشد.
سامانه دریافت تاییدیه ایمنی و عملکرد آسانسور یا درگاه ملی مجوزها mojavez.ir دارای بخشی با نام کارپوشه بوده که گزارش درخواست های ثبت شده در آن قسمت نمایش داده خواهد شد. افراد می توانند پس از تایید درخواست توسط متقاضیان و صدور گواهی، وارد کارپوشه در حساب کاربری شده و برای دانلود مجوز الکترونیکی معتبر اقدام نمایند.
طبق بندهای 22-10-2 و 22-2-6 مقررات ملی ساختمان، مالک مجتمع یا مدیر آن وظیفه اقدام برای سرویس آسانسور و دریافت مجوز را داشته که در صورت عدم دریافت گواهی ایمنی و وقوع حادثه به علت عدم رعایت استانداردها، اشخاص ملزم به پرداخت جریمه خواهند شد. آسانسور یکی از وسیله هایی است که مدام به سرویس و بازرسی نیاز داشته؛ زیرا بسیاری از اشخاص به علت خرابی آسانسور جان خود را از دست داده اند.
شرایط دریافت مجوز ایمنی آسانسور
شرایط دریافت گواهینامه تاییدیه ایمنی و عملکرد آسانسور بر اساس نوع مجوز مد نظر تعیین شده و در حقیقت متقاضیان هر یک از گواهی های اولیه یا ادواری باید از شرایط خاصی برخوردار باشند. به همین دلیل؛ در ادامه، لیست شرایط دریافت مجوز ایمنی آسانسور به شکل مجزا آمده و متقاضیان می توانند موارد را بررسی کرده و اقدامات لازم برای اخذ گواهی را انجام دهند.
گواهی ایمنی اولیه آسانسور معمولا یک بار پس از نصب وسیله در ساختمان دریافت شده و پس از پایان اعتبار آن، مالک یا مدیر ساختمان نسبت به دریافت مجوز ادواری اقدام خواهد کرد. با این حال گواهی اولیه از اهمیت زیادی برخوردار بوده، زیرا بیانگر ایمن و استاندارد بودن آسانسور است و امکان دریافت پایان کار ساختمان را فراهم می نماید. در ادامه به شرح شرایط اخذ این گواهی پرداخته شده است:
اشخاص حقیقی و حقوقی ایرانی یا خارجی می توانند درخواست مجوز ایمنی آسانسور را ثبت کنند.
ارائه تمامی فرم ها و مدارک لازم مانند فرم درخواست بازرسی، فرم مشخصات فنی و تاییدیه اجزا الزامی می باشد.
در اختیار داشتن پروانه ساخت مجتمعی که آسانسور در آن نصب شده و ارائه پروانه ضرورت دارد.
متقاضیان می بایست دفترچه محاسبات و نقشه های آسانسور دارای پروانه طراحی و مونتاژ معتبر را ارائه دهند که تمامی موارد مندرج در درگاه ملی مجوزها مانند نقشه چاهک چاه باید در دفترچه موجود باشد.
برخورداری از قرارداد سرویس به مدت حداقل 1 سال و داشتن بیمه نامه آسانسور ضرورت دارد.
برخورداری از گواهینامه ایمنی آسانسور صادر شده از سوی شرکت بازرسی جزو شرایط لازم بوده که بازرسی پس از ثبت درخواست مجوز صورت گرفته و گواهی قابل دریافت می شود.
اخذ تاییدیه های اولیه الکترونیکی از سایت lift.inso.gov.ir ضرورت داشته که تاییدیه ها توسط شرکت های بازرسی معتبر صادر خواهند شد.
مجوز ایمنی اولیه 1 سال اعتبار دارد.
باید بیان کرد که رعایت استانداردها برای دریافت مجوز ایمنی آسانسور اهمیت زیادی داشته و برای مثال قرار دادن کلید درب طبقات در کنار راهنمای نجات اضطراری، نصب قلاب سقف، روشن بودن موتورخانه به میزان کافی، نصب نرده در اطراف دریچه کف و عدم وجود لوله یا کابل برق در چاه ضرورت دارد. اگر آسانسور بدون رعایت قوانین ساخته شده باشد، ابتدا می بایست مشکلات را رفع کرده تا مجددا بازرس در محل حضور یافته و وسیله را ارزیابی نماید.
مجوز ایمنی آسانسور ادواری در دوره های متفاوت دریافت شده و در حقیقت سالی یک بار می بایست برای اخذ آن اقدام نمود. رعایت کلیه شرایط دریافت گواهینامه تاییدیه ایمنی و عملکرد آسانسور ضروری بوده که در ادامه لیست شرایط برای صاحبان ساختمان ها یا مدیران مجتمع های مسکونی، تجاری، اداری یا سایر موارد آورده شده است:
ابتدا باید مجوز یا تاییدیه ایمنی آسانسور اولیه دریافت شود، در غیر این صورت، نوع ادواری صادر نخواهد شد.
در صورت دریافت گواهینامه ادواری ایمنی آسانسور از شرکت بازرسی فنی در گذشته، باید آن را ارائه داد.
تاییدیه های ادواری الکترونیکی از طریق سایت lift.inso.gov.ir و بر اساس گزارش شرکت های بازرسی فنی دارای صلاحیت صادر خواهد شد.
مدت اعتبار مجوز 1 سال است.
آسانسور باید ایمن بوده و سرویس های دوره ای انجام شده باشد تا امکان دریافت مجوز فراهم گردد.
توصیه می شود؛ افراد پیش از حضور بازرس در محل، از کارشناسان تعمیر و نگهداری خواسته تا یک بار وضعیت آسانسور را ارزیابی کنند. با این کار مشکلات پیش از حضور بازرس رفع شده و صدور مجوز سریع تر صورت خواهد گرفت. به عنوان مثال کنترل کردن کفشک های کابین و بررسی سیستم برگشت درب در صورت برخورد با یک مانع مفید واقع خواهد شد.
مدارک لازم برای اخذ تاییدیه ایمنی آسانسور
برخی از مدارک لازم برای اخذ تاییدیه ایمنی آسانسور باید هنگام درخواست مجوز در سایت بارگذاری شده و ارائه گشته، اما برخی دیگر می بایست تا پیش از صدور گواهینامه بازرسی ارائه شوند. باید بیان کرد که مدارک لازم برای اخذ تاییدیه ایمنی آسانسور اولیه و ادواری تفاوت داشته که در ادامه به بررسی جزئیات و شرح اطلاعات پرداخته شده است.
پس از بررسی شرایط دریافت گواهینامه تاییدیه ایمنی و عملکرد آسانسور، باید بیان کرد که کلیه اشخاص حقیقی یا حقوقی می بایست مدارک دال بر برخورداری از شرایط لازم برای دریافت مجوز را آماده نموده و در اختیار کارشناسان قرار دهند، در حال حاضر نحوه درخواست مجوز اینترنتی بوده و افراد باید اسکن مدارک را در سامانه ثبت درخواست بارگذاری کنند. لیست اطلاعات و مستندات لازم برای دریافت گواهی اولیه در زیر آورده شده است:
اطلاعات هویتی و اطلاعات تماس برای دسترسی به فرم
اطلاعات محل سکونت مانند کد پستی
عکس مدارک هویتی مانند تصویر کارت ملی
فرم درخواست بازرسی از وسیله
فرم تاییدیه ناظر ساختمان
فرم مشخصات و اطلاعات فنی آسانسور
فرم تاییدیه اجزای آسانسور که توسط کارشناسان در ساختمان نصب شده است.
دفترچه محاسبات و انواع نقشه های آسانسور مانند نقشه برش عمودی چاه و جانمایی سوراخ ها
قرارداد سرویس و نگهداری
بیمه نامه آسانسور به آدرس محل نصب
گواهینامه ایمنی که از سوی شرکت بازرسی صادر می شود.
پروانه ساخت ساختمان یا مجتمع که آسانسور در آن نصب شده است.
شناسه ملی و اساسنامه حقوقی برای ثبت درخواست توسط اشخاص حقوقی
شایان ذکر است که فرم های درخواست بازرسی و تاییدیه اجزا و پروانه ساخت می بایست پیش از حضور بازرس ارائه شوند. مواردی مانند دفترچه محاسبات باید تا پیش از صدور گواهینامه بازرسی آماده شده و در اختیار قرار گیرند. باید توجه داشت که در صورت عدم ارائه کلیه موارد لازم، درخواست فرد رد شده یا تا زمان تکمیل مدارک، به درخواست رسیدگی نخواهد شد.
یکی از مهم ترین مدارک مورد نیاز برای اخذ تاییدیه ایمنی آسانسور ادواری، تاییدیه یا گواهی ایمنی اولیه است. به طور کلی؛ باید توضیح داد تا زمانی که افراد اولین گواهی دال بر استاندارد بودن آسانسور را دریافت نکنند، موفق به ثبت درخواست نوع ادواری نخواهند شد. لیست مدارک مورد نیاز برای اخذ گواهی ادواری در زیر آورده شده است:
اطلاعات هویتی و تماس
تصویر مدارک هویتی مانند کارت ملی
آدرس و کد پستی
تاییدیه اولیه ایمنی
شناسه ملی و اساسنامه شرکت و نیز آگهی ثبت و آخرین تغییرات جهت اخذ مجوز توسط شخص حقوقی
مدارک دال بر این که فرد صاحب ساختمان یا مدیر مجتمع مربوطه می باشد.
مدارک لازم برای اخذ مجوز ایمنی آسانسور را می توان شامل انواع مدارک هویتی و مدارک مربوط به آسانسور دانست. به عنوان مثال؛ افراد باید مشخصات فنی وسیله را در اختیار کارشناسان قرار داده و همچنین پروانه ساخت را ارائه نمایند. فرم های درخواست نیز جزو مدارک لازم به شمار رفته که ارائه آن موارد نیز ضرورت دارد.
مراحل و نحوه دریافت گواهی ایمنی آسانسور
پس از بررسی شرایط دریافت گواهینامه تاییدیه ایمنی و عملکرد آسانسور و ارائه لیست مدارک لازم نظیر آگهی ثبت شرکت باید توضیح داد که اشخاص می بایست درخواست مجوز را به شکل اینترنتی به ثبت برسانند. مراحل دریافت مجوز اولیه و ادواری تا حدودی مشابه بوده، اما اشخاص باید وارد بخش های متفاوتی از سایت درگاه ملی مجوزها شوند که راهنمای تصویری و توضیحات مربوط به دریافت هر یک از گواهی ها در ادامه آورده شده است.
جهت اخذ مجوز ایمنی آسانسور نیاز به مراجعه حضوری به مرکز خاصی نبوده و اشخاص حقیقی یا حقوقی ایرانی و خارجی تنها باید وارد درگاه ملی مجوزها شوند. برای این امر باید نشانی mojavez.ir را در مرورگر جستجو کرده و در ادامه عبارت گواهی ایمنی آسانسور را در فرم جستجو تایپ نمود. سپس اشخاص می توانند گواهی اولیه را مورد انتخاب قرار دهند.
در ادامه می توان برای انتخاب هر یک از گزینه های موجود اقدام کرده تا اطلاعات لازم نمایش داده شده و امکان مطالعه فراهم گردد. لیست کلیه شرایط و مدارک لازم برای دریافت مجوز ایمنی آسانسور در درگاه ملی مجوزها درج شده است.
در ادامه می توان روی درخواست صدور کلیک کرد.
اگر اشخاص وارد حساب کاربری خود نشده باشند، از آنان خواسته شده تا ابتدا مراحل ورود را طی کنند. هر متقاضی باید گزینه ورود مربوط به وضعیت خود را انتخاب نموده که در ادامه راهنمای تصویری ورود شخص حقیقی از طریق دولت من به عنوان نمونه آورده شده است.
اشخاص پس از انتخاب ورود شخص حقیقی، به صفحه پنجره ملی خدمات دولت هوشمند راه یافته و باید شماره تلفن همراه خود و کد امنیتی را در فرم تایپ کنند.
در ادامه، نیاز به درج کد تایید دریافتی از طریق پیامک در فرم است.
اشخاص پس از ورود به حساب کاربری می توانند روی درخواست صدور کلیک کرده تا فرم زیر برای آنان نمایش داده شود. سپس باید درخواست صدور مجوز را تایید کرده و شماره تلفن همراه کسب و کاری را در فرم درج نموده تا امکان ورود به صفحه درخواست گواهی فراهم شود.
در ادامه می بایست فرم های درخواست را به ترتیب تکمیل کرده و مدارک لازم را نیز در فرم بارگذاری نمود. پس از درج اطلاعات نشانی و بارگذاری تصویر کارت ملی، وضعیت محکومیت مالی اشخاص نیز بررسی شده و سپس، امکان دسترسی به دیگر فرم ها فراهم خواهد شد.
لازم به ذکر است که تاییدیه های ایمنی آسانسور از طریق سایت lift.inso.gov.ir منتشر شده؛ اما افراد همچنین می توانند از طریق ورود به کارپوشه در درگاه ملی مجوزها نسبت به دریافت فایل مجوز اقدام کنند. صدور مجوز معمولا از طریق پیامک اطلاع رسانی شده و در ادامه اشخاص حقیقی یا حقوقی می بایست از طریق ورود به حساب کاربری در درگاه ملی مجوزها مجوز الکترونیکی را اخذ نمایند. غالبا پس از صدور تاییدیه، شناسه 10 رقمی و پلاک به هر آسانسور تعلق گرفته که امکان پیگیری با استفاده از شناسه فراهم شده و پلاک نیز باید در آسانسور نصب شود.
به منظور درخواست صدور مجوز ایمنی آسانسور ادواری باید نشانی mojavez.ir را در مرورگر مورد جستجو قرار داده و سپس، عبارت گواهی ایمنی آسانسور را در فرم جستجو تایپ کرد. در ادامه نیاز به انتخاب نوع مجوز ادواری است. تمامی مراحل دریافت این گواهی نیز مانند گواهی اولیه به شکل غیرحضوری و الکترونیکی طی خواهد شد.
حالا افراد می توانند روی درخواست صدور کلیک کنند.
در ادامه؛ نیاز به تایید تقاضا و تکمیل فرم نمایش داده شده می باشد.
در مرحله بعدی؛ لازم است کد پستی در فرم درج شده و عکس کارت ملی در فرم بارگذاری شود. سپس، وضعیت محکومیت مالی بررسی شده و امکان ثبت نهایی درخواست فراهم خواهد شد.
پس از شرح مراحل و نحوه دریافت گواهی ایمنی آسانسور، باید به این نکته اشاره کرد که هر دو مجوز ایمنی اولیه و ادواری یک سال اعتبار داشته و می بایست به میزان اعتبار آن گواهی ها توجه نشان داد. اشخاص برای درخواست تمدید موارد نیز باید وارد درگاه ملی مجوزها شده و از طریق ورود به قسمت تمدید، تقاضای خود را به شکل آنلاین ثبت نمایند.
هزینه اخذ گواهی ایمنی آسانسور
هزینه اخذ گواهی ایمنی آسانسور اولیه و ادواری تا حدودی متفاوت بوده که به همین دلیل؛ در ادامه، به بررسی قیمت ها به تفکیک هر یک از انواع مجوزها پرداخته شده است. افراد می توانند جدول قیمت را در سایت درگاه ملی مجوزها نیز مشاهده کرده، اما جهت رفاه حال متقاضیان جدول ها در ادامه مطلب آمده و امکان مطالعه اطلاعات فراهم می باشد.
به منظور حفظ ایمنی متقاضیان استفاده از آسانسور، بازرسان و تعمیرکاران، از صاحبان مجتمع های مسکونی یا مدیران ساختمان ها خواسته شده تا گواهی ایمنی معتبر دریافت کنند. جهت دریافت مجوز ایمنی آسانسور اولیه می بایست هزینه های مربوط به بازرسی را پرداخت کرده که هزینه بر اساس نوبت اول، دوم یا سوم بازرسی برآورد خواهد شد. افراد می توانند از طریق مطالعه موارد مندرج در جدول زیر، اطلاعات لازم را کسب نمایند.
انواع خدمات و مراحل صدور | هزینه به ریال |
بازرسی اول تا 5 توقف | 24.732.000 |
بازرسی دوم | 13.740.000 |
بازرسی سوم به بعد | 8.244.000 |
مازاد بر 5 توقف | 1.374.000 |
هزینه ایاب و ذهاب شرکت های بازرسی | 2.748.000 |
باید اظهار داشت که بر اساس بند 1-5-4 آیین نامه اجرایی تعیین، طبقه بندی و محاسبه کارمزد خدماتی سازمان، معادل هزینه 1 ساعت کار کارشناسی به عنوان هزینه ایاب و ذهاب از متقاضی دریافت خواهد شد. افراد می توانند برای جلوگیری از رفت و آمد مکرر بازرس و طولانی شدن روند صدور مجوز، ابتدا از استاندارد و ایمن بودن آسانسور اطمینان حاصل کرده و سپس درخواست صدور را ثبت نمایند.
به طور کلی؛ می بایست سالی یک بار نسبت به دریافت مجوز ایمنی آسانسور اقدام کرده، زیرا مدت اعتبار مجوز یک سال می باشد. در ادامه؛ به شرح هزینه اخذ گواهی ایمنی آسانسور ادواری پرداخته شده و امکان مطالعه قیمت ها فراهم شده است. متقاضیان گواهی ادواری می بایست هزینه ابطال تمبر مالیاتی را نیز پرداخت کرده تا از مجوز بهره مند شوند.
انواع خدمات و مراحل صدور | هزینه به ریال |
ابطال تمبر مالیاتی | 100 |
بازرسی اول تا 5 توقف | 13.740.000 |
بازرسی دوم | 8.244.000 |
بازرسی سوم به بعد | 5.496.000 |
مازاد بر 5 توقف | 680 |
هزینه ایاب و ذهاب بازرسان | 2.748.000 |
پس از بررسی شرایط دریافت گواهینامه تاییدیه ایمنی و عملکرد آسانسور لازم به ذکر می باشد که پیش از صدور مجوز ایمنی آسانسور، انواع استعلامات بین دستگاهی مانند استعلام برخط نشانی، احراز هویت کاربران و استعلام وضعیت محکومیت مالی صورت خواهد گرفت. دریافت مجوز ایمنی آسانسور به منظور حفظ جان افراد اجباری شده و باید توضیح داد که پیش از اخذ گواهی ایمنی امکان دریافت پایان کار فراهم نمی شود.
برای دریافت اطلاعات بیشتر در مورد دریافت مجوز ایمنی آسانسور در کانال تلگرام آشاثبت عضو شوید. کارشناسان مرکز مشاوره حقوقی آشاثبت نیز آماده اند تا با ارائه خدمات مشاوره حقوقی تلفنی به سوالات شما عزیزان پیرامون اطلاع از دریافت مجوز ایمنی آسانسور پاسخ دهند.