برای مشاوره سامانه هوشمند تعیین نام شرکت
برای مشاوره سامانه هوشمند تعیین نام شرکت
ثبت شرکت از جمله مراحل آغاز فعالیت اشخاص حقوقی می باشد که خود از مراحل مختلفی نظیر تعیین نام شرکت، ارسال مدارک، پرداخت هزینه ها، چاپ آگهی در روزنامه رسمی و .... تشکیل شده است. در این راستا، مدیرکل اداره ثبت شرکت ها و موسسات غیرتجاری، به منظور کاهش هزینه ها و سرعت بخشیدن به فرآیند ثبت شرکت، از هوشمندسازی تعیین نام ثبت شرکت ها و موسسات خبر داده است.
متقاضیان به کمک این سامانه می توانند به راحتی می توانند در مدت زمان کوتاهی، نسبت به درج اطلاعات شرکت خود در سامانه هوشمند تعیین نام شرکت، اقدام نموده و پاسخ تعیین نام شرکت خود را در کم ترین زمان، دریافت نمایند. به منظور تعیین نام هوشمند شرکتها، متقاضی می بایست با آدرس این سامانه آشنا بوده و از مراحل آن، اطلاع داشته باشند.
از این رو، در این مقاله، ابتدا به این پرسش که هوشمند سازی تعیین نام اشخاص حقوقی چیست؛ پاسخ داده و سامانه هوشمند تعیین نام شرکت معرفی می شود. در انتهای مقاله نیز، نحوه تعیین نام هوشمند شرکت ها ارائه می گردد. جهت کسب اطلاعات بیشتر در این خصوص، با ما همراه باشید.
هوشمند سازی تعیین نام اشخاص حقوقی چیست
همانطور که پیش تر بیان شد، تعیین نام شرکت، از جمله مهم ترین مراحل ثبت شرکت به شمار می آید که در طی آن، متقاضی، نام های پیشنهادی خود و سایر اطلاعات موردنیاز را برای ثبت شخص حقوقی به اداره ثبت شرکت اعلام نموده و این اداره، یک نام را به عنوان اسم شرکت، مورد پذیرش قرار می دهد.
فرایند تعیین نام شرکت به این روش، زمان بر بوده و معمولا چند روز به طول می انجامید. علاوه بر این، معمولا اسامی پیشنهادی برای ثبت شرکت در اکثر مواقع مورد پذیرش قرار نمی گرفت و متقاضیان نیز، از این که نام ارسالی آن ها مورد تایید قرار می گرفت یا خیر، بی اطلاع بودند. به منظور رفع این مشکل، اداره ثبت شرکت ها و موسسات غیرتجاری در سال جاری، از هوشمند سازی، فرآیند تعیبن نام شرکت خبر داده است.
در پاسخ به این پرسش که هوشمند سازی تعیین نام اشخاص حقوقی چیست؛ می توان بیان نمود که این خدمت، امکان بررسی نام پیشنهادی برای شرکت و در نهایت انتخاب و تایید نام شرکت را برای کاربران در سامانه هوشمند تعیین نام شرکت فراهم آورده است. در این روش، متقاضیان، در هر زمانی و مکانی، می توانند وارد سامانه هوشمند تعیین نام شرکت شده و اسم پیشنهادی خود را ارائه می دهند. در ادامه، این نام مورد بررسی قرار گرفته و یا نام انتخابی اشکالی نداشته و تایید شده و یا اگر اشکال دارد، ظرف چند دقیقه این امر، به متقاضی ابلاغ شده و به دنبال آن، سامانه پیشنهاد اصلاحی را ارائه می نماید.
سامانه هوشمند تعیین نام شرکت
در قسمت پیشین مقاله، به توضیح این امر که هوشمند سازی تعیین نام اشخاص حقوقی چیست؛ پرداخته شد و بیان گردید که متقاضیان می توانند در این روش، ظرف چند دقیقه، از تایید شدن یا نشدن نام پیشنهادی خود، اطلاع یابند. در این قسمت از مقاله، قصد داریم تا به معرفی سامانه هوشمند تعیین نام شرکت بپردازیم.
سامانه هوشمند تعیین نام شرکت، در واقع همان سامانه کاتب به نشانی اینترنتی kateb.ir می باشد. متقاضیان می توانند با ثبت نام و احراز هویت در این سایت، به پروفایل حساب کاربری خود وارد شده و از قسمت "ثبت شرکت ها" مینی اپ "تعیین نام هوشمند" را انتخاب نمایند.
علاوه بر امکان تعیین نام هوشمند اشخاص حقوقی در سامان کاتب، متقاضیان می توانند با استفاده از این سایت، نسبت به ثبت درخواست برای صدور سند الکترونیکی اشخاص حقوقی و نیز، استعلام شناسه ملی شرکت نیز اقدام نمایند. در قسمت بعدی مقاله، مراحل و نحوه تعیین نام هوشمند در سامانه کاتب ارائه خواهد گردید.
نحوه تعیین نام هوشمند شرکت ها
یکی از پرسش های متداولی که در خصوص تعیین نام هوشمند شرکت ها مطرح می شود این است که مراحل و نحوه بررسی موجود بودن نام انتخابی برای شرکت در سامانه کاتب به چه صورت می باشد و متقاضیان به چه طریقی می توانند نسبت به تایید شدن یا نشدن نام پیشنهادی خود، اقدام نمایند؟
در خصوص نحوه تعیین نام هوشمند شرکت ها، می بایست بیان نمود که کاربران در ابتدا، می بایست نشانی اینترنتی kateb.ir را در مرورگر خود وارد نموده و گزینه "ورود به سایت کاتب" را انتخاب کند.
پس از آن، شخص لازم است که کد ملی خود را در این قسمت درج کرده و وارد مرحله بعد شود.
در مرحله بعدی، متقاضی لازم است که کد تاییدی که به شماره همراه وی پیامک شده است را در این قسمت درج نموده وارد حساب کاربری خود شود.
در مرحله بعدی، شخص لازم است که وارد کاتالوگ "ثبت شرکت ها" شده و گزینه "تعیین نام هوشمند" را انتخاب کند.
در این صفحه، قسمت درج نام شرکت و لینک راهنمای قوانین تعیین نام شرکت مشاهده می شود.
پس از آن، شخص باید نام مورد نظر خود را برای شرکت در کادر مربوطه وارد کرده و سپس گزینه بررسی را انتخاب کند.
در قسمت بعدی، نتیجه بررسی به متقاضی نمایش داده خواهد شد.
در صورتی که نام شرکت مورد تایید نباشد، عبارت نام شرکت باید اصلاح شود، برای متقاضی نمایش داده می شود.
همانطور که در راهنمای فوق نمایش داده می شود، درصورت تایید نام شرکت؛ پیغام "نام شرکت مورد تایید است" نمایش داده می شود و در صورت عدم تایید نیز پیام "نام شرکت باید اصلاح شود" به کاربر نشان داده می شود. در مواردی که عدم تایید اسم شرکت برای شخص نمایش داده می شود، وی می بایست مجددا نسبت به وارد کردن نام دیگری برای شرکت اقدام کند.
برای دریافت اطلاعات بیشتر در مورد جزئیات سامانه هوشمند تعیین نام شرکت در کانال تلگرام آشاثبت عضو شوید. کارشناسان مرکز مشاوره حقوقی آشاثبت نیز آماده اند تا با ارائه خدمات مشاوره حقوقی تلفنی به سوالات شما عزیزان پیرامون اطلاع از جزئیات سامانه هوشمند تعیین نام شرکت پاسخ دهند.
پاسخ مشاور: باسلام. بله