حسابداری شرکت های سهامی

سوالات متداول
1- حسابداری شرکت های سهامی چیست؟ حسابداری شرکت های سهامی شامل فرایند ثبت، تجزیه و تحلیل و گزارش دهی معاملات مربوط به این شرکت ها می شود که جهت کسب اطلاعات بیشتر به متن مقاله مراجعه شود.
2- حقوق صاحبان سهام در حسابداری شرکت های سهامی چیست؟ حقوق صاحبان سهام به معنای میزان مالکیت اشخاص از سرمایه شرکت می باشد که جهت کسب اطلاعات بیشتر به متن مقاله مراجعه شود.
3- انواع سود در مباحث حسابداری شرکت های سهامی چیست؟ سود نقدی، سود تهعد شده، سود سهمی و سود تسویه از انواع سود در مباحث حسابداری شرکت های سهامی به شمار می آید که جهت کسب اطلاعات بیشتر به متن مقاله مراجعه شود.

برای مشاوره آموزش حسابداری شرکت های سهامی

برای مشاوره آموزش حسابداری شرکت های سهامی

تماس با سامانه ها

نظرات کاربران

هدیه 1403/08/26
انواع سود در مباحث حسابداری شرکت های سهامی چیه؟
پاسخ مشاور: باسلام.سود نقدی، سود تهعد شده، سود سهمی و سود تسویه از انواع سود در مباحث حسابداری شرکت های سهامی به شمار می آید که جهت کسب اطلاعات بیشتر به متن مقاله مراجعه شود.
علی 1403/08/17
سود سهمی چیه؟ 
پاسخ مشاور: باسلام. سود سهمی سودی است که شرکت سهامی در فرایند توزیع سود سهام به سهام داران، سهام خود را استفاده نماید. تقسیم سود سهمی اصولا زمانی انجام می شود که شرکت کمبود نقدینگی دارد. توزیع این سود موجب می شود بدون انتقال دارایی به شرکت، سرمایه آن شرکت افزایش یابد. همچنین موجب می شود بدون خروج دارایی از شرکت سود سهام بین سهامداران توزیع شود.
اکبر 1403/08/03
سود تسویه به چه معنیه؟ 
پاسخ مشاور: باسلام. با توجه به پیچیدگی های کاهش سرمایه شرکت؛ برخی شرکت ها اقدام به کاهش سهام می نمایند که به آن سود تسویه گفته می شود. در واقع زمانی که شرکت سهامی، سود سهام را بیشتر از سود سهام قابل توزیع پرداخت نماید، مازاد بر سود قابل توزیع، برگشت سرمایه پرداخت شده محسوب می شود.
رضا 1403/07/30
سود تعهد شده چیه؟
پاسخ مشاور: باسلام. چنانچه شرکت سهامی نتواند در مهلت مقرر (حداکثر 8 ماه از تاریخ تصویب توسط مجمع عمومی عادی ) سود سهام را به سهامداران پرداخت نماید، سفته های با بهره ای را به عنوان سود تضمین شده برای سهامداران صادر می نماید. در واقع شرکت از این طریق تامین مالی می کند. در این صورت تامین مالی به شکل بدهی است.




تماس از کل کشور : ۳ ۰ ۳ ۵ ۷ ۰ ۹ ۹ ۰ ۹
همه روزه حتی ایام تعطیل از :  ۸ صبح   الی ۱  شب