حساب معین چیست

سوالات متداول
1- تعریف حساب معین چیست؟ حساب معین گزارشی است که در آن کلیه تراکنش های مالی یک شرکت یا سازمان در دوره های مالی مشخص به ثبت می رسد. این تراکنش ها می تواند راجع به دارایی ها، بدهی ها، درآمد ها، هزینه ها و یا حقوق صاحبان سرمایه باشد که جزئیات بیشتر در متن مقاله بیان شده است.
2- کاربردهای حساب معین چیست؟ حساب معین کاربردهای متعددی نیز دارد. ثبت تراکنش های مالی، دسته بندی هزینه ها و درآمد ها، ثبت تغییرات موجودی، اطلاع از وضعیت مالی شرکت و مدیریت موجودی از مهم ترین کاربردهای حساب معین محسوب می شود که جزئیات بیشتر در متن مقاله بیان شده است.
3- انواع حساب معین در حسابداری چیست؟ حساب نقدی، حساب بانکی، حساب موجودی کالا، حساب سرمایه گذاری، حساب دریافتنی ها، حساب پرداختنی ها، حساب وام ها، حساب قرض ها، حساب سپرده ها و حساب حقوق و دستمزد از انواع حساب معین در حسابداری محسوب می شود که جزئیات بیشتر در متن مقاله بیان شده است.

برای مشاوره انواع حساب معین

برای مشاوره انواع حساب معین

تماس با سامانه ها

نظرات کاربران

تینا 1403/08/19
انواع حساب معین در حسابداری چیه؟
پاسخ مشاور: حساب معین در حسابداری را می توان به دو دسته کلی حساب های دارایی و حساب های بدهی تقسیم نمود که موارد فوق هر کدام زیر مجموعه ای از این دو حساب قرار می گیرند.
نادر 1403/08/09
گردش حساب معین چیه؟
پاسخ مشاور: باسلام. گردش حساب معین یک روش کاربردی برای کنترل مالی یک شرکت یا مجموعه است. در این روش، تمامی تراکنش های مالی اعم از بدهی ها، درآمد ها، هزینه ها و یا حقوق صاحبان سرمایه در دفتر حساب و با جزئیات به ثبت می رسد. 
زهرا 1403/07/25
کاربردهای حساب معین چیست؟
پاسخ مشاور: باسلام. حساب معین کاربردهای متعددی نیز دارد. ثبت تراکنش های مالی، دسته بندی هزینه ها و درآمد ها، ثبت تغییرات موجودی، اطلاع از وضعیت مالی شرکت و مدیریت موجودی از مهم ترین کاربردهای حساب معین محسوب می شود که جزئیات بیشتر در متن مقاله بیان شده است.  
هوتن 1403/07/21
انواع حساب معین در حسابداری رو میگین؟
پاسخ مشاور: باسلام. حساب نقدی، حساب بانکی، حساب موجودی کالا، حساب سرمایه گذاری، حساب دریافتنی ها، حساب پرداختنی ها، حساب وام ها، حساب قرض ها، حساب سپرده ها و حساب حقوق و دستمزد از انواع حساب معین در حسابداری محسوب می شود که جزئیات بیشتر در متن مقاله بیان شده است.  




تماس از کل کشور : ۳ ۰ ۳ ۵ ۷ ۰ ۹ ۹ ۰ ۹
همه روزه حتی ایام تعطیل از :  ۸ صبح   الی ۱  شب