برای مشاوره اطلاع از باجه های منتخب پستی اداره ثبت شرکت ها
برای مشاوره اطلاع از باجه های منتخب پستی اداره ثبت شرکت ها
ثبت شرکت و تغییرات آن، دارای مراحل مختلفی می باشد که از جمله موارد مهم آن، ارسال مدارک موردنیاز به اداره ثبت شرکت ها، از طریق پست است. در واقع؛ پس از این که درخواست ثبت شرکت یا تغییرات آن، در سامانه جامع ثبت شرکت ها به ثبت رسید، متقاضی می بایست مدارک موردنیاز را با توجه به نوع شرکت و یا تغییرات، طی مدت سه روز به این اداره ارسال نماید.
از آن جایی که تنها برخی دفاتر پستی، مورد تایید اداره ثبت شرکت ها می باشند؛ ممکن است که این سوال برای برخی متقاضیان مطرح شود که آدرس دفاتر پستی معتبر جهت ارسال مدارک ثبت شرکت ها چه بوده و چه مدارکی می بایست به منظور ثبت شرکت، به اداره ثبت شرکت ها پست گردد؟
از این رو، در این مقاله، ابتدا به پاسخ این پرسش خواهیم پرداخت که دفاتر پستی معتبر جهت ارسال مدارک ثبت شرکت ها چیست؛ و فهرست اسناد و مدارک مورد نیاز چه می باشد. در ادامه، نحوه ارسال مدارک ثبت شرکت به باجه های منتخب پستی مورد بررسی قرار گرفته و در انتها؛ به فهرست آدرس باجه های منتخب پستی اداره ثبت شرکت ها پرداخته خواهد شد. جهت کسب اطلاعات بیشتر در این خصوص با ما همراه باشید.
دفاتر پستی معتبر جهت ارسال مدارک ثبت شرکت ها چیست
پس از آن که متقاضی ثبت شرکت، درخواست خود را در سامانه جامع ثبت شرکت ها به آدرس اینترنتی irsherkat.ssaa.ir به ثبت رساند، این درخواست به کارشناس این اداره ارجاع شده و توسط وی مورد بررسی قرار می گیرد. در صورتی که اطلاعات متقاضی کامل بوده و نقصی در درخواست وجود نداشته باشد، کارشناس اطلاعیه تایید نام را در قسمت پیگیری درخواست برای فرد ارسال می نماید.
پس از تایید اولیه کارشناس، متقاضی به مدت سه روز مهلت دارد که مدارک موردنیاز را به اداره ثبت شرکت ها ارسال نماید. ارسال مدارک به اداره ثبت شرکت ها، از طریق دفاتر پستی معتبر جهت ارسال مدارک ثبت شرکت صورت می گیرد. از جمله سوالات متداولی که در این زمینه مطرح می شود؛ این است که دفاتر پستی معتبر جهت ارسال مدارک ثبت شرکت ها چیست؟
در پاسخ به این سوال می توان بیان داشت که دفاتر پستی معتبر جهت ارسال مدارک ثبت شرکت ها، باجه های پستی می باشند که اداره ثبت شرکت ها، آن ها را به عنوان دفاتر معتبر خود اعلام نموده و متقاضیان ثبت شرکت، می بایست مدارک خود را تنها از طریق این دفاتر به اداره پست ارسال نموده وگرنه درخواست آن ها، از سوی اداره رد خواهد شد.
مدارک پستی لازم برای ثبت شرکت
در قسمت پیشین مقاله به سوال دفاتر پستی معتبر جهت ارسال مدارک ثبت شرکت ها چیست؛ پاسخ داده و در این خصوص بیان نمودیم که متقاضیان جهت ثبت شرکت، تنها می بایست به باجه های پستی منتخب مراجعه نمایند. در این قسمت از مقاله قصد داریم تا به توضیح مدارک پستی لازم برای ثبت شرکت بپردازیم.
در خصوص این که چه مدارکی می بایست به اداره ثبت شرکت ها ارسال شود؛ می بایست بیان نمود که مدارک موردنیاز برای انواع شرکت ها متفاوت بوده و با توجه به نوع شرکت تعیین می شود. با این حال؛ می توان فهرست مدارک پستی لازم برای ثبت شرکت را به شرح زیر، بیان نمود:
دو نسخه اظهارنامه تکمیل شده
دو نسخه شرکت نامه تکمیل شده
دو نسخه طرح اساسنامه شرکت تکمیل شده
تصویر برابر با اصل مدارک احراز هویت موسسان
اصل مجوز فعالیت از مراجع ذیربط در مواردی که ثبت موضوع نیاز به مجوز داشته باشد.
تکمیل فرم تعیین نام به ترتیب اولویت نام های پیشنهادی و همچنین فیش واریزی مربوطه
دو نسخه اساسنامه که به تصویب مجمع عمومی موسس رسیده باشد.
اصل گواهی عدم سوء پیشینه جهت اعضاء هیات مدیره و مدیرعامل
دو نسخه صورت جلسه مجمع عمومی موسسان متضمن تصویب اساسنامه، تعیین اعضاء هیئت مدیره، انتخاب بازرسان و روزنامه های کثیرالانتشار
دو نسخه صورت جلسه هیات مدیره
اصل وکالت نامه وکیل دادگستری (در صورتی که ثبت شرکت توسط وکیل صورت پذیرد.)
علاوه بر مدارک فوق، دو نسخه طرح اعلامیه پذیره نویسی (امضاء شده کلیه موسسان)، اصل گواهی بانکی مبنی بر پرداخت سرمایه با افتتاح حساب شرکت (حداقل 35% از 20% سرمایه تعهد شده)، اصل مجوز اولیه و ثانویه از سازمان بورس و اوراق بهادار نیز برای ثبت شرکت در قالب شرکت سهامی الزامی می باشد.
نحوه ارسال مدارک ثبت شرکت به باجه های منتخب پستی
در خصوص این که نحوه ارسال مدارک ثبت شرکت به باجه های منتخب پستی به چه صورت می باشد؛ می بایست بیان نمود که متقاضی می بایست پس از تایید اولیه کارشناس، مدارک موردنیاز را با توجه به نوع شرکت تهیه نموده و در مهلت مشخص شده، به ادارات پستی منتخب و مورد تایید اداره ثبت شرکت ها مراجعه نماید.
پس از مراجعه حضوری به ادارات مذکور، شخص لازم است که پاکت پستی مخصوص اداره ثبت شرکت ها را به صورت سفارشی تهیه نموده و به آدرس ذکر شده در تاییدیه پذیرش ارسال نماید. توجه به این نکته ضروری است که متقاضی جهت ارسال مدارک می بایست از طریق باجه های منتخب پستی اقدام نموده و از مراجعه حضوری به اداره ثبت شرکت ها خودداری نماید.
پس از ارسال اسناد و مدارک مورد نیاز جهت ثبت شرکت از طریق پست، شماره مرسوله از طریق سامانه وارد پرونده متقاضی می شود. در صورتی که مدارک متقاضی تکمیل باشد، اداره ثبت شرکت ها با درخواست متقاضی موافقت نموده و وی می تواند پس از ثبت گواهی امضا و نیز درج آگهی در روزنامه رسمی، شرکت خود را تاسیس نماید.
فهرست آدرس باجه های منتخب پستی اداره ثبت شرکت ها
در قسمت های پیشین مقاله، به بیان چیستی و ماهیت دفاتر پستی معتبر جهت ارسال مدارک ثبت شرکت ها پرداخته و مدارک مورد نیاز و نحوه ارسال آن را بیان نمودیم. در این قسمت از مقاله قصد داریم تا به منظور آشنایی متقاضیان به بیان فهرست آدرس باجه های منتخب پستی اداره ثبت شرکت ها بپردازیم که آدرس آن ها، در جدول زیر آمده است.
- نویسنده: اداره ثبت شرکت ها
- حجم: 1.17 MB
- منبع: سایت اداره ثبت شرکت ها
توجه به این نکته ضروری است که متقاضی در زمان ارسال مدارک در پست، می بایست یک نسخه از رسید پذیرش تایید نام توسط اداره ثبت شرکت ها را در پشت پاکت الصاق نموده و از پست بارکد پستی دریافت نماید. پس از دریافت بارکد، متقاضی بیست و چهار ساعت مهلت خواهد داشت که بارکد مزبور را در سامانه اداره ثبت شرکت ها به ثبت رساند. پس از ارسال مدارک، متقاضی می تواند از طریق کد پیگیری، روند رسیدگی به درخواست خود را پیگیری نماید.
برای دریافت اطلاعات بیشتر در مورد باجه های منتخب پستی اداره ثبت شرکت ها در کانال تلگرام آشاثبت عضو شوید. کارشناسان مرکز مشاوره حقوقی آشاثبت نیز آماده اند تا با ارائه خدمات مشاوره حقوقی تلفنی به سوالات شما عزیزان پیرامون اطلاع از باجه های منتخب پستی اداره ثبت شرکت ها پاسخ دهند.
پاسخ مشاور: باسلام. خیر.