موارد عدم الزام به صدور صورتحساب الکترونیکی

سوالات متداول
1- مشمولین ارسال صورتحساب الکترونیک چه کسانی هستند؟ مطابق ماده 169 قانون مالیات های مستقیم، تمامی اشخاص حقوقی و اشخاص حقیقی صاحب کسب و کار مکلف به تنظیم و ارسال صورتحساب الکترونیک می باشند که توضیحات بیشتر در متن مقاله بیان شده است.
2- الزامی شدن صدور و ثبت صدورتحساب الکترونیکی چه مزایایی دارد؟ جلوگیری از فرار مالیاتی، سهولت و دسترسی آسان به اطلاعات مالیاتی، کاهش استفاده از کاغذ و در نتیجه حفظ محیط زیست، صرفه جویی در زمان و هزینه از مهم ترین مزایای الزامی شدن صدور و ثبت صورتحساب الکترونیک به شمار می آیند که توضیحات بیشتر در متن مقاله بیان شده است.
3- موارد و مصادیق عدم الزام به صدور صورتحساب الکترونیکی و ثبت در سامانه مودیان کدام است؟ درآمد بر اجاره اموال غیرمنقول، خرید و فروش سهام و اوراق بهادار، سپرده سود بانکی، سود و زیان حاصل از تسعیر ارز، کمک های بلاعوض و حق عضویت در شمار مصادیق عدم الزام به صدور صورتحساب الکترونیکی و ثبت در سامانه مودیان قرار دارد که توضیحات بیشتر در متن مقاله بیان شده است.

برای مشاوره اطلاع از موارد عدم الزام به صدور صورتحساب الکترونیکی

برای مشاوره اطلاع از موارد عدم الزام به صدور صورتحساب الکترونیکی

تماس با سامانه ها

نظرات کاربران

نیما 1403/04/21
کمک های بلاعوض صورتحساب میخواد؟
پاسخ مشاور: باسلام. خیر.
مریم 1403/04/11
کمک های بلاعوض ثبت صورتحساب میخواد؟
پاسخ مشاور: باسلام. خیر.
نگار 1403/03/27
مشمولین ارسال صورتحساب الکترونیک چه کسایی هستند؟
پاسخ مشاور: باسلام. مطابق ماده 169 قانون مالیات های مستقیم، تمامی اشخاص حقوقی و اشخاص حقیقی صاحب کسب و کار مکلف به تنظیم و ارسال صورتحساب الکترونیک می باشند که توضیحات بیشتر در متن مقاله بیان شده است.  
مریم 1403/03/24
صدور و ثبت صورتحساب الکترونیکی الزامیه؟
پاسخ مشاور: باسلام. بله.




تماس از کل کشور : ۳ ۰ ۳ ۵ ۷ ۰ ۹ ۹ ۰ ۹
همه روزه حتی ایام تعطیل از :  ۸ صبح   الی ۱  شب