برای مشاوره شرایط و مراحل ثبت شرکت در انگلیس
برای مشاوره شرایط و مراحل ثبت شرکت در انگلیس
کشور انگلیس وسیع ترین، پرجمعیت ترین و ثروتمندترین کشور پادشاهی متحد بریتانیای کبیر و ایرلند شمالی می باشد که اقتصاد آن در میان کشورهای جهان، در رده چهارم قرار دارد. همین امر، ممکن است بسیاری از افراد را ترغیب نماید که به سرمایه گذاری در این کشور پرداخته، که یکی از روش های آن، ثبت شرکت در کشور انگلیس می باشد.
محیط اقتصادی خوب، به همراه سهولت ثبت شرکت در کشور انگلیس و دیگر مزایای در نظر گرفته شده برای سرمایه گذاران، روز به روز بر شمار داوطلبان ثبت شرکت در این کشور می افزاید. افرادی که قصد انتقال سرمایه و تاسیس شرکت در انگلیس را دارند، در ابتدا؛ می بایست با شرایط و مدارک لازم برای این امر آشنا بوده و از مراحل و نحوه ثبت شرکت در انگلیس اطلاع داشته باشند.
از این رو، در ادامه مقاله حاضر، قصد داریم، پس از پرداختن به این موضوع که مزایای ثبت شرکت در انگلیس چه می باشد؛ به بیان شرایط و مدارک لازم برای آن بپردازیم. سپس در خصوص هزینه لازم ثبت شرکت در انگلیس صحبت خواهیم کرد و در انتها؛ مراحل ثبت و نحوه استعلام شرکت در انگلستان را ارائه کرده و به مسئله اقامت و مهاجرت به انگلستان از طریق ثبت شرکت و نحوه استعلام آن خواهیم پرداخت. جهت کسب اطلاعات بیشتر در این خصوص، با ما همراه باشید.
مزایای ثبت شرکت در انگلیس
انگلستان یکی از کشورهایی است که شرکت های بزرگ و گسترده ای در آن مشغول فعالیت بوده و روزانه فعالیت های تجاری بزرگ و معاملات سنگینی را انجام می دهند؛ بنابراین امکان پیشرفت برای بسیاری از سرمایه گذاران در این کشور وجود دارد. به منظور آشنایی علاقمندان با امتیازات و مزایای ثبت شرکت در انگلیس، این قسمت از مقاله به بیان این مزایا اختصاص داده شده که عبارتند از:
برای ثبت شرکت در انگلیس، برخلاف ثبت شرکت در روسیه نیازی به مراجعه حضوری متقاضی یا شرکا به این کشور نبوده و می توان بدون مراجعه حضوری متقاضی و با اخذ وکیل ثبت شرکت، اقدام به ثبت شرکت در این کشور نمود.
پروسه و فرآیند ثبت شرکت در این کشور کوتاه بوده و زمان زیادی را از متقاضیان اخذ نمی نماید.
پس از ثبت شرکت در انگلیس، افراد می توانند به منظور دریافت ویزا یا اقامت آن درخواست دهند.
در مواردی که شرکت هیچ گونه فعالیتی ندارد، لزومی به پرداخت مالیات نمی باشد و از طرفی، مالیات بر درآمد آن نیز، کم و قابل کنترل می باشد.
ثبت شرکت در انگلیس، نیازی به داشتن مسکن، اقامت، ارائه فعالیت تجاری به عنوان رزومه و استخدام کارمند انگلیسی ندارد.
امکان ثبت شرکت برای کلیه اشخاص (اعم از شخص حقیقی یا حقوقی و همچنین، سرمایه گذاران خارجی) وجود دارد.
علاوه بر این، کشور انگلستان، از لحاظ اقتصادی بسیار پیشرفته بوده و زیرساخت های قوی این کشور، انجام هر چه بهتر و راحت تر تجارت را ممکن ساخته است. همچنین، همانطور که پیش تر بیان شد، ضرورتی مبنی بر حضور متقاضی در هنگام ثبت شرکت، در این کشور وجود نداشته و شخص می تواند بدون سفر به این کشور و تنها با اخذ وکیل، تمام کارهای ثبت شرکت خود را انجام دهد.
شرایط ثبت شرکت در انگلستان
در قسمت گذشته، در رابطه با مزایای ثبت شرکت در کشور انگلیس توضیحاتی ارائه نموده و بیان کردیم که متقاضیان می توانند شرکت خود را بدون مراجعه حضوری به انگلیس و از طریق اخذ وکیل نیز به ثبت رسانند. به منظور ثبت شرکت در انگلیس (اعم از شیوه حضوری و غیرحضوری) شخص می بایست، ضوابط لازم در این زمینه را دارا باشد. به منظور آشنایی علاقمندان، شرایط ثبت شرکت در انگلیس، در قسمت زیر بیان گردیده که به شرح زیر می باشد:
داشتن پاسپورت معتبر برای سفر به انگلستان و اخذ ویزا (در صورت انجام حضوری فرآیند ثبت شرکت)
معین نمودن مشخصات شرکت (من جمله نام، میزان سرمایه، نوع شرکت و...)
دریافت شماره بیمه ملی
ثبت اطلاعات شرکت در سامانه ثبت شرکت انگلستان
دریافت کد یکتای 10 رقمی پرداخت مالیات یا UTR
افتتاح حساب بانکی حقوقی به نام شرکت
داشتن هزینه کافی برای ثبت شرکت و تمکن مالی برای اداره آن (این شرط در مورد ثبت شرکت در فرانسه نیز جاری است.)
همانطور که در قسمت فوق، اشاره گردید، کلیه شرکت ها در انگلیس می بایست در سامانه ثبت شرکت های این کشور به ثبت برسند. سامانه ثبت شرکت ها در انگلیس (یا کمپانی هوس) به نشانی gov.uk می باشد. این سامانه امکان استعلام، تغییر در ساختار، انحلال و ایجاد شرکت و... را برای صاحبان کسب و کار فراهم نموده است.
مدارک لازم برای ثبت شرکت در انگلیس
علاوه بر احراز شرایط لازم برای ثبت شرکت در انگلیس، متقاضی می بایست اسناد و مدارک مربوط به ثبت را نیز تهیه نموده و به مراجع ذی صلاح آن ارائه دهد. در این میان، ممکن است که عده ای از علاقمندان به ثبت شرکت در این کشور، با مدارک لازم برای ثبت شرکت در انگلیس آشنایی نداشته و از خود سوال نمایند که چه اسنادی در این زمینه، مورد نیاز است. به همین جهت، در این قسمت؛ فهرست مهم ترین اسناد و مدارک لازم برای ثبت شرکت در انگلیس معرفی گردیده که به شرح زیر می باشد:
اصل و کپی مدارک هویتی نظیر شناسنامه، پاسپورت معتبر و عکس متقاضی و کلیه شرکا شرکت
مدارک و مشخصات مربوط به شرکت (من جمله اسناسنامه، تفاهم نامه، طرح تجاری و...)
مدارک مثبت ثبت نام در سامانه مالیات و دریافت کد یکتای 10 رقمی مالیات
مدارک مثبت ثبت نام شرکت در سامانه ثبت شرکت های انگلستان
اسناد و مدارک دال بر تمکن مالی برای راه اندازی و اداره شرکت
همچنین، علاوه بر مدارک فوق، شخص لازم است که ترجمه رسمی کلیه مدارک فوق را نیز تهیه نموده و آن را به تایید رساند. به کلیه متقاضیان ثبت شرکت در انگلیس توصیه می شود که قبل از آغاز فرآیند ثبت، مدارک مورد نیاز اولیه را تهیه نموده و سپس اقدام به ثبت نمایند تا در حین انجام روند ثبت، با مشکل مواجه نگردند.
هزینه ثبت شرکت در انگلیس
پس از بررسی مزایا، شرایط و مدارک لازم برای شرکت هایی که در انگلستان به ثبت می رسند، اولین پرسشی که ممکن است برای افرادی که قصد ثبت شرکت انگلیس را دارند، مطرح شود این است که هزینه ثبت شرکت در این کشور به چه نحوی می باشد. از آن جایی که لازم است، پیش از اقدام به ثبت، از هزینه های آن آگاه بود، این قسمت از مقاله به بیان هزینه ثبت شرکت در انگلیس اختصاص داده شده است.
در صورتی که فرد تمایل داشته باشد، به شیوه حضوری فرآیند ثبت شرکت را در انگلیس پیگیری نماید، لازم است که هزینه های مختلفی را پرداخت نماید. این هزینه ها شامل هزینه اخذ پاسپورت و ویزا، حداقل سرمایه تاسیس شرکت (این هزینه با توجه به نوع شرکت، متفاوت می باشد)، هزینه های مربوطه به پرداخت مالیات و... می باشد.
اما به طور کلی، می توان بیان داشت که اگر شخصی تنها قصد ثبت شرکت در انگلیس را داشته باشد، به مبلغی حدود پنج هزار پوند برای شروع فعالیت احتیاج دارد؛ اما اگر فرد قصد دریافت اقامت در انگلستان را هم داشته باشد، این مبلغ افزایش یافته و ممکن است که تا حدود پنجاه هزار پوند هم برسد. در صورتی که فرد به شیوه غیرحضوری اقدام به ثبت شرکت در انگلیس نماید، لازم است گه علاوه بر هزینه های فوق، مبلغی را نیز تحت عنوان حق الوکاله وکیل نیز در نظر گیرد.
مراحل و نحوه ثبت شرکت در انگلیس
در قسمت های گذشته، در خصوص مزایا، شرایط، مدارک و هزینه لازم برای ثبت شرکت در انگلیس صحبت نموده و توضیح دادیم که ثبت شرکت در انگلیس می تواند به شیوه غیرحضوری نیز انجام شود. در این میان ممکن است که برخی افراد با مراحل و نحوه ثبت شرکت در انگلیس آشنایی نداشته؛ به همین دلیل، در این قسمت، فرآیند، مراحل و نحوه ثبت شرکت در انگلیس، به دو شیوه حضوری و غیرحضوری، به طور کامل توضیح داده شده است که به شرح زیر می باشد:
مراحل و نحوه ثبت شرکت در انگلیس به شیوه حضوری:
اولین مرحله، از مراحل ثبت شرکت در انگلیس، به شیوه حضوری، دریافت ویزا می باشد. بدون اخذ ویزای معتبر، امکان ورود به این کشور و در نتیجه ثبت شرکت در آن، برای افراد وجود نخواهد داشت. به این منظور، به متقاضیان توصیه می شود که درخواست ویزای استارت آپ یا ویزای نوآوری، برای ثبت شرکت در انگلیس دهند.
پس از آن، نوبت به انتخاب نوع شرکت می رسد. از میان انواع شرکت های قابل ثبت در انگلیس، ثبت شرکت با مسئولیت محدود رایج تر بوده و مراحل ثبت آن نیز، کم هزینه تر و سریع تر می باشد. همچنین، در این مرحله شخص باید بیزینس پلن یا طرح تجاری خود را نیز تهیه نماید. این طرح می بایست به گونه طراحی شود که نظر مثبت مراجع ذی صلاح در انگلیس را به خود جلب نموده و تاثیر مثبتی در اقتصاد این کشور داشته باشد.
در مرحله بعدی، شخص لازم است که شماره بیمه ملی دریافت نماید. دریافت این شماره، برای ثبت شرکت در سامانه مالیاتی و سازمان بیمه ملی الزامی می باشد.
پس از آن، نوبت به ثبت اطلاعات شرکت، در سامانه ثبت شرکت انگلستان می رسد. سامانه ثبت شرکت ها در انگلیس (یا کمپانی هوس) به نشانی gov.uk می باشد. برای ثبت شرکت در سامانه ثبت شرکت انگلستان، نام شرکت می بایست جدید بوده و قبلا ثبت یا رزرو نشده باشد، هم چنین، داشتن آدرس برای شرکت، انتخاب حداقل یک مدیر، یک سهام دار از ملزومات می باشد.
در مرحله بعد، داوطلب باید شرکت خود را در سامانه مالیات ثبت نام نموده و کد یکتای 10 رقمی پرداخت مالیات یا UTR را از سازمان درآمد و گمرک انگلستان دریافت نماید. برای ثبت شرکت در سامانه مالیات، فرد می بایست اطلاعاتی نظیر شماره ثبت شرکت، تاریخ شروع به کار و تاریخ سال مالی شرکت را در اختیار داشته باشد. توجه به این که نکته ضروری است که دریافت این کد و هم چنین ارسال و تکمیل اظهارنامه مالیاتی، حتی در زمانی که شرکت، مالیاتی برای پرداخت نداشته باشد، الزامی می باشد.
پس از طی نمودن کلیه مراحل فوق، متقاضی می بایست یک حساب بانکی حقوقی (به نام شرکت) در یکی از بانک های انگلیسی افتتاح نماید.
مراحل و نحوه ثبت شرکت در انگلیس به شیوه غیرحضوری:
همانطور که پیش تر بیان شد، متقاضیان می توانند اقدام به ثبت شرکت در انگلیس، به شیوه غیرحضوری نمایند. به این منظور، شخص می بایست مشخصات شرکت من جمله نوع آن، میزان سرمایه، نوع خدمات، تعداد افراد شرکت، نام شرکت و... را مشخص نموده و به منظور انجام امور مربوط به ثبت شرکت در انگلیس، وکیل اخذ نماید. در چنین مواقعی، وکیل نماینده متقاضی برای ثبت شرکت در این کشور به حساب آمده و از جانب او، مراحل ثبت شرکت را به شیوه حضوری در این کشور انجام می دهد.
اقامت و مهاجرت به انگلیس از طریق ثبت شرکت
یکی از سوالات متداولی که ممکن است، برای متقاضیان ثبت شرکت در انگلیس مطرح شود این است که آیا امکان اخذ اقامت موقت و دائم با ثبت شرکت در انگلیس وجود دارد یا خیر. به منظور پاسخگویی به این پرسش، این قسمت از مقاله به بیان امکان اخذ اقامت و مهاجرت به انگلیس از طریق ثبت شرکت پرداخته شده است.
در پاسخ به این پرسش که آیا امکان اخذ اقامت موقت و دائم با ثبت شرکت در انگلیس وجود دارد یا خیر، می توان بیان نمود که بله، متقاضیان می توانند با مهاجرت به انگلیس و ثبت شرکت در آن، اقامت این کشور را دریافت نمایند. پس از آن که متقاضی، مراحل ثبت شرکت خود را در این کشور به پایان رساند، می تواند برای اخذ اقامت موقت سه ساله اقدام نماید.
پس از اتمام سه سال مذکور، در صورتی که شخص بتواند کسب و کار خود را فعال نگه داشته و آن را رشد دهد، می تواند اقامت خود را به مدت سه سال دیگر، تمدید نماید. در نهایت پس از گذشت پنج سال و رو به رشد بودن کسب و کار مورد نظر، عدم سو پیشینه و همچنین پرداخت مالیات متعلقه شخص می تواند جهت اخذ اقامت دائم انگلستان از طریق ثبت شرکت اقدام نماید. با این حال، ذکر این نکته در این میان حائز اهمیت می باشد که اخذ اقامت انگلستان از راه ثبت شرکت، راه سخت و غیرمعمولی برای گرفتن اقامت دائم انگلیس بوده و و مدت زمان و هزینه زیادی را طلب می نماید.
استعلام ثبت شرکت در انگلستان
همانطور که پیش تر اشاره شد، یکی از مراحل ثبت شرکت ها در انگلیس این است که، شرکت در سامانه ثبت شرکت های این کشور به آدرس (یا کمپانی هوس) به نشانی gov.uk به ثبت برسد. در این قسمت از مقاله، قصد داریم تا به نحوه و مراحل استعلام ثبت شرکت در انگلیس بپردازیم.
به منظور استعلام ثبت شرکت در انگلیس نیز، شخص می بایست آدرس این سامانه به نشانی gov.uk/government/organisations/companies-house را در مروگر خود وارد نموده و مطابق تصویر زیر به صفحه اصلی این سایت وارد شود.
پس از آن شخص می بایست مطابق تصویر، بر روی گزینه مشخص شده کلیک نموده و با وارد کردن نام شرکت یا شماره ثبت آن، نسبت به استعلام شرکت مذکور در سامانه ثبت شرکت های انگلیس اقدام نماید. با استعلام شرکت ها در این سایت، شخص می تواند اطلاعاتی نظیر آدرس، نوع شرکت، وضعیت فعالیت و.... را مشاهده نماید.
برای دریافت اطلاعات بیشتر در مورد شرایط و مراحل ثبت شرکت در انگلیس در کانال تلگرام آشاثبت عضو شوید. کارشناسان مرکز مشاوره حقوقی آشاثبت نیز آماده اند تا با ارائه خدمات مشاوره حقوقی تلفنی به سوالات شما عزیزان پیرامون شرایط و مراحل ثبت شرکت در انگلیس پاسخ دهند.
پاسخ مشاور: باسلام. gov.uk