رفع تعهد ارزی

سوالات متداول
1- رفع تعهد ارزی صادرات چیست؟ به طور کلی؛ رفع تعهد ارزی صادرات به معنای بازگشت ارز حاصل صادرات به چرخه اقتصاد می باشد که توضیحات بیشتر در متن مقاله بیان شده است.
2- روش های رفع تعهد ارزی چیست؟ فروش ارز به صورت حواله در سامانه نیما به بانک مرکزی، موسسه اعتباری و یا صرافی، واردات کالا در مقابل صادرات خود، واگذاری ارز حاصل از صادرات به دیگران (غیر) جهت واردات کالا، تهاتر کالا به کالا و... از جمله روش های رفع تعهد ارزی محسوب می شود که توضیحات بیشتر در متن مقاله بیان شده است.
3- سامانه رفع تعهد ارزی واردات و صادرات کدام است؟ صادر کنندگان به منظور رفع تعهدات ارزی صادرات و واردات خود می توانند به سامانه جامع تجارت مراجعه نمایند که توضیحات بیشتر در متن مقاله بیان شده است.

برای مشاوره رفع تعهد ارزی صادرات و واردات

برای مشاوره رفع تعهد ارزی صادرات و واردات

تماس با سامانه ها

نظرات کاربران

نیما 1403/04/10
سامانه رفع تعهد ارزی واردات و صادرات کدومه؟
پاسخ مشاور: باسلام.صادر کنندگان به منظور رفع تعهدات ارزی صادرات و واردات خود می توانند به سامانه جامع تجارت مراجعه نمایند که توضیحات بیشتر در متن مقاله بیان شده است.  
ساره 1403/03/30
روش های رفع تعهدات ارزی رو میگین؟
پاسخ مشاور: باسلام. فروش ارز به صورت حواله در سامانه نیما به بانک مرکزی، موسسه اعتباری و یا صرافی، واردات کالا در مقابل صادرات خود، واگذاری ارز حاصل از صادرات به دیگران (غیر) جهت واردات کالا، تهاتر کالا به کالا و... از جمله روش های رفع تعهد ارزی محسوب می شود که توضیحات بیشتر در متن مقاله بیان شده است.  
هادی 1403/03/17
رفع تعهد ارزی واردات چیه؟
پاسخ مشاور: به طور کلی؛ رفع تعهد ارزی صادرات به معنای بازگشت ارز حاصل صادرات به چرخه اقتصاد می باشد که توضیحات بیشتر در متن مقاله بیان شده است.  
حسن 1403/03/12
مهلت رفع تعهد ارزی واردات و صادرات چه قدره ؟
پاسخ مشاور: باسلام. مطابق آیین نامه اجرایی رفع تعهدات ارزی، مهلت برگشت ارز حاصل از صادرات شش ماه از صدور پروانه گمرکی می باشد. 
تینا 1403/03/09
رفع تعهد ارزی سامانه جامع تجارته؟
پاسخ مشاور: باسلام. بله.