برای مشاوره شرایط دریافت تسهیلات طرح نارون بانک سینا
برای مشاوره شرایط دریافت تسهیلات طرح نارون بانک سینا


بانک سینا از ابتدای شروع فعالیت خود با نام موسسه مالی و اعتباری بنیاد در سال 1364 با هدف اولیه انجام عملیات پولی، مالی و اعتباری و تامین نیازهای مالی بنگاه های اقتصادی و جذب سپرده های عمومی در جهت اعطای تسهیلات اعتباری به بخش های مختلف اقتصادی تاسیس گردید و از همان ابتدا با افتتاح شعب در برخی مناطق اقدام به بهره برداری و انجام عملیات بانکی نمود.
اعطای انواع تسهیلات در قالب عقود اسلامی از جمله خدماتی است که بانک سینا به مشتریان خود ارائه می دهد. طرح نارون بانک سینا یکی از تسهیلاتی است که این بانک به مشتریان حقوقی خود عرضه می نماید. دریافت این وام مستلزم وجود شرایطی است؛ لذا متقاضیان دریافت تسهیلات؛ ابتدا، می بایست اطلاعات کافی راجع به مدارک و نحوه اخذ این وام؛ کسب نمایند.
از همین رو؛ در این مقاله، پس از پاسخ به این پرسش طرح نارون بانک سینا چیست؛ شرایط، مدارک و مراحل و نحوه دریافت وام کسب و کار طرح نارون بانک سینا مورد بررسی قرار می گیرد. سپس، جدول میزان و سقف این وام ارائه و بعد از آن سود و کارمزد طرح نارون بانک سینا بیان می شود و در نهایت؛ در قسمت پایانی مقاله، مطالبی راجع به زمان و نحوه بازپرداخت طرح نارون بانک سینا ارائه خواهد شد.
طرح نارون بانک سینا چیست
بانک سینا طرح های تسهیلاتی متعددی را به مشتریان خود ارائه می دهد. طرح نارون بانک سینا از جمله تسهیلاتی است که این بانک در اختیار مشتریان واجد شرایط خود قرار می دهد. از همین رو؛ در ادامه، این طرح معرفی و به این پرسش پاسخ داده می شود که طرح نارون بانک سینا چیست؟
طرح نارون بانک سینا یکی از طرح های تسهیلاتی است که این بانک به صاحبان کسب و کار و اشخاص حقوقی واجد شرایط اعطا می نماید. اشخاص حقوقی و صاحبان کسب و کارها می توانند با ایجاد حساب قرض الحسنه جاری و یا کوتاه مدت و همچنین ایجاد میانگین حساب و در صورت وجود سایر شرایط نسبت به دریافت این وام اقدام نمایند.
عدم مسدودی سپرده وام گیرنده و همچنین، انتخاب نحوه بازپرداخت به صورت اقساطی و یا راس مدت؛ از اصلی ترین مزیت های دریافت طرح نارون بانک سینا محسوب می شود. لازم به ذکر است این طرح در قالب عقد مرابحه و خرید دین به مشتریان واجد شرایط اعطا می شود.
شرایط دریافت تسهیلات کسب و کار طرح نارون بانک سینا
پرسش مهمی که برای بسیاری از متقاضیان دریافت وام نارون بانک سینا مطرح می شود؛ آن است که شرایط دریافت تسهیلات کسب و کار طرح نارون بانک سینا چیست؟ لذا در ادامه به این پرسش پاسخ داده می شود. شرایط دریافت تسهیلات طرح نارون بانک سینا عبارت اند از:
ایجاد حساب قرض الحسنه جاری و یا کوتاه مدت
حداقل 1 ماه و حداکثر 12 ماه خواب سپرده
معرفی ضامن با اعتبار شغلی (همراه با جواز کسب و پروانه فعالیت)
عدم وجود چک برگشتی برای متقاضی
عدم وجود بدهی به بانک
صاحبان کسب و کار و اشخاص حقوقی می توانند در صورت وجود شرایط مذکور؛ نسبت به دریافت وام طرح نارون بانک سینا اقدام نمایند. لازم به ذکر است سقف دریافت این وام 300 میلیون تومان در نظر گرفته شده است. در قسمت های بعدی این مقاله؛ جدول میزان و سقف طرح نارون بانک سینا ارائه خواهد شد.
مدارک لازم برای اخذ وام طرح نارون بانک سینا
در قسمت های قبل؛ وام طرح نارون بانک سینا شناخته شد و همچنین؛ شرایط دریافت تسهیلات طرح نارون بانک سینا مورد بحث و بررسی قرار گرفت. اکنون در این بخش از مقاله؛ مدارک لازم برای اخذ وام طرح نارون بانک سینا بیان می شود. مدارک لازم برای اخذ وام طرح نارون بانک سینا به شرح ذیل می باشد:
تصویر صفحات شناسنامه و کارت ملی متقاضی
مدارک هویتی و شغلی ضامن
گواهی اشتغال به کار یا کسر از حقوق ضامن
گواهی مربوط به عدم وجود بدهی یا چک برگشتی
صاحبان کسب و کار و اشخاص حقوقی می توانند پس از تهیه و ارائه مدارک فوق الذکر و در صورت وجود شرایط لازم؛ نسبت به دریافت وام طرح نارون بانک سینا تا سقف حداکثر 300 میلیون تومان اقدام نمایند. مراحل و نحوه دریافت این طرح نیز در قسمت های بعد مورد بررسی قرار خواهد گرفت.
مراحل و نحوه دریافت طرح نارون بانک سینا
طرح نارون بانک سینا؛ یکی از طرح های تسهیلاتی پر طرفدار این بانک محسوب می شود، اما ممکن است عده ای از متقاضیان اطلاعات کافی راجع به نحوه دریافت این وام نداشته باشند. از همین رو؛ در ادامه، مراحل و نحوه دریافت طرح نارون بانک سینا مورد مطالعه قرار می گیرد.
متقاضیان به منظور دریافت وام طرح نارون بانک سینا لازم است ابتدا؛ نسبت به ایجاد حساب قرض الحسنه، جاری و یا کوتاه مدت در بانک مذکور اقدام نمایند. علاوه بر این؛ متقاضیان جهت ایجاد معدل می بایست بین 1 تا 12 ماه، سپرده در حساب بگذرانند. پس از انجام اقدامات مذکور، شخص متقاضی می تواند درخواست خود را مبنی بر دریافت وام طرح نارون در بانک سینا به ثبت برساند.
در نهایت؛ پس از احراز شرایط متقاضی، معرفی ضامن، تکمیل مدارک و تشکیل پرونده اعتباری بر طبق مقررات، وام طرح نارون بانک سینا به متقاضی اعطا خواهد شد. لازم به ذکر است؛ سپرده وام گیرنده پس از اعطای وام مسدود نخواهد شد و این موضوع یکی از مزایای این طرح محسوب می شود.
جدول میزان و سقف طرح نارون بانک سینا
از جمله پرسش های مهمی که برای بسیاری از متقاضیان دریافت این وام به وجود می آید؛ این است که میزان و سقف طرح نارون بانک سینا چه قدر است. از همین رو؛ در ادامه، جدول میزان و سقف طرح نارون بانک سینا ارائه می شود که به شرح زیر می باشد:
جدول میزان و سقف طرح نارون بانک سینا | |
میزان وام | حداکثر 3 میلیارد ریال( 300 میلیون تومان) |
ذکر این نکته ضروری است اشخاص حقوقی می توانند امتیاز طرح تسهیلاتی نارون بانک سینا را به کارکنان، اعم از کارکنان عادی، مدیران میانی، مدیران ارشد و اعضای هیئت علمی دانشگاه ها به طور یکسان تا سقف 2 میلیارد ریال (200 میلیون تومان) منتقل نمایند.
سود و کارمزد طرح نارون بانک سینا
همانطور که در قسمت های قبل گفته شد؛ مشتریان واجد شرایط بانک سینا می توانند حداکثر تا مبلغ 300 میلیون تومان وام طرح نارون بانک سینا را دریافت نمایند. میزان سود و کارمزد این وام یکی از مهم ترین مسائلی است که ذهن وام گیرندگان را به خود مشغول می کند.
از همین رو؛ در این بخش از مقاله میزان سود و کارمزد طرح نارون بانک سینا مورد بحث و بررسی قرار می گیرد. به طور کلی سود طرح نارون بانک سینا بین 10 تا 23 درصد متغیر می باشد. نرخ کارمزد این وام بر حسب دوره بازپرداخت و ماندگاری سپرده محاسبه می شود.
وام راه اندازی کارخانه و واحد تولیدی، وامی است که در ابتدای آغاز فعالیت و ایجاد کسب و کار، به متقاضیان اختصاص یافته و وی می تواند جهت خرید تجهیزات و ماشین آلات، ایجاد خط تولید، ساخت بنای کارخانه، اجاره و یا خرید محل، از آن استفاده نماید که متقاضیان به منظور کسب اطلاعات بیشتر مطالعه مقاله زیر توصیه می گردد.
زمان و نحوه بازپرداخت طرح نارون بانک سینا
در قسمت های قبل طرح نارون بانک سینا، شرایط، مدارک، مراحل و نحوه دریافت این طرح بررسی شد. همچنین؛ جدول میزان و سقف طرح نارون بانک سینا ارائه و راجع به سود و کارمزد این وام صحبت شد. اکنون در بخش پایانی مقاله؛ زمان و نحوه بازپرداخت طرح نارون بانک سینا مورد بحث قرار می گیرد.
در رابطه با زمان و نحوه بازپرداخت طرح نارون بانک سینا؛ باید بیان کرد به طور کلی؛ زمان باز پرداخت وام طرح نارون بانک سینا بین 3 ماه تا 48 ماه متغیر می باشد. همچنین، نحوه باز پرداخت اقساط یاد شده، می تواند به صورت اقساطی و یا راس مدت باشد.
امروزه برای پرداخت اقساط نیازی به مراجعه حضوری نمی باشد و به صورت اینترنتی و از طریق مراجعه به سایت بانک سینا و ورود به قسمت اینترنت بانک و سپس بازپرداخت تسهیلات امکان پذیر می باشد. البته امکان مراجعه حضوری و پرداخت مبلغ قسط در شعب این بانک نیز برای مراجعان فراهم است. در این روش، فرد می بایست به همراه مدارک مورد نیاز به شعب این بانک مراجعه نموده و پس از اخذ نوبت و مراجعه به باجه مربوطه نسبت به بازپرداخت اقساط وام خود اقدام نماید.
برای دریافت اطلاعات بیشتر در مورد شرایط دریافت تسهیلات طرح نارون بانک سینا در کانال تلگرام آشاثبت عضو شوید. کارشناسان مرکز مشاوره حقوقی آشاثبت نیز آماده اند تا با ارائه خدمات مشاوره حقوقی تلفنی به سوالات شما عزیزان پیرامون اطلاع از شرایط دریافت تسهیلات طرح نارون بانک سینا پاسخ دهند.