برای مشاوره نحوه معرفی و ثبت نام شرکت در سامانه جامع تجارت
برای مشاوره نحوه معرفی و ثبت نام شرکت در سامانه جامع تجارت
سامانه جامع تجارت، از جمله سامانه های زیرمجموعه وزارت صنعت، معدن و تجارت می باشد که با هدف یکپارچه سازی اطلاعات و رصد کالا در زنجیره تجاری از مبادی تولید و واردات تا سطح خرده فروشی، ایجاد شده است. این سامانه امکانات و خدمات متعددی را برای کاربران خود فراهم نموده که از جمله آن می توان به ثبت اطلاعات مربوط به واردات و صادرات کالا، انتقال مالکیت در خرید و فروش و... اشاره نمود.
کلیه متقاضیان، اعم از اشخاص حقوقی و شرکت ها، به منظور استفاده از امکانات این سامانه، ابتدا می بایست در آن ثبت نام نموده و خود را معرفی نمایند. با این حال، ممکن است که برخی اشخاص با نحوه ثبت نام و معرفی شرکت در سامانه جامع تجارت آشنایی نداشته و از روند آن، بی اطلاع باشند.
از این رو، در این مقاله، پس از بیان لزوم ثبت نام و معرفی شرکت در سامانه جامع تجارت، به بیان راهنمای ثبت نام آن خواهیم پرداخت. در نهایت مراحل و نحوه معرفی شرکت در سامانه جامع تجارت؛ ارائه خواهد گردید. جهت کسب اطلاعات بیشتر در این خصوص با ما همراه باشید.
لزوم ثبت نام و معرفی شرکت در سامانه جامع تجارت
مطابق با مصوبه کارگروه تنظیم بازار و ستاد مبارزه قاچاق کالا و ارز در خصوص لزوم ثبت نام و معرفی شرکت در سامانه جامع تجارت، کلیه واحدهای تولیدی، اصناف و شرکت های پخش (کلیه واحدهای اقتصادی عرضه کننده کالا از جمله انواع شرکت های پخش بخش دولتی، عمومی و خصوصی) موظف می باشند که در سامانه جامع تجارت ثبت نام کرده و خود را معرفی نموده تا شفافیت در انجام معاملات محقق گردیده و رصد دقیق کالا به ویژه کالای اساسی تسهیل گردد.
در صورتی که مشمولان ثبت نام در سامانه جامع تجارت، از این تکلیف قانونی سرپیچی نمایند، امکان عرضه کالا را نخواهند داشت و در صورت فعالیت، مرتکب جرم عرضه خارج از شبکه و احتکار شده و در چارچوب قوانین مربوط به تعزیرات حکومتی، نظام صنفی و قانون مبارزه با قاچاق کالا و ارز؛ با آن ها برخورد خواهد شد.
با توجه به مطالب فوق، می توان چنین نتیجه گیری نمود که کلیه شرکت ها و اشخاص حقوقی (منظور از اشخاص حقوقی مدیران شرکت می باشند) که در زمینه پخش و عرضه کالا، را دارند، می بایست شرکت خود را در سامانه جامع تجارت به نشانی ntsw.ir ثبت نام نموده و آن را معرفی نمایند.
راهنمای ثبت نام شرکت در سامانه جامع تجارت
در قسمت گذشته، به معرفی لزوم ثبت نام و معرفی شرکت در سامانه جامع تجارت پرداخته و بیان نمودیم که کلیه شرکت های پخش کننده کالا؛ می بایست شرکت خود را در سامانه جامع تجارت ثبت نام نمایند. از آن جایی که ممکن است برخی افراد با نحوه نام نویسی در این سامانه؛ آشنایی نداشته باشند، این قسمت از مقاله، به بیان مراحل و راهنمای ثبت نام شرکت در سامانه جامع تجارت پرداخته شده است.
به منظور ثبت نام شرکت در سامانه جامع تجارت؛ شخص می بایست نشانی ntsw.ir را در مرورگر خود جست و جو نموده و مطابق با تصویر زیر؛ به صفحه اصلی این سایت وارد شود. به منظور ثبت نام، متقاضی لازم است که بر روی گزینه "ثبت نام" کلیک نماید.
در مرحله بعدی، در صورتی که متقاضی دارای تابعیت ایرانی است، می بایست بر روی گزینه ثبت نام کاربران ایرانی و در صورتی که شخص دارای تابعیت خارجی است، لازم است که بر روی گزینه ثبت نام کاربران خارجی کلیک کند.
در مرحله بعدی، متقاضی باید اطلاعات هویتی خود را در قسمت های مشخص شده وارد نماید. این اطلاعات شامل کد ملی، کد پستی، آدرس محل سکونت و.... می شود. هم چنین، مالکیت تلفن همراه باید با کد ملی وارد شده، مطابقت داشته باشد. پس از تکمیل اطلاعات، فرد لازم است بر روی گزینه "ذخیره اطلاعات و ادامه" که در قسمت پایین صفحه قرار گرفته، کلیک نماید.
در مرحله بعد، متقاضی باید روش دریافت کد اعتبار سنجی را مشخص کند. در این بخش، دو روش برای دریافت کد اعتبار سنجی وجود داشته که شامل، دریافت کد با پیامک و دریافت کد با کد دستوری می شود.
در مرحله بعدی، متقاضی می بایست کد ارسال شده را در قسمت مربوطه درج نموده و گزینه تکمیل ثبت نام را انتخاب کند.
با انتخاب گزینه تکمیل نام نویسی، ثبت نام فرد در سامانه جامع تجارت کامل گردیده و وی می تواند با وارد کردن کد ملی به جای نام کاربری و رمز عبور، از امکانات این سایت استفاده نماید. در قسمت بعدی مقاله، به نحوه معرفی شرکت در سامانه جامع تجارت پرداخته خواهد شد.
مراحل و نحوه معرفی شرکت در سامانه جامع تجارت
آن دسته از متقاضیانی که در قالب اشخاص حقوقی (شرکت های ثبت شده) در حال فعالیت می باشند؛ میبایست مطابق مراحل و نحوه معرفی شرکت در سامانه جامع تجارت، که در قسمت زیر، راهنمای آن ارائه گردیده است، نسبت به معرفی و احراز شرکت خود در سامانه اقدام نمایند.
به منظور معرفی شرکت در سامانه جامع تجارت، متقاضی ابتدا، می بایست نشانی ntsw.ir را در مرورگر خود وارد نموده و پس از ورود به صفحه زیر، نام کاربری و رمز عبور خود را در بخش های مربوطه وارد نماید.
پس از ورود به این سامانه، متقاضی باید از منوی سمت راست، پس از کلیک روی «عملیات پایه»، گزینه «معرفی شرکت» را انتخاب نماید.
پس از انتخاب گزینه معرفی شرکت، متقاضی (مدیرعامل شرکت) می بایست فرم اطلاعات شرکت را تکمیل کند. پس از تکمیل اطلاعات، سامانه به صورت سیستمی و برخط، اقدام به تطبیق یا عدم تطبیق اطلاعات وارد شده شرکت و مدیرعامل از سازمان ثبت شرکت ها می نماید. در صورت تطبیق اطلاعات، سیستم نقش مربوطه (پایه حقوقی) را به نقش های جاری کاربر اضافه می کند.
در صورتی که اطلاعات شرکت معرفی شده در سامانه ثبت شرکت ها، یافت نگردد، پیامی مطابق تصویر زیر نمایش داده خواهد شد. در این زمان، متقاضی باید در صورت اطمینان از صحت اطلاعات وارد شده، گزینه «ادامه» را انتخاب نماید.
با انتخاب گزینه «ادامه»، فرم زیر به متقاضی نمایش داده خواهد شد. متقاضی باید در این قسمت با انتخاب گزینه «Choose File» تصویر آگهی های روزنامه رسمی شرکت و تصویر آگهی رسمی که در آن متقاضی به عنوان مدیر عامل شرکت مربوطه معرفی شده را بارگذاری نماید. با انتخاب گزینه ارسال مستندات، این اسناد جهت بررسی ارسال خواهند گردید و نتیجه بررسی، از طریق پیامک به شماره تلفن همراه وارد شده در فرم ثبت نام، اطلاع رسانی خواهد شد.
برای دریافت اطلاعات بیشتر در مورد نحوه معرفی و ثبت نام شرکت در سامانه جامع تجارت در کانال تلگرام آشاثبت عضو شوید. کارشناسان مرکز مشاوره حقوقی آشاثبت نیز آماده اند تا با ارائه خدمات مشاوره حقوقی تلفنی به سوالات شما عزیزان پیرامون نحوه معرفی و ثبت نام شرکت در سامانه جامع تجارت پاسخ دهند.
پاسخ مشاور: باسلام. به منظور ثبت نام شرکت در سامانه جامع تجارت؛ شخص می بایست نشانی ntsw.ir را در مرورگر خود جست و جو نموده و به صفحه اصلی این سایت وارد شود که توضیحات بیشتر در متن مقاله بیان شده است.