برای مشاوره دریافت برای تاسیس کارخانه 1403
برای مشاوره دریافت برای تاسیس کارخانه 1403
کارخانه ها و واحدهای تولیدی، از جمله نهادهای اقتصادی در کشور می باشند که ضمن اشتغال و کارآفرینی برای افراد جامعه، به رونق اقتصادی کشور نیز کمک می نمایند. با این حال؛ تاسیس کارخانه و واحد تولیدی، دارای محدودیت ها و مشکلات مخصوص به خود نیز می باشد که از جمله آن، می توان به پرداخت هزینه های سنگین، برای خرید تجهیزات و محل تاسیس آن، اشاره نمود.
در این راستا؛ دولت به منظور تشویق و ترغیب افراد، به توسعه واحدهای تولیدی، امکان اخذ وام و تسهیلات مختلف را برای متقاضیان فراهم نموده است. از آن جایی که اخذ این وام، برای کسانی که سرمایه کافی برای راه اندازی و تاسیس کارخانه و واحد تولیدی را ندارند، راهکار مناسبی می باشد، متقاضیان می بایست از شرایط و مدارک لازم برای دریافت این وام آگاهی داشته باشند.
از این رو، در این مقاله، ابتدا؛ مزایا و ویژگی وام برای واحدهای تولیدی و کارخانه 1403 توضیح داده شده و در ادامه، به انواع، شرایط و مدارک لازم برای دریافت این وام پرداخته شده است. در ادامه، مراحل ثبت نام و دریافت وام برای کارخانه و واحدهای تولیدی مورد اشاره قرار گرفته و در نهایت، میزان و سقف تسهیلات در سال ۱۴۰۳ و وام تولیدی های کوچک و سوله صنعتی ارائه گردیده است. جهت کسب اطلاعات بیشتر در این خصوص، با ما همراه باشید.
مزایا و ویژگی وام برای واحدهای تولیدی و کارخانه
وامی برای تاسیس و ایجاد کسب و کار مناسب است، که با شرایط متقاضی همخوان بوده و وی را برای بازپرداخت، دچار مشکل ننماید. از آن جایی که ممکن است برخی افراد با مزایا و ویژگی وام برای واحدهای تولیدی و کارخانه آشنایی نداشته باشند، این قسمت از مقاله، به بیان این ویژگی ها و مزایا اختصاص داده شده که عبارتند از:
نرخ بهره پایین
دوره های بازپرداخت متنوع
شرایط انعطاف پذیر
ساده بودن فرآیند دریافت وام و تسهیلات
به افراد توصیه می شود که به منظور تاسیس کارخانه و واحد تولیدی، از وام های قرض الحسنه استفاده نمایند. با این که فرآیند دریافت این وام ها اغلب پیچیده بوده و ممکن است که زمان زیادی برای اختصاص آن ها به متقاضی، مورد نیاز باشد، اما تسهیلات قرض الحسنه، بدون اخذ سود بوده و متقاضی تنها هزینه کارمزد و خدمات اداری را پرداخت می کند.
انواع وام و تسهیلات برای کارخانه و واحد تولیدی
انواع وام و تسهیلات برای کارخانه و واحد تولیدی؛ شامل وام راهاندازی، وام توسعه و نیز وام سرمایه در گردش می شود. وام راه اندازی کارخانه و واحد تولیدی، وامی است که در ابتدای آغاز فعالیت و ایجاد کسب و کار، به متقاضیان اختصاص یافته و وی می تواند جهت خرید تجهیزات و ماشین آلات، ایجاد خط تولید، ساخت بنای کارخانه، اجاره و یا خرید محل، از آن استفاده نماید.
هم چنین، صاحبان کسب و کار می توانند به منظور تحقق توسعه و بهبود فرآیندها، جهت خرید ماشین آلات پیشرفته، توسعه خط تولید و بهبود کارخانه از وام توسعه واحدهای تولیدی استفاده نمایند. سرمایه در گردش کارخانه یا همان دارایی های جاری؛ آن دارایی هایی هستند که در طول زمان یک سال مالی، واحد تولیدی بتواند آن را به پول نقد تبدیل کند.
گاهی اوقات ممکن است؛ واحد تولیدی به دلیل خرید مواد اولیه و یا منابع دیگر، دچار مشکلات اقتصادی شده و در پرداخت اجاره بها، حقوق پرسنل، هزینه های جاری مانند برق و گاز و آب، خدمات رفاهی و... با محدودیت مواجه گردد. در چنین مواقعی، متقاضیان می توانند به منظور عبور از بحران، از وام سرمایه در گردش استفاده نمایند.
شرایط لازم برای دریافت وام کارخانه و واحدهای تولیدی
وام تاسیس کارخانه و واحدهای تولیدی از سوی نهادها و بانک های مختلف اعطا می شود. توجه به این نکته ضروری است که که دریافت این وام، مستلزم وجود شرایطی می باشد. به همین منظور، در این بخش از مقاله، به شرایط لازم برای دریافت وام کارخانه و واحدهای تولیدی اشاره شده که به شرح زیر می باشد:
افتتاح حساب بانکی نزد بانک
داشتن وضعیت اعتباری مناسب (وضعیت بازار، تقاضا برای محصول، دارا بودن صورتهای مالی حسابرسی شده، از جمله مهم ترین شاخص های اعتبارسنجی برای اختصاص وام به حساب می آید.)
توانایی ارائه ضمانت به بانک نظیر چک و سفته
نداشتن بدهی معوقه یا چک برگشتی به بانک
داشتن حداقل سن 18 سال
توجه به این نکته ضروری است وام برای کارخانه و واحد تولیدی توسط بانک ها و ارگان های مختلف، به متقاضیان اختصاص داده می شود. از این رو، ممکن است که این نهادها، شرایط دیگری را علاوه بر موارد مذکور، برای دریافت وام ضروری تلقی نمایند. به طور مثال صندوق ضمانت سرمایه گذاری صنایع کوچک از جمله ارگان های ارائه دهنده وام به متقاضیان می باشد که به واحدهایی که نمره اعتبارسنجی آن ها در گروه A یا B قرار میگیرد، به شرط ارائه چک و سفته با امضا مدیران، وام تا سقف پنج میلیارد تومان و به متقاضیانی که رتبه اعتبار سنجی آن ها، در گروه C قرار می گیرد؛ با ارائه وثایق تعیین شده،
مدارک لازم برای وام واحدهای تولیدی و کارخانه
در بخش های پیشین مقاله، به بیان ویژگی ها و مزایای وام کارخانه و واحدهای تولیدی پرداخته و شرایط موردنیاز، برای دریافت این نوع تسهیلات را بیان نمودیم. در این قسمت از مقاله، قصد داریم تا به توضیح مدارک لازم برای وام واحدهای تولیدی و کارخانه بپردازیم که شامل موارد قید شده در قسمت زیر می گردد:
مدارک هویتی متقاضی و ضامنان از جمله کپی شناسنامه، کارت ملی و...
ارائه کارت پایان خدمت متقاضی و ضامنان
ارائه مجوزهای موردنیاز نظیر پروانه کسب، جواز تاسیس کارخانه و ...
مدارک دال بر افتتاح حساب و سپرده گذاری
اسناد و مدارک مربوط به وثایق و ضمانت نامه ها
از آن جایی که این وام، توسط ارگان های مختلف ارائه می گردد؛ ممکن است که نهاد وام دهنده، ارائه اسناد و مدارک دیگری را نیز برای اخذ وام، ضروری دانسته و متقاضی را الزام نماید که این اسناد را نیز تهیه کند که از جمله آن، می توان به طرح توجیهی کسب و کار، اظهارنامه مالیاتی، صورت های مالی و ... اشاره نمود.
مراحل ثبت نام و دریافت وام برای کارخانه و واحدهای تولیدی
یکی از سوالات متدالی که در زمینه اخذ وام برای واحدهای تولیدی مطرح می شود، این است که چطور می توانیم وام برای کارخانه دریافت کنیم؟ به منظور پاسخگویی به این پرسش، در این قسمت از مقاله، مراحل ثبت نام و دریافت وام برای کارخانه و واحدهای تولیدی ارائه گردیده که به شرح زیر می باشد:
خرید یا اجاره زمین: متقاضی به منظور اخذ وام برای واحد تولیدی، ابتدائا می بایست محل طرح کسب و کار خود را معین نماید که این امر، غالبا از طریق خرید یا اجازه زمین میسر می باشد.
دریافت مجوزهای موردنیاز: همانطور که پیش تر بیان گردید، از جمله مدارک لازم برای اخذ وام تاسیس کارخانه یا واحد تولیدی، ارائه مجوزهای مربوط به فعالیت نظیر جواز تاسیس می باشد. در گذشته، متقاضیان می بایست به منظور اخذ این مجوزها، به صورت حضوری به ارگان صادر کننده مجوز مراجعه می نمودند، اما در حال حاضر، اغلب مجوزهای موردنیاز، از طریق سایت درگاه ملی مجوزها صادر می شود.
دریافت وام: هر یک از وام ها و نهادهای ارائه دهنده وام برای تاسیس کارخانه و واحد تولیدی، مراحل و فرآیند خاص خود را برای دریافت وام دارا می باشند، اما به طور کلی، متقاضی به منظور اخذ این وام، می بایست از طریق مراجعه حضوری به شعبه بانک وام دهنده یا ارگان مربوطه و یا از طریق سایت آن، درخواست خود را ثبت نموده تا کارشناسان، مدارک و شرایط وی را بررسی نمایند. در صورتی که مدارک و شرایط متقاضی از سوی مرجع و یا بانک مورد نظر مورد تایید واقع شود، مبلغ وام به حساب متقاضی واریز می گردد.
میزان و سقف تسهیلات واحدهای تولیدی و کارخانه ۱۴۰۳
در بخش های قبلی؛ پیرامون وام تاسیس کارخانه و شرایط و مدارک لازم برای دریافت آن؛ توضیحاتی ارائه گردید. یکی از مسائل مهمی که در خصوص این وام وجود دارد، اطلاع از میزان و مبلغ آن می باشد. به همین دلیل، در این بخش از مقاله، توضیحات مفصلی در این خصوص، ارائه می گردد.
در خصوص میزان و سقف تسهیلات واحدهای تولیدی و کارخانه 1403؛ نمی توان یک مبلغ ثابتی را بیان نمود؛ زیرا بانک ها و نهادهای مختلف از جمله صندوق سرمایه گذاری صنایع کوچک، این وام را ارائه می دهند که بسته به این که متفاضی به کدام یک از این بانک ها مراجعه می کند؛ مبلغ وام نیز متفاوت خواهد بود.
به طور مثال، بنابر اعلام صندوق ضمانت سرمایه گذاری صنایع کوچک، واحدهای تولیدی، که از وضعیت اعتباری مناسب برخوردار بوده و نمره اعتبارسنجی آن ها در گروه A یا B قرار دارد، می توانند با ارائه ضمانت های مناسب نظیر چک و سفته، تا سقف پنج میلیارد تومان وام و تسهیلات دریافت کنند.
وام برای تولیدی های کوچک
وام های مربوط به رشد و توسعه فعالیت های اقتصادی، تنها مختص به افرادی نمی باشد که دارای کارخانه های تولیدی بزرگ و یا فعالیت های اقتصادی گسترده می باشند؛ بلکه اگر متقاضی یک کارگاه تولیدی کوچک نیز اداره نماید، می تواند از این وام و تسهیلات استفاده کرده و بر رونق کسب و کار خود بیفزاید.
متقاضیان دریافت وام برای تولیدی های کوچک؛ می توانند با رعایت شرایط لازم و نیز ارائه مدارک مورد نیاز (این شرایط و مدارک، به طور کامل در قسمت های پیشین مقاله مورد مطالعه قرار گرفت.)، درخواست خود را نزد مراجع وام دهنده، مطرح نموده و پیگیری های لازم را در این خصوص صورت دهد. بانک ها و نهادهای مالی مختلف، از جمله بانک کشاورزی، بانک توسعه تعاون، بانک ملی و… این تسهیلات را به متقاضیان ارائه می دهند.
مشاغل خانگی، کسب و کارهایی هستند که توسط اعضای خانواده و در فضای مسکونی انجام می شوند و به تولید و ارائه کالا و خدمات به متقاضیان می پردازند. دولت برای حمایت و توسعه مشاغل خانگی در سطح جامعه، تسهیلاتی را در نظر گرفته که به منظور آشنایی متقاضیان با این تسهیلات، مطالعه مقاله زیر توصیه می گردد.
وام برای ساخت سوله صنعتی
از جمله پر کاربردترین سازه های فلزی مورد استفاده در اکثر صنایع و ساخت و سازها، سوله صنعتی می باشد که انواع مختلفی داشته و برای موارد مختلفی مورد بهره برداری قرار می گیرد. از جمله پرسش های پرتکراری که برای اکثر افراد مطرح می شود، این است که آیا امکان دریافت وام برای ساخت سوله صنعتی، وجود دارد یا خیر؟
در پاسخ به این پرسش می بایست بیان نمود که بله، متقاضیان می توانند با رعایت شرایطی نظیر نداشتن چک برگشتی، بدهی معوقه، حداقل سن 18 سال؛ و نیز تهیه مدارک موردنیاز از قبیل کارت پایان خدمت، مجوز فعالیت و... به نهادها و بانک های ارائه دهنده وام ساخت سوله صنعتی مراجعه نموده و درخواست خود را به ثبت رسانند.
مبلغ و نحوه ثبت درخواست وام ساخت سوله صنعتی، با توجه به نهاد وام دهنده متفاوت می باشد. دولت برای حمایت از اشخاص حقیقی و حقوقی که صاحب کسب و کاری هستند و یا قصد اشتغال زایی دارند، صندوق ها و نهادهای حمایتی مختلفی راه اندازی کرده است که از جمله آن می توان به صندوق توسعه ملی اشاره ملی اشاره نمود. جهت کسب اطلاعات بیشتر در خصوص وام صندوق توسعه ملی مطالعه مقاله زیر توصیه می گردد.
برای دریافت اطلاعات بیشتر در مورد دریافت وام برای تاسیس کارخانه 1403 در کانال تلگرام آشاثبت عضو شوید. کارشناسان مرکز مشاوره حقوقی آشاثبت نیز آماده اند تا با ارائه خدمات مشاوره حقوقی تلفنی به سوالات شما عزیزان پیرامون اطلاع از دریافت وام برای تاسیس کارخانه ۱۴۰۳ پاسخ دهند.
پاسخ مشاور: باسلام. بسته تهیه نمایید.