برای مشاوره شرایط ثبت نام و اخذ نمایندگی بیمه ملت
برای مشاوره شرایط ثبت نام و اخذ نمایندگی بیمه ملت
شرکت بیمه ملت به عنوان یک شرکت سهامی عام در سال 1382 در اداره ثبت شرکت ها و موسسات غیر تجاری تهران به ثبت رسید. انجام عملیات بیمه ای مستقیم در انواع رشته های بیمه زندگی و غیر زندگی، قبول بیمه های اتکایی از موسسات بیمه داخلی، منطقه ای و بین المللی به صورت متقابل و در محدوده مورد تایید بیمه مرکزی ج.ا.ا و سرمایه گذاری در چارچوب ضوابط مصوب شورای عالی بیمه از موضوعاتی است که بیمه ملت در زمینه آن فعالیت می کند.
در حال حاضر؛ با توجه به مزایا و درآمد اخذ نمایندگی بیمه ملت بسیاری از اشخاص تمایل به اخذ نمایندگی این شرکت بیمه دارند. اشخاصی که قصد اخذ نمایندگی بیمه ملت را دارند؛ باید ابتدا از شرایط، مدارک، مراحل و نحوه ثبت نام و اخذ این نمایندگی اطلاعات کافی کسب نمایند.
لذا؛ در این مقاله، ابتدا راجع به مزایا و درآمد اخذ نمایندگی بیمه ملت صحبت می شود. سپس، شرایط و مدارک لازم برای اخذ نمایندگی بیمه ملت مورد مطالعه قرار می گیرد و بعد از آن؛ سامانه ثبت نام نمایندگی بیمه ملت معرفی می شود. در نهایت؛ بعد از بررسی مراحل و نحوه ثبت نام و اخذ نمایندگی بیمه ملت، در قسمت پایانی مقاله، فرم درخواست اخذ نمایندگی بیمه ملت ارائه خواهد شد.
مزایا و درآمد اخذ نمایندگی بیمه ملت
شرکت بیمه شرکتی است که در برابر دریافت حق بیمه، زیان وارده به بیمه گذار را جبران می نماید و نمایندگان بیمه اشخاص حقیقی یا حقوقی هستند که به عنوان یک واسطه میان شرکت بیمه و شخص بیمه گذار عمل می کند. بسیاری از اشخاصی که قصد اخذ نمایندگی بیمه ملت را دارند با این چالش مواجه می شوند که اخذ این نمایندگی چه مزایایی دارد؟ و درآمد آن چقدر است؟ از این رو؛ در این بخش از مقاله، راجع به مزایا و درآمد اخذ نمایندگی بیمه ملت بحث می شود.
اخذ نمایندگی بیمه ملت مزایای متعددی را به همراه دارد. عقد قرارداد و اعطای کد رسمی، پشتیبانی و آموزش تخصصی رایگان، تخصیص فایل اختصاصی برای نماینده و واریز مستقیم کارمزد، امکان رشد و ارتقا درجه و جایگاه شغلی، اعطای کارت اعتباری هوده، سوابق فعالیت و تشکیل رزومه کاری در بیمه مرکزی، پوشش بیمه درمان تکمیلی و کمک هزینه ساخت تابلو نمایندگی و... از جمله مزایای اخذ نمایندگی بیمه ملت محسوب می شود.
همچنین؛ در رابطه با درآمد اخذ نمایندگی بیمه ملت باید بیان کرد میزان درآمد نمایندگی بیمه مذکور مبلغی ثابت نمی باشد. به طور کلی؛ میزان درآمد اخذ نمایندگی بیمه ملت به عوامل متعددی از جمله تجربه و اطلاعات بیمه ای، مکان فعالیت، نوع بیمه مورد فروش و... بستگی دارد. بسته به عوامل مذکور؛ میزان درآمد اخذ نمایندگی این بیمه می تواند ماهیانه بین چند میلیون تا چند صد میلیون باشد.
شرایط اخذ نمایندگی بیمه ملت
لازمه اخذ نمایندگی بیمه ملت، وجود شرایطی برای متقاضی است. لذا؛ در این بخش از مقاله، شرایط اخذ نمایندگی بیمه ملت بیان می شود. مطابق ماده ۵ آیین نامه نمایندگی بیمه مركزی ایران (آیین نامه ۷۵) اشخاص حقیقی متقاضی اخذ نمایندگی باید دارای شرایط زیر باشند:
تابعیت دولت جمهوری اسلامی ایران.
اعتقاد به اسلام و یا یكی از ادیان رسمی كشور.
عدم اعتیاد به مواد مخدر.
عدم حجر
نداشتن سوء پیشینه كیفری و همچنین نداشتن سابقه محكومیت به جرایم نام برده شده در ماده ۶۴ قانون تاسیس بیمه مرکزی ایران. (بر اساس ماده مذکور، اشخاصی که در ایران یا در خارجه به علت ارتکاب جنایت یا دزدی یا خیانت در امانت یا کلاهبرداری یا صدور چک بی محل یا اختلاس یا معاونت در یکی از جرائم فوق محکوم شده باشند و هم چنین، ورشکستگان به تقصیر نمی توانند جزو موسسین یا مدیران موسسات بیمه باشند. همچنین؛ واگذاری نمایندگی به این اشخاص و اشتغال به دلالی از طرف آنان ممنوع است.)
داشتن گواهی پایان خدمت وظیفه عمومی یا معافیت دائم (برای آقایان )
دارا بودن حداقل مدرك لیسانس در رشته بیمه (و یا سایر رشته ها با گرایش بیمه) بدون نیاز به داشتن سابقه کار بیمه ای و یا حداقل مدرک لیسانس در رشته های مرتبط (شامل اقتصاد، امور مالی، حسابداری، آمار، مدیریت و حقوق) با یک سال سابقه کار بیمه ای فنی و تخصصی یا حدقل مدرک لیسانس در سایر رشته ها با دو سال سابقه کار فنی و تخصصی یا حداقل مدرک دیپلم با سه سال سابقه کار بیمه ای فنی و تخصصی (منوط به موافقت مدیرعامل شرکت بیمه). لازم به ذکر است گواهی سابقه کار بیمه ای باید توسط مدیریت امور نمایندگان شرکت های بیمه ای صادر شده باشد.
موفقیت در آزمون نمایندگی بیمه مرکزی ج.ا.ایران.
ذکر این نکته ضروری است شغل نماینده باید انحصارا ارائه خدمات بیمه ای در محدوده قرارداد مربوطه باشد و دو شغله بودن نماینده به هیچ عنوان پذیرفته نخواهد بود. همچنین در صورتی که افراد متقاضی واجد صلاحیت بوده؛ ولی سابقه کار بیمه ای کافی نداشته باشند، طبق قانون “آموزش جایگزین سابقه کار” می توانند در دوره های آموزشی مربوطه که حداقل ۱۲۰ ساعت و طبق برنامه ابلاغی بیمه مرکزی است؛ شرکت کرده و پس از موفقیت در دوره های مذکور، در آزمون نمایندگی بیمه شرکت کنند. همچنین شرایط اخد نمایندگی بیمه ملت برای اشخاص حقوقی عبارت است از:
شرکت باید به صورت سهامی خاص یا تعاونی ثبت شود.
فعالیت شرکت منحصرا ارایه خدمات بیمه ای خواهد بود.
حداقل سرمایه شرکت ۱میلیارد ریال است.
تعداد اعضای هئیت مدیره حداقل ۳ نفر باشد.
ارائه گواهی نامه بانک حاکی از تادیه قسمت نقدی سرمایه حداقل به مقدار ۵۰ درصد کل سرمایه نماینده حقوقی
مدیرعامل و حداقل یکی از اعضای هیئت مدیره باید واجد شرایط مندرج در ماده ۵ آیین نامه شماره ۷۵ (به شرح زیر) باشند:
تابعیت دولت جمهوری اسلامی ایران؛
اعتقاد به اسلام یا یكی دیگر از ادیان رسمی كشور؛
عدم اعتیاد به مواد مخدر؛
عدم حجر
نداشتن سـوء پیشینه كیفری و همچنین نداشتن سابقه محكومیت به جرایم نام برده شده در ماده ۶۴ قانون تاسیس بیمه مركزی ایران و بیمه گری؛ (بر اساس ماده مذکور، اشخاصی که در ایران یا در خارجه به علت ارتکاب جنایت یا دزدی یا خیانت در امانت یا کلاهبرداری یا صدور چک بی محل یا اختلاس یا معاونت در یکی از جرائم فوق محکوم شده باشند و هم چنین، ورشکستگان به تقصیر نمی توانند جزو موسسین یا مدیران موسسات بیمه باشند. همچنین واگذاری نمایندگی به این اشخاص و اشتغال به دلالی از طرف آنان ممنوع است.)
داشتن گواهی پایان خدمت وظیفه عمومی یا معافیت دایم؛
داشتن حداقل مدرك كارشناسی در رشته بیمـه (و یا سایر رشته ها با گرایش بیمه) بدون نیاز به داشتن سابقه كار بیمه ای، یا
حداقل مدرك كارشناسی در رشته های مرتبط (شامل اقتصاد، امور مالی، حسابداری، آمار، مدیریت و حقوق) با یک سال سابقه کار بیمه ای فنی و تخصصی و یا حداقل مدرک کارشناسی در سایر رشته ها با دو سال سابقه كار بیمه ای فنی و تخصصی و یا حداقل مدرك دیپلم با سه سال سابقه كار بیمه ای فنی و تخصصی.
موفقیت در آزمون نمایندگی بیمه مرکزی
گذراندن دوره کار آموزی به مدت ۱۵ روز اداری در شرکت بیمه مربوطه
لازم به ذکر است متقاضیان فاقد سابقه كار، باید دوره آموزشی مربوطه را حداقل به مدت ۱۲۰ ساعت طبق دستورالعمل ابلاغی بیمه مرکزی در شرکت بیمه و یا موسسات آموزشی مورد تایید بیمه مرکزی گذرانده و گواهی نامه قبولی را ارائه کنند. همچنین؛ اعطای پروانه نمایندگی به متقاضیان دارای مدرک تحصیلی دیپلم و یا فوق دیپلم منوط به موافقت کتبی مدیرعامل شرکت بیمه ذی ربط خواهد بود.
مدارک لازم برای اخذ نمایندگی بیمه ملت
اخذ نمایندگی بیمه ملت مستلزم وجود شرایط و تهیه و ارائه مدارکی است. در قسمت پیشین مقاله؛ شرایط اخذ نمایندگی بیمه ملت مورد مطالعه قرار گرفت و اکنون در این بخش از مقاله؛ مدارک لازم برای اخذ نمایندگی بیمه ملت ارائه می شود. مدارک لازم برای اخذ نمایندگی بیمه ملت عبارت اند از:
کپی کلیه صفحات شناسنامه
کپی پشت و رو کارت ملی
کپی آخرین مدرک تحصیلی
کپی کارت پایان خدمت یا معافیت برای آقایان
6 قطعه عکس 4*3
مراجعان در زمان مراجعه جهت مصاحبه می بایست مدارک مذکور را به همراه داشته باشند. شایسته ذکر است به منظور اخذ نمایندگی بیمه ملت لازم است متقاضیان دوره کارورزی و بازاریابی آزمایشی مطابق ضوابط شرکت را بگذرانند و پس از آن محل مورد نظر برای تاسیس دفتر بیمه را معرفی نمایند. در نهایت؛ پس از تایید دفتر و صدور پروانه و اعلام کد نمایندگی، قرارداد همکاری منعقد می شود. همچنین؛ مدارک مورد نیاز برای عقد قرارداد نمایندگی حقوقی عبارت اند از:
روزنامه رسمی ثبت شرکت
کپی اساسنامه، اظهارنامه، صورت جلسه مجمع موسسان، صورت جلسه هیئت مدیره که به مهر اداره ثبت شرکت ها و بیمه مرکزی ممهور شده باشد.
گواهی گذراندن دوره کارورزی مدیرعامل و عضو بیمه ای
کپی اجاره نامه و یا سند مالکیت دفتر نمایندگی
ارائه چک ضمانت قرارداد
حضور صاحبان امضای مجاز در زمان عقد قرارداد در مدیریت امور نمایندگان الزامی است.
چهار نسخه اصل اساسنامه شرکت که کلیه صفحات آن امضای موسسان را همراه داشته باشد.
چهار نسخه اصل صورتجلسه مجمع عمومی موسسان که اسامی سهامداران و بازرسان در زیر صفحات تایپ و به امضای آن ها رسیده باشد.
چهار نسخه اصل صورتجلسه هیئت مدیره که اسامی اعضای هیئت رئیسه در زیر صفحه تایپ و به امضای آن ها رسیده باشد.
چهار برگ اصل اظهارنامه ثبت شرکت که به امضای کلیه موسسان رسیده باشد.
دو نسخه گواهی تاییدیه نام شرکت توسط اداره ثبت شرکت ها.
تکمیل فرم مشخصات شرکت، تعهدنامه مدیرعامل و اعضای هیات مدیره
یک برگ اصل گواهی بانک و فیش بانکی مبنی بر پرداخت حداقل ۵۰ درصد سرمایه شرکت
دو نسحه لیست کامل اسامی سهامداران، مدیران و میزان سهام هر یک از آن ها.
سه سری کپی از کلیه صفحات شناسنامه موسسان و اعضای هیئت مدیره و بازرسان شرکت که برابر با اصل شده باشد.
سه سری کپی کارت ملی (پشت و رو) که برابر اصل شده باشد.
سه نسخه کپی کارت پایان خدمت و یا معافیت دایم (پشت و رو) که برابر اصل شده باشد.
دو نسخه کپی آخرین مدرک تحصیلی سهامداران، مدیرعامل و عضو بیمه ای هیئت مدیره که برابر اصل شده باشد.
گواهی سابقه کار مدیرعامل و عضو بیمه ای هیئت مدیره که برابر با اصل شده باشد.
اصل گواهی عدم سوء پیشینه کیفری سهامداران و اعضای هیئت مدیره و بازرسان شرکت.
اصل گواهی عدم اعتیاد مدیرعامل و اعضای هیات مدیره شرکت.
سه قطعه عکس پشت نویسی شده مدیرعامل و اعضای هیئت مدیره.
فرم تکمیل شده معرفی دفتر نمایندگی به همراه عکس هایی از دفتر پیشنهادی.
پس از عقد قرارداد، پروانه نمایندگی صادر و به همراه مهر نمایندگی، کارت شناسایی و نامه اعلام کد به مدیرعامل شرکت نمایندگی حقوقی ارائه خواهد شد. همچنین؛ پس از عقد قرارداد نمایندگی، مشخصات شرکت نمایندگی در پورتال بیمه ملت و سامانه سنهاب بیمه مرکزی ثبت و نام کاربری و رمز عبور آن به نماینده اعلام خواهد شد
سامانه ثبت نام نمایندگی بیمه ملت
همانطور که در قسمت های پیشین مقاله بیان شد؛ اخذ نمایندگی بیمه ملت نه تنها مزایای متعددی دارد، بلکه اشخاص حقیقی و انواع شرکت ها می توانند با اخذ این نمایندگی به درآمد مطلوبی برسند. در این راستا؛ برای بسیاری از متقاضیان دریافت نمایندگی بیمه ملت این سوال مطرح می شود که از طریق کدام سامانه می توانند نسبت به ثبت نام نمایندگی بیمه ملت اقدام نمایند؟
لذا؛ در ادامه، سامانه ثبت نام نمایندگی بیمه ملت معرفی می شود. متقاضیان به منظور ثبت نام نمایندگی بیمه ملت می توانند به وب سایت بیمه ملت به نشانی melat.ir مراجعه نمایند. با مراجعه به این وب سایت می توان نسبت به ثبت نام نمایندگی بیمه ملت اقدام و از سایر امکانات نظیر شناخت نمایندگان حقیقی و حقوقی بیمه ملت و.... بهره مند شد.
همچنین؛ اشخاص می توانند جهت ثبت نام نمایندگی بیمه ملت و کسب اطلاعات بیشتر در این زمینه با شماره ۰۲۱۸۵۳۳۳ بیمه ملت تماس حاصل نمایند. در نهایت متقاضیان می توانند پس از ثبت نام و انجام سایر مراحل لازم نسبت به اخذ نمایندگی این بیمه اقدام نمایند.
مراحل و نحوه ثبت نام و اخذ نمایندگی بیمه ملت
مراحل و نحوه ثبت نام و اخذ نمایندگی بیمه ملت بدین صورت است که متقاضیان ابتدا می بایست به سامانه بیمه ملت به نشانی melat.ir مراجعه نمایند. با مراجعه به این سامانه صفحه ای همانند تصویر ذیل ارائه می شود. در این صفحه اشخاص می بایست گزینه درخواست نمایندگی بالای صفحه را انتخاب نمایند.
در این صفحه اشخاص می بایست بر روی گزینه ثبت نام کلیک نمایند.
با ورود به این مرحله، فرم درخواست مجوز نمایندگی شرکت بیمه ملت ارائه می شود. متقاضیان می بایست پس از پر کردن مشخصات فردی، اطلاعات آخرین مدرک تحصیلی، اطلاعات تماس و سایر سایر اطلاعات خواسته و همچنین تیک دار کردن گزینه "موارد فوق را بدقت خوانده و صحت اطلاعات ثبت شده را تایید می کنم" بر روی گزینه تایید پایین صفحه کلیک نمایند.
در نهایت با انجام اقدامات فوق الذکر مراحل و نحوه ثبت نام و اخذ نمایندگی بیمه ملت به پایان می رسد. همانطور که بیان شد؛ اخذ نمایندگی بیمه ملت مزایایی همانند اعطای کارت اعتباری هوده، سوابق فعالیت و تشکیل رزومه کاری در بیمه مرکزی، پوشش بیمه درمان تکمیلی و.... به دنبال دارد و اشخاص می توانند با دریافت این نمایندگی از مزایای آن بهره مند شوند.
فرم درخواست اخذ نمایندگی بیمه ملت
در قسمت های پیشین مقاله؛ راجع به مزایا و درآمد اخذ نمایندگی بیمه ملت صحبت شد. همچنین سامانه ثبت نام نمایندگی بیمه ملت معرفی و شرایط، مدارک، مراحل و نحوه ثبت نام اخذ نمایندگی این بیمه مورد مطالعه قرار گرفت و اکنون در بخش پایانی مقاله؛ فرم درخواست اخذ نمایندگی بیمه ملت ارائه می شود.
- نویسنده: بیمه ملت
- حجم: 373 KB
- منبع: سایت بیمه ملت
توان تهیه دفتر مستقل تجاری یا اداری در محل اقتصادی مورد نظر شرکت بیمه ملت و همچنین عدم اشتغال به شغل دیگر (اعم از قراردادی، رسمی و ساعتی) در هنگام عقد قرارداد از نکاتی است که متقاضیان بایستی هنگام تکمیل فرم به آن توجه داشته باشند. لازم به ذکر است بیمه ملت در پذیرش یا عدم پذیرش افراد مختار بوده و تکمیل فرم تقاضای نمایندگی هیچ گونه مسئولیتی را به منظور اعطای نمایندگی برای این شرکت ایجاد نمیکند.
برای دریافت اطلاعات بیشتر در مورد شرایط ثبت نام و اخذ نمایندگی بیمه ملت در کانال تلگرام آشاثبت عضو شوید. کارشناسان مرکز مشاوره حقوقی آشاثبت نیز آماده اند تا با ارائه خدمات مشاوره حقوقی تلفنی به سوالات شما عزیزان پیرامون اطلاع از شرایط ثبت نام و اخذ نمایندگی بیمه ملت پاسخ دهند.
پاسخ مشاور: باسلام. به سایت بیمه ملت مراجعه کنید.