برای مشاوره نحوه ثبت نام وام اشتغال زایی بنیاد ۱۴۰۴
برای مشاوره نحوه ثبت نام وام اشتغال زایی بنیاد ۱۴۰۴


امروزه دولت برای حمایت از کسب و کارها و افرادی که تصمیم به راه اندازی کسب و کار جدیدی را دارند، راهکارهای مختلفی در نظر گرفته است. یکی از این راهکارها، اعطای تسهیلات بانکی به متقاضیان می باشد. بنیاد برکت یکی از سازمان های وابسته به دولت می باشد که در همین راستا اقداماتی انجام داده است.
طرح تسهیلاتی اشتغال زایی بنیاد برکت یکی از طرح های تسهیلاتی و حمایتی دولت می باشد که کارآفرینان و افرادی که قصد راه اندازی کسب و کارهای نوپا در مناطق محروم کشور را دارند؛ می توانند از آن بهره مند شوند. در این میان، ممکن است که این سوال برای برخی متقاضیان مطرح شود که وام بنیاد برکت به چه کسانی تعلق می گیرد؟ هم چنین، از آنجایی که شرایط و نحوه دریافت تسهیلات اشتغال زایی بنیاد برکت مورد توجه متقاضیان زیادی قرار دارد، در نتیجه این داوطلبان باید پیش از هر اقدامی؛ اطلاعاتی در مورد این موضوع کسب کنند.
لذا در این مقاله، ابتدا به این سوال که وام اشتغال زایی بنیاد برکت ۱۴۰۴ چیست؛ پاسخ داده می شود. سپس نحوه ورود به سامانه ثبت نام وام بنیاد برکت روستایی بررسی می گردد. در ادامه شرایط و مدارک لازم برای ثبت نام این تسهیلات مورد مطالعه قرار می گیرد. پس از آن مطالبی در مورد مراحل و نحوه ثبت نام وام اشتغال زایی بنیاد برکت مطرح می شود و میزان و سقف این وام در اختیار کاربران قرار می گیرد. در ادامه آن؛ فرم ثبت نام وام بنیاد برکت 1404 بررسی شده و در مورد پیگیری وام بنیاد برکت اطلاعاتی در اختیار متقاضیان قرار می گیرد. انتهای مقاله نیز به بررسی مدت و زمان بازپرداخت وام بنیاد برکت اختصاص دارد.
وام اشتغال زایی بنیاد برکت چیست
افرادی که قصد راه اندازی کسب و کار در زمینه صنایع خدماتی و بازرگانی، کشاورزی، غذایی و تبدیلی، صنعتی و معدنی در مناطق محروم را دارند؛ نیازمند حمایت هایی از جانب دولت می باشند. بنیاد برکت به منظور کمک و حمایت از این افراد، ایجاد شده که یکی از روش های حمایتی آن؛ اعطای تسهیلات به متقاضیان می باشد.
متقاضیان برای پاسخ به این سوال که وام اشتغال زایی بنیاد برکت چیست؛ باید بدانند بنیاد برکت جهت حمایت از متقاضیان تسهیلات متعددی را به آن ها اعطا می کند که تسهیلات اشتغال زایی یکی از آن ها است و متقاضیانی که شرایط لازم را داشته باشند؛ می توانند از این تسهیلات بهره مند شوند.
از آنجایی که یکی از مهم ترین اهداف بنیاد برکت از اعطای وام اشتغال زایی به متقاضیان، آبادی مناطق محروم کشور می باشد، انتخاب شرایط جغرافیایی مناسب برای راه اندازی کسب و کار، امری ضروری در این خصوص تلقی می شود. تمامی اشخاص حقیقی و حقوقی واجد شرایط می توانند از این تسهیلات بهره مند شوند.
ورود به سامانه بنیاد برکت روستایی 1404
متقاضیان دریافت تسهیلات اشتغال زایی بنیاد برکت barakatfoundation.com، باید پیش از هر اقدامی، نحوه ورود به سامانه بنیاد برکت ۱۴۰۴ را آموزش دیده و سپس از روش صحیح آن اقدام نمایند. برای بنیاد برکت وام؛ ابتدا متقاضیان باید به سامانه وام اشتغال زایی بنیاد برکت روستایی به نشانی barakatfoundation.com مراجعه کنند. کاربران باید، در صفحه اصلی وب سایت، بر روی گزینه سامانه های تولید و اشتغال بنیاد برکت کلیک کنند.
در این قسمت؛ تمامی طرح های تسهیلاتی این سامانه قابل مشاهده است که متقاضیان می توانند طرح مورد نظر خود را از وام برکت انتخاب نمایند.
پس از انتخاب طرح مورد نظر، متقاضی باید بر روی گزینه ورود و پیگیری کلیک کند.
متقاضیان پس از وارد کردن شماره تماس و رمز عبور پیامک شده به همان شماره، وارد سامانه می شوند.
زمانی که متقاضیان به حساب کاربری خود وارد شدند، می توانند درخواست وام مورد نظر را ثبت کنند. پس از ثبت درخواست و بررسی های انجام شده از سوی سازمان، در صورت موافقت بنیاد، تسهیلات به متقاضیان اعطا می شود. همچنین آنان می توانند برای پیگیری درخواست خود نیز از همین طریق عمل کنند.
شرایط دریافت وام بنیاد برکت ۱۴۰۴
یکی از مواردی که بسیار مورد توجه متقاضیان دریافت تسهیلات اشتغال زایی بنیاد برکت می باشد؛ شرایط ثبت نام تسهیلات بنیاد برکت روستایی 1404 است. افرادی می توانند موفق به دریافت این تسهیلات شوند که واجد شرایط شناخته شده و مورد تایید سازمان قرار گیرند. در پاسخ به این پرسش که وام بنیاد برکت به چه کسانی تعلق میگیرد، می بایست بیان نمود که این وام، به کسانی تعلق می گیرد، که شرایط لازم را دارا باشند. شرایط دریافت وام بنیاد برکت عبارتند از:
کسب و کار و لیست مشاغل بنیاد برکت متقاضی بایستی در شهرستانی واقع شده باشد که جزو مناطق هدف آبادانی قرار دارد.
طرح کسب و کار باید مطابق نیازهای منطقه بوده و بازار مناسب داشته باشد.
طرح باید دارای حداقل یکی از این شرایط باشد: (هم راستا با طرح های اجتماعی محور باشد/صادرات محور باشد/متقاضی پشتیبان طرح های اجتماعی محور محسوب شود/دانش بنیان یا فناور باشد)
حداکثر آورده برکت در هر یک از روش های مشارکت در سهام یا اعطای تسهیلات و مشاغل خانوادگی باید 5 الی 100 میلیارد ریال به حساب آید
متقاضی نباید در 6 ماه گذشته به بانک بدهکار بوده باشد
گزارش حسابرسی 6 ماه اخیر ارائه شود
طرح توجیهی باید توسط حداقل یکی از مشاوران کانون سرمایه گذاری بانکی تایید شود
به دلیل طراحی خاص شرایط تسهیلات مذکور، تنها متقاضیانی که طرح توجیهی مناسب و خاص داشته باشند؛ می توانند از آن بهره مند شوند. در واقع طرحی مورد تایید قرار می گیرد که هم راستا با نیازهای روز جامعه باشد و بتواند بخشی از این نیازها را مرتفع سازد. همچنین مطابق با تصمیم کمیسیون عملیات پولی و اعتباری مورخ ۱۴۰۳/۰۲/۰۵ مقرر شد که بانک های عامل در خصوص دریافت تضامین به شرح ذیل اقدام نمایند: تا سقف یک میلیارد و پانصد میلیون ریال با اعتبار سنجی متقاضی و سفته و یا یک ضامن معتبر؛ تا سقف دو میلیارد ریال بر اساس ماده (۷) دستور العمل اجرایی اعطای تسهیلات خرد. برای اعطای تسهیلات تا سقف (۳۰۰۰) میلیون ریال یکی از موارد اعتبار سنجی و سفته و یک ضامن و یا معرفی دو ضامن می بایست صورت گیرد.
توجه به این نکته ضروری است که با توجه به بخشنامه شماره ۰۳/۲۸۲۶۶۶ مورخ ۱۴۰۳/۱۱/۲۰ بانک مرکزی، با در نظر گرفتن محدودیت منابع قرض الحسنه شبکه بانکی کشور و رعایت عدالت اجتماعی، دریافت مجدد تسهیلات قرض الحسنه اشتغالزایی توسط یک فرد و او با معرفی طرح جدید امکان پذیر نمی باشد. هم چنین، در صورت افزایش سقف فردی تسهیلات مزبور در سال های آتی دریافت ما به التفاوت تسهیلات قبلی (با معرفی همان نهاد حمایتی و یا سایر نهادها) میسر نیست. بر این اساس پرداخت مجدد تسهیلات قرض الحسنه اشتغال در قالب خویش فرما یا کارفرمایی امکان پذیر نمی باشد.
لازم به ذکر است موارد اعلام شده، بر اساس روال سال گذشته بوده و به محض تغییر و اعلام برای سال 1404، در متن مقاله اطلاع رسانی می گردد.
مدارک لازم برای ثبت نام تسهیلات بنیاد برکت روستایی 1404
همان طور که بیان شد؛ کارآفرینان و افرادی که قصد راه اندازی کسب و کاری را در مناطق محروم دارند، می توانند درخواست خود را در سامانه وام اشتغال زایی بنیاد برکت ثبت نمایند. این سامانه به نشانی barakatfoundation.com در اختیار متقاضیان قرار گرفته است. مدارک لازم برای ثبت نام تسهیلات بنیاد برکت روستایی ۱۴۰۴ به شرح زیر می باشد:
مدارک شناسایی متقاضی (شناسنامه، کارت ملی)
مدارک اظهارنامه مالیاتی
اطلاعات محل اجرای کار
اطلاعات مالی مانند سوابق بدهی، ارزش دارایی و...
اطلاعات شرکت (نام، نشانی، شناسه)
مجوزهای مورد نیاز
استعلام درجه اعتبار بانکی
ویژگی های طرح تجاری
مدارک ضامنین و وثایق مورد نیاز
البته لازم به ذکر است؛ متقاضیان فایل اسکن شده برخی از مدارک مانند رزومه فردی، کارت ملی و شناسنامه را پس از ورود به سامانه مذکور بارگذاری می کنند. پس از کسب شرایط و آماده سازی مدارک مورد نیاز، متقاضیان می توانند از طریق سامانه بنیاد برکت اقدام به ثبت نام نمایند.
لازم به ذکر است موارد اعلام شده، بر اساس روال سال گذشته بوده و به محض تغییر و اعلام برای سال 1404، در متن مقاله اطلاع رسانی می گردد.
مراحل و نحوه ثبت نام وام اشتغال زایی بنیاد برکت ۱۴۰۴
پیش از اینکه، متقاضیان بتوانند درخواست دریافت تسهیلات خود را در سامانه بنیاد برکت ثبت کنند، باید در سامانه مذکور اقدام به ثبت نام نمایند. پس از ثبت نام می توانند با ثبت درخواست تسهیلات؛ شانس خود را در بهره مندی از این فرصت امتحان کنند.
مراحل و نحوه ثبت نام وام اشتغال زایی بنیاد برکت 1404 لیست مشاغل بنیاد برکت بدین صورت است که ابتدا متقاضیان به سامانه بنیاد برکت به نشانی barakatfoundation.com وارد شوند. سپس بر روی سربرگ سامانه های تولید و اشتغال بنیاد برکت کلیک می کنند.
پس از آن؛ ابتدا متقاضیان باید نوع تسهیلات مورد نظر را از سایت بنیاد برکت انتخاب کرده و وارد مرحله بعدی شوند تا بتوانند اقدام به ثبت نام وام بنیاد برکت در سال ۱۴۰۴ نمایند.
در ادامه، با کلیک بر روی گزینه ثبت نام در سامانه، فرم مربوط به ثبت نام برای متقاضیان به نمایش در خواهد آمد.
پس از تکمیل فرم مطابق تصویر و کلیک بر روی گزینه ثبت در انتهای صفحه، ثبت نام متقاضیان من جمله ثبت نام مشاغل خانگی بنیاد برکت انجام می گیرد.
پس از اینکه متقاضیان مراحل ثبت نام را به طور کامل طی کردند، نام کاربری و رمز عبور برای آن ها پیامک می گردد. راه ورود به حساب کاربری برای ثبت درخواست تسهیلات نیز همان اطلاعاتی است که برای متقاضیان پیامک می شود. لازم به ذکر است؛ پس از این که درخواست متقاضیان مورد تایید سازمان قرار گرفت، آنان باید برای تایید نهایی و اخذ سقف وام اقدام به تکمیل فرم نمایند.
لازم به ذکر است موارد اعلام شده، بر اساس روال سال گذشته بوده و به محض تغییر و اعلام برای سال 1404، در متن مقاله اطلاع رسانی می گردد.
میزان و سقف وام بنیاد برکت در سال 1404
شخصی قصد دریافت تسهیلات بانکی از موسسه و یا سازمانی را دارد، باید پیش از ثبت درخواست خود اطلاعات جامعی از شرایط، مدارک، نحوه دریافت و میزان آن تسهیلات کسب کند. به همین منظور، این قسمت، به بررسی میزان و سقف وام بنیاد برکت در سال ۱۴۰۴ پرداخته است. پرداخت تسهیلات بانکی توسط بنیاد برکت در قالب سه طرح می باشد که هر کدام میزان مختص به خود را دارند. شرایط این 3 طرح به شرح زیر می باشد:
طرح اول: مبلغ تسهیلات حداکثر 5 میلیارد ریال با 10% تخفیف نسبت به نرخ مصوب است. سقف آورده بنیاد نیز 5 میلیارد ریال ذکر شده است.
طرح دوم: مبلغ تسهیلات حداکثر 15 میلیارد ریال با 5% تخفیف نسبت به نرخ مصوب است. سقف آورده بنیاد نیز 15 میلیارد ریال ذکر شده است.
طرح سوم: مبلغ تسهیلات حداکثر 100 میلیارد ریال با 2% تخفیف نسبت به نرخ مصوب است. سقف آورده بنیاد نیز 100 میلیارد ریال ذکر شده است.
با توجه به نکات بیان شده در خصوص سقف و میزان وام اشتغال زایی بنیاد برکت، حداکثر آورده سازمان 5 تا 100 میلیارد ریال می باشد. هم چنین، مطابق با اعلام بانک مرکزی در سال جاری، سقف فردی تسهیلات قرض الحسنه اشتغال زایی به 150 میلیون تومان و سقف کارفرمایی به ازای به کارگیری تعداد افراد مددجو متناسب با سقف فردی حداکثر تا 4 میلیارد تومان و مدت بازپرداخت تسهیلات موصوف ۷ سال می باشد. هم چنین، سقف فردی تسهیلات برای رسته های اعلامی مدنظر دستگاه های ذی نفع در صورت تایید رسته های شغلی توسط کمیسیون پولی و اعتباری بانک مرکزی، 300 میلیون تومان و سقف جمعی این رسته ها ۴۰ درصد از کل منابع اختصاص یافته به دستگاه تعیین شده است.
لازم به ذکر است موارد اعلام شده، بر اساس روال سال گذشته بوده و به محض تغییر و اعلام برای سال 1404، در متن مقاله اطلاع رسانی می گردد.
فرم ثبت نام وام بنیاد برکت
همان طور که پیش تر بیان شد؛ بنیاد برکت به کارآفرینان و افرادی که تصمیم به راه اندازی کسب و کارهای نوپا در مناطق محروم دارند، تسهیلاتی به نام وام اشتغال زایی بنیاد برکت اعطا می کند. البته دریافت این وام نیازمند کسب شرایط ویژه ای است، در نتیجه به عموم جامعه تعلق نخواهد گرفت.
متقاضیانی که شرایط مربوطه به این تسهیلات را کسب کردند؛ می توانند با مراجعه به سامانه وام بنیاد برکت به نشانی barakatfoundation.com درخواست خود را به ثبت برسانند. چنانچه با درخواست آن ها موافقت شود، باید اقدام به تکمیل فرم ثبت نام وام بنیاد برکت نمایند.
این فرم نیازمند اطلاعاتی مانند شماره تلفن همراه، نام و نام خانوادگی متقاضی، ایمیل و کد اعتبار سنجی می باشد. افراد برای تکمیل فرم مذکور باید وارد لینک مربوطه به نشانی eco.barakatfoundation.com شده و پس از تکمیل اطلاعات خواسته شده بر روی گزینه ثبت کلیک کنند.
پیگیری وام بنیاد برکت ۱۴۰۴
پس از این که متقاضیان دریافت تسهیلات اشتغال زایی بنیاد برکت شرایط و مدارک لازم را مهیا کردند، اقدام به ثبت نام در سامانه و ثبت تقاضا برای دریافت وام می کنند. در این میان، ممکن است که برخی از متقاضیان قصد پیگیری وام بنیاد برکت 1404 را داشته باشند. برای این کار، متقاضیان ابتدا بایستی به نشانی اینترنتی بنیاد برکت barakatfoundation.com وارد شوند. سپس باید از قسمت سامانه های تولید و اشتغال بنیاد برکت؛ وارد تسهیلات مورد نظر خود می شوند. پس از انتخاب تسهیلات مورد نظر، بر روی گزینه ورود و پیگیری کلیک می کنند.
در این قسمت کاربران باید شماره تلفن همراه و کد پیامک شده را وارد کنند.
پس از ورود به حساب کاربری، وضعیت وام در آن صفحه مشخص است. متقاضیان از این قسمت؛ می توانند پیگیری درخواست خود را انجام دهند. دلیل این پیگیری از طریق وب سایت برکت، کسب اطلاعات از روند پیشرفت و پروسه وام می باشد. این پروسه، پروسه اولیه می باشد که در صورت تایید متقاضیان باید اقدام به بارگذاری باقی مدارک در سامانه نمایند.
مدت و زمان بازپرداخت وام بنیاد برکت 1404
متقاضی پس از ثبت نام در سامانه برکت و دریافت تسهیلات بانکی خود، می بایست در مورد مدت و زمان بازپرداخت وام بنیاد برکت ۱۴۰۴ آگاهی پیدا نموده تا در روند دریافت تسهیلات با مشکلی مواجه نشود. در همین راستا؛ این قسمت از مقاله به در بررسی مدت و زمان بازپرداخت این وام اختصاص داده شده است.
بنیاد برکت به تنهایی وامی به متقاضیان پرداخت نمی کند، بلکه متقاضیان را به بانک های مربوطه معرفی می کند. در نتیجه مدت و زمان بازپرداخت این تسهیلات تا حدی به سیاست ها و قوانین بانک عامل بستگی دارد، اما به طور کلی، این تسهیلات به صورت اقساط 12 تا 36 ماهه و در شرایطی خاص به صورت اقساط 60 ماهه به متقاضیان اعطا می شود.
برای بازپرداخت این تسهیلات، متقاضیان می توانند از روش های متعددی استفاده کنند. به طور معمول اقساط تسهیلات بانکی از طریق موبایل بانک ها، دستگاه ATM، سامانه های اینترنتی بانکی و در نهایت با مراجعه حضوری به شعب بانک قابل پرداخت می باشد.
لازم به ذکر است موارد اعلام شده، بر اساس روال سال گذشته بوده و به محض تغییر و اعلام برای سال 1404، در متن مقاله اطلاع رسانی می گردد.
برای دریافت اطلاعات بیشتر در مورد نحوه ثبت نام وام اشتغال زایی بنیاد ۱۴۰۴ در کانال تلگرام آشاثبت عضو شوید. کارشناسان مرکز مشاوره حقوقی آشاثبت نیز آماده اند تا با ارائه خدمات مشاوره حقوقی تلفنی به سوالات شما عزیزان پیرامون اطلاع از نحوه ثبت نام وام اشتغال زایی بنیاد 1404 پاسخ دهند.
پاسخ مشاور: ارائه مجوزهای مورد نیاز و مدارک ضامنین از جمله اسناد موردنیاز برای ثبت نام وام اشتغال زایی بنیاد برکت می باشد که توضیحات بیشتر در متن مقاله ارائه شده است.