حسابداری شرکت های بازرگانی

سوالات متداول
1- حسابداری بازرگانی چیست؟ حسابداری بازرگانی به عنوان یکی از زیر شاخه های علم حسابداری تمامی تراکنش ها و صورت های مالی یک نهاد یا شرکت را بررسی و با ثبت هزینه ها و در آمد ها، ترازنامه و گزارش های لازم را برای شرکت تدوین می نماید که جزئیات بیشتر در متن مقاله بیان شده است.
2- انواع ثبت های حسابداری شرکت های بازرگانی چیست؟ سیستم ادواری و سیستم دائمی از انواع ثبت های حسابداری شرکت های بازرگانی محسوب می شوند که جزئیات بیشتر در متن مقاله بیان شده است.
3- ثبت خرید در حسابداری شرکت های بازرگانی چیست؟ در ثبت خرید در حسابداری شرکت های بازرگانی، بهای کالای خریداری شده (به صورت نقد، نسیه یا اقساط) در طول دوره مالی شرکت بازرگانی ثبت می شود که جزئیات بیشتر در متن مقاله بیان شده است.

برای مشاوره نحوه ثبت حسابداری شرکت های بازرگانی

برای مشاوره نحوه ثبت حسابداری شرکت های بازرگانی

تماس با سامانه ها

نظرات کاربران

رضا 1403/06/25
میشه فایل حسابداری شرکت های بازرگانی pdf رو بزارید؟
پاسخ مشاور: باسلام. این فایل در متن مقاله موجود است.
نیلی 1403/01/14
چرخه کامل حسابداری شرکت های بازرگانی به چه نحویه؟
پاسخ مشاور: باسلام. چرخه کامل حسابداری شرکت های بازرگانی؛ بدین صورت است که ابتدا تمامی معاملات و تراکنش های مالی اعم از دارایی، درآمد، بدهکاری و... به ترتیب تاریخ در دفتر روزنامه شرکت یا نرم افزارهای حسابداری به ثبت می رسد. سپس تمامی این اطلاعات به دفتر کل وارد می شود.
علی 1403/01/07
ثبت خرید و فروش کالا در حسابداری شرکت های بازرگانی به چه نحویه؟
پاسخ مشاور: باسلام. در ثبت خرید در حسابداری شرکت های بازرگانی، بهای کالای خریداری شده (به صورت نقد، نسیه یا اقساط) در طول دوره مالی شرکت بازرگانی ثبت می شود که جزئیات بیشتر در متن مقاله بیان شده است.
بهمن 1402/12/20
سیستم دائمی رو میشه توضیح بدین؟
پاسخ مشاور: با سلام. در این نوع از سیستم ثبتی حسابداری، حساب موجودی کالا با هر بار خرید و فروش هم از لحاظ عددی و هم از لحاظ ریالی به روز می شود. در سیستم دائمی باید سوابق موجودی کالا به صورت کامل نگهداری شود. این سیستم ثبتی حسابداری در تمامی شرکت های حسابداری کاربرد دارد، اما در شرکت های بازرگانی که ارزش کالای بالایی دارند؛ اهمیت بیشتری دارد.
مهتاب 1402/12/15
سیستم ادواری در حسابداری بازرگانی چیه؟
پاسخ مشاور: با سلام. در این نوع از سیستم ثبتی حسابداری شرکت های بازرگانی، در پایان سال موجودی پایان دوره آن سال و موجودی ابتدای دوره سال جدید در ترازنامه و دفاتر شرکت ثبت می شود. در واقع در این سیستم، تغییرات ریالی موجودی کالا در طول دوره مالی حسابداری ثبت نمی شود و تنها در پایان سال یک مرتبه موجودی کالا شمارش شده و موجودی ریالی نیز معادل آن ثبت می گردد. اصولا شرکت های بازرگانی که کالاهای ارزان قیمتی دارند؛ از این سیستم استفاده می کنند.




تماس از کل کشور : ۳ ۰ ۳ ۵ ۷ ۰ ۹ ۹ ۰ ۹
همه روزه حتی ایام تعطیل از :  ۸ صبح   الی ۱  شب