برای مشاوره نحوه گرفتن وام رونق تولید 1403
برای مشاوره نحوه گرفتن وام رونق تولید 1403
با گسترش روز افزون کسب و کارها و در شرایط اقتصادی فعلی، دولت تصمیماتی برای حمایت از مشاغل مختلف اخذ کرده است. یکی از این تصمیمات؛ اعطای تسهیلات بانکی به مشاغل می باشد. وزارت صنعت، معدن و تجارت نیز در همین راستا؛ تسهیلاتی با نام طرح رونق تولید به متقاضیان اعطا می کند.
طرح تسهیلاتی رونق تولید یکی از طرح های حمایتی دولت می باشد که مشاغل واجد شرایط می توانند برای دریافت آن اقدام نمایند. ممکن است که برای بسیاری از افراد، این پرسش مطرح شود که، چه چیزی باعث افزایش شانس بهره مندی متقاضیان از این تسهیلات می گردد و شرایط و مدارک لازم برای دریافت این تسهیلات چه می باشد؟
لذا؛ در ابتدا؛ به این سوال که وام و طرح تسهیلاتی رونق تولید چیست؛ پرداخته شده است. سپس، سامانه دریافت وام و طرح تسهیلاتی رونق تولید 1403 و پس از آن شرایط و مدارک لازم برای این تسهیلات بررسی می شود. در ادامه، مطالبی در مورد مراحل و نحوه ثبت نام و گرفتن وام رونق تولید از سامانه بهین یاب در سال ۱۴۰۳ بیان خواهد شد. سپس مبلغ و سود و کارمزد این طرح مورد مطالعه قرار می گیرد. انتهای مقاله نیز به مدت، زمان و نحوه پرداخت وام رونق تولید اختصاص داده شده است. جهت کسب اطلاعات در خصوص وام تولیدی صنعت و معدن با ما همراه باشید.
وام و طرح تسهیلاتی رونق تولید وزارت صنعت و معدن چیست
امروزه دولت برای حمایت از کسب و کارهای مختلف، تمهیداتی اندیشیده است. کسب و کارها و تولیدی ها می توانند با کمک تسهیلات بانکی دولتی، اهداف خود را پیش برده و تولید را گسترش دهند. در همین راستا؛ وزارت صنعت و معدن و تجارت نیز تسهیلاتی با عنوان تسهیلات رونق تولید به متقاضیان اعطا می کند.
در نتیجه در پاسخ به این سوال که وام و طرح تسهیلاتی رونق تولید وزارت صنعت و معدن چیست؛ باید اینگونه گفت که این تسهیلات، وامی است که توسط وزارت صنعت، معدن و تجارت به متقاضیان اعطا می شود. این تسهیلات مختص حمایت از پروژه های هم راستا با اقتصاد مقاومتی است.
مشاغل و کسب و کارهایی که بالای 60 درصد پیشرفت فیزیکی داشته باشند؛ نیز می توانند از این تسهیلات بهره مند شوند. همچنین لازم به ذکر است مشاغلی امکان استفاده از این طرح تسهیلاتی را دارند که تعداد پرسنل آن ها کمتر از 100 نفر باشد.
سامانه دریافت وام و طرح تسهیلاتی رونق تولید
وزارت صنعت، معدن و تجارت در راستای حمایت های دولت از مشاغل، طرحی تسهیلاتی موسوم به طرح رونق تولید را ایجاد کرده و به متقاضیان اعطا می کند. به همین جهت، یکی از مواردی که برای متقاضیان حائز اهمیت است، سامانه دریافت وام و طرح تسهیلاتی رونق تولید می باشد.
سامانه ای که برای دریافت طرح تسهیلاتی رونق تولید وزارت صنعت و معدن و تجارت مورد استفاده متقاضیان قرار می گیرد، سامانه بهین یاب نام دارد. این سامانه با نشانی اینترنتی behinyab.ir در دسترس بوده و متقاضیان می توانند با مراجعه به آن، درخواست خود را به ثبت برسانند.
به طور کلی سامانه بهین یاب یکی از سامانه های وابسطه به وزارت صنعت، معدن و تجارت می باشد که متقاضیان دریافت تسهیلات از این وزارت خانه بایستی با رعایت شرایط مربوطه، به سامانه مذکور مراجعه کنند. در قسمت های بعدی در مورد نحوه دریافت این تسهیلات توضیحات مفصلی بیان می شود.
شرایط گرفتن وام رونق تولید بهین یاب ۱۴۰۳
در قسمت های پیشین در رابطه با طرح تسهیلاتی رونق تولید وزارت صنعت، معدن و تجارت مواردی بیان شد. یکی از مواردی که متقاضیان دریافت این تسهیلات بایستی به آن توجه کنند، کسب شرایط لازم برای دریافت این تسهیلات می باشد. به همین جهت، در این بخش، شرایط گرفتن وام رونق تولید بهین یاب 1403 مورد بررسی قرار می گیرد.
متقاضیانی که قصد دریافت تسهیلات طرح رونق تولید را دارند؛ بایستی ابتدای امر، جزو آن دسته از مشاغل قرار بگیرند که رشد 60 درصدی را تجربه کرده باشند. علاوه بر این شرط، تعداد پرسنل این مجموعه ها نباید از 100 نفر تجاوز کند، در این صورت وام به آن ها تعلق نخواهد گرفت.
یکی دیگر از شرایط دریافت این طرح تسهیلاتی این است که مجموعه متقاضی وام، بایستی تعهد دهد که با دریافت این تسهیلات خط تولید خود را گسترش دهد و در نتیجه این اقدام، برای تعدادی از افراد اشتغال زایی خواهد شد. همچنین، متقاضی بایستی دارای مجوز وزارت صنعت، معدن و تجارت باشد.
لازم به ذکر است موارد اعلام شده، بر اساس روال سال گذشته بوده و به محض تغییر و اعلام برای سال 1403، در متن مقاله اطلاع رسانی می گردد.
مدارک لازم برای دریافت تسهیلات رونق تولید 1403
افرادی که تصمیم به دریافت وام رونق تولید از سازمان صنعت و معدن و تجارت را دارند؛ بایستی در نظر داشته باشند که تنها کسب شرایط مربوطه برای دریافت این تسهیلات کافی نبوده، بلکه تهیه و تنظیم مدارک نیز در این امر دخیل و دارای اهمیت هستند. مدارک لازم برای دریافت تسهیلات رونق تولید ۱۴۰۳ عبارتند است از:
مدارک شناسایی هیات مدیره و سهامداران
مجوزات تاسیس شرکت
انتشار آخرین آگهی تاسیس شرکت در روزنامه رسمی
گواهی مالیاتی
اجاره نامه یا سند مالکیت شرکت
پروانه بهره برداری شرکت
موارد مذکور مدارک کلی دریافت تسهیلات می باشد که شرکت ها موظف به ارائه آن ها هستند، اما در شرایط خاصی ممکن است، شرکتی ملزم به ارائه مدارک خاصی از سوی بانک نیز شود. پس از اینکه مدارک مربوطه از سوی شرکت ارائه گردید، متقاضیان می توانند برای دریافت تسهیلات اقدام نمایند.
لازم به ذکر است موارد اعلام شده، بر اساس روال سال گذشته بوده و به محض تغییر و اعلام برای سال 1403، در متن مقاله اطلاع رسانی می گردد.
مراحل و نحوه ثبت نام و گرفتن وام رونق تولید از سامانه بهین یاب ۱۴۰۳
همانطور که بیان شد، کسب و کارهایی که واجد شرایط دریافت تسهیلات طرح رونق تولید وزارت صنعت، معدن و تجارت باشند؛ می توانند با مراجعه به سامانه بهین یاب به نشانی behinyab.ir اقدام به دریافت این وام نمایند. مراحل و نحوه ثبت نام و گرفتن وام رونق تولید از سامانه بهین یاب 1403 به شرح زیر می باشد:
متقاضیان پس از ورود به سامانه بهین یاب، باید بر روی گزینه درخواست تسهیلات کلیک کنند.
با انتخاب این گزینه، به صفحه ورود به حساب کاربری هدایت می شوند. سپس بر روی گزینه ثبت نام کلیک می کنند.
در صفحه باز شده، مطابق تصویر زیر، با انتخاب نوع ثبت در حالت حقیقی و یا حقوقی و سپس پر کردن سایر فیلدهای موجود، ثبت نام آن ها انجام خواهد شد.
پس از آن مجددا به صفحه اصلی سامانه وارد می شوند. از قسمت سمت راست سامانه نام کاربری و رمز عبور خود را وارد کرده و به حساب کاربری خود ورود پیدا می کنند.
پس از اینکه متقاضیان به حساب کاربری خود وارد شدند، می توانند از بخش درخواست تسهیلات، تسهیلات طرح رونق تولید را انتخاب کنند. با انتخاب این طرح، در صورت کسب شرایط مورد نیاز، با بارگذاری مدارک و طی کردن مراحل مربوطه درخواست خود را ثبت می کنند. درخواست متقاضیان توسط کارشناسان وزارت صنعت، معدن و تجارت مورد بررسی قرار می گیرد و در صورت تاییدیه، وام به آن ها تعلق خواهد گرفت.
لازم به ذکر است موارد اعلام شده، بر اساس روال سال گذشته بوده و به محض تغییر و اعلام برای سال 1403، در متن مقاله اطلاع رسانی می گردد.
مبلغ و سقف وام رونق تولید 1403
تسهیلات رونق تولید وزارت صنعت، معدن و تجارت یکی از طرح های حمایتی از سوی دولت می باشد که به مشاغل و کسب و کارهای واجد شرایط اعطا می شود. مشاغلی که رشد 60 درصدی را تجربه کرده باشند؛ می توانند از این تسهیلات بهره مند شوند.
یکی از موارد مورد توجه متقاضیان در مورد این تسهیلات، مبلغ و سقف وام رونق تولید ۱۴۰۳ می باشد که در این بخش از مقاله، مطالبی در مورد آن بیان خواهد شد. طبق اظهارات وزارت صنعت، معدن و تجارت، این تسهیلات هیچ گونه سقفی ندارد و به مقدار مورد نیاز به مشاغل واجد شرایط اعطا می شود.
البته لازم به ذکر است کسب و کارهایی که امکان دریافت این تسهیلات را دارند، به نسبت گستردگی و اعتبار خود وام دریافت می کنند. بسته به نوع کسب و کار و بسته به محل هزینه های تسهیلات، میزان مبلغ واریزی برای متقاضیان متفاوت می باشد.
سود و کارمزد طرح تسهیلاتی رونق تولید ۱۴۰۳
تسهیلاتی که از سوی بانک ها به مشاغل و افراد مختلف اعطا می شود؛ دارای سود و کارمزد مشخصی می باشد. البته سود و کارمزد وام های بانکی معمولا با توجه به دوره بازپرداخت آن متغیر خواهد بود؛ یعنی هر چقدر دوره بازپرداخت طولانی تر باشد، سود وام نیز بیشتر می شود.
یکی از دغدغه های متقاضیان وام رونق تولید، میزان سود و کارمزد طرح تسهیلاتی رونق تولید 1403 می باشد. از آنجایی که این تسهیلات به صورت 1 ساله و یا 5 ساله به متقاضیان اعطا می شود، لذا میزان کارمزد آن نیز بدین صورت تعریف شده است:
برای دوره بازپرداخت یک ساله که به جهت سرمایه در گردش به متقاضیان اعطا می شود، میزان کارمزد 4 درصد تعیین شده است، اما نرخ سود این تسهیلات حداکثر 18 درصد می باشد. البته ممکن است به تناسب حوزه فعالیت نرخ سود این تسهیلات تا 12 درصد نیز کاهش یابد.
لازم به ذکر است موارد اعلام شده، بر اساس روال سال گذشته بوده و به محض تغییر و اعلام برای سال 1403، در متن مقاله اطلاع رسانی می گردد.
مدت، زمان و نحوه پرداخت وام رونق تولید
یکی دیگر از مواردی که متقاضیان وام رونق تولید به آن توجه می کنند، مدت، زمان و نحوه پرداخت وام رونق تولید می باشد که این بخش از مقاله به بررسی این موضوع اختصاص یافته است. مدت زمان بازپرداخت تسهیلات طرح رونق تولید بسته به نوع تسهیلات متفاوت است.
یعنی چنانچه تسهیلات برای سرمایه در گردش به متقاضیان پرداخت شود، غالبا مدت بازپرداخت آن یک سال خواهد بود، اما شرایطی وجود دارد که تسهیلات برای سرمایه ثابت به متقاضیان پرداخت می شود؛ در این حالت؛ مدت زمان بازپرداخت آن غالبا تا پنج سال نیز تعیین شده است.
نحوه بازپرداخت تسهیلات نیز به سیاست های بانک مربوطه بستگی دارد، اما به طور کلی؛ متقاضیان می توانند تسهیلات خود را به کمک موبایل بانک، دستگاه های ATM، سامانه های آنلاین و در نهایت به صورت حضوری در شعب بانک مربوطه پرداخت نمایند.
برای دریافت اطلاعات بیشتر در مورد نحوه گرفتن وام رونق تولید ۱۴۰۳ در کانال تلگرام آشاثبت عضو شوید. کارشناسان مرکز مشاوره حقوقی آشاثبت نیز آماده اند تا با ارائه خدمات مشاوره حقوقی تلفنی به سوالات شما عزیزان پیرامون اطلاع از نحوه گرفتن وام رونق تولید 1403 پاسخ دهند.
پاسخ مشاور: سامانه ای که برای دریافت طرح تسهیلاتی رونق تولید وزارت صنعت و معدن و تجارت مورد استفاده متقاضیان قرار می گیرد، سامانه بهین یاب نام دارد که توضیحات بیشتر در متن مقاله ارائه شده است.