سامانه صدور پروانه ها وزارت بهداشت

سوالات متداول
1- پروانه بهداشت چیست؟ پروانه بهداشت به مجوزی گفته می شود که توسط سازمان غذا و دارو برای تاسیس و بهره برداری، مسئولیت فنی و ساخت فرآورده های غذایی، آرایشی و بهداشتی صادر می شود که توضیحات بیشتر در متن مقاله بیان شده است.
2- انواع و شاخه های پروانه بهداشت چه می باشد؟ انواع و شاخه های پروانه بهداشت شامل پروانه تاسیس، پروانه ساخت، پروانه بهره برداری و نیز پروانه مسئول فنی می شود که توضیحات بیشتر در متن مقاله بیان شده است.
3- سامانه صدور پروانه بهداشت چیست؟ سازمان غذا و دارو برای ارائه خدمات از بستر اینترنت و به منظور کاهش زمان خدمت دهی، کاهش مراجعات حضوری ارباب رجوع، سامانه ای را تحت عنوان سامانه صدور پروانه ثبت سازمان غذا و دارو به نشانی irc.fda.gov.ir راه اندازی کرده است که توضیجات بیشتر در متن مقاله بیان شده است.

برای مشاوره نحوه دریافت پروانه بهداشت

برای مشاوره نحوه دریافت پروانه بهداشت

تماس با سامانه ها

نظرات کاربران

حمید 1403/01/20
سامانه صدور پروانه بهداشت چیه؟
پاسخ مشاور: باسلام. سازمان غذا و دارو برای ارائه خدمات از بستر اینترنت و به منظور کاهش زمان خدمت دهی، کاهش مراجعات حضوری ارباب رجوع، سامانه ای را تحت عنوان سامانه صدور پروانه ثبت سازمان غذا و دارو به نشانی irc.fda.gov.ir راه اندازی کرده است که توضیجات بیشتر در متن مقاله بیان شده است.
جواد 1403/01/09
مراحل و نحوه دریافت پروانه بهداشت چجوریه؟
پاسخ مشاور: باسلام. شخص ابتدا باید در مرورگر خود سامانه صدور پروانه ثبت به نشانی irc.fda.gov.ir را جستجو کرده و وارد سایت شود.
رستمی 1402/12/28
تفاوت پروانه بهداشت و سیب سلامت مواد غذایی چیه؟
پاسخ مشاور: باسلام. پروانه بهداشت توسط وزارت بهداشت صادر می شود و بدین معناست که محصول پروانه تولید را بر اساس ضوابط دریافت کرده است. به عبارت دیگر کالایی که پروانه ساخت دارد، یعنی؛ مطابق ضوابط و شرایط از پیش تعیین شده، تولید گردیده است، در حالی که نشان سیب سلامت بر روی محصولاتی نصب می شود که علاوه بر پروانه ساخت، موفق به اخذ گواهینامه سلامت و ایمنی نیز شده باشند و شرایط مورد نظر سازمان غذا و دارو برای سالم بودن محصول را داشته باشند.  
جواد 1402/12/22
پروانه مسئول فنی چیه؟
پاسخ مشاور: باسلام. این پروانه در واقع همان گواهی احراز صلاحیت علمی و فنی مسئول کنترل کیفی مستقر در واحد تولیدی است که بعد از پروانه بهره برداری، صادر می شود. مسئول فنی شخصی است که برای نظارت بر تولید کارخانجات، کارگاه ها و مراکز تولیدی مورد تایید سازمان غذا و دارو می باشد. البته در این مورد باید توجه داشت که مدرک کارشناسی مسئول فنی باید به تایید کمیته فنی و قانونی برسد.




تماس از کل کشور : ۳ ۰ ۳ ۵ ۷ ۰ ۹ ۹ ۰ ۹
همه روزه حتی ایام تعطیل از :  ۸ صبح   الی ۱  شب