برای مشاوره شرایط ثبت شرکت در کانادا
برای مشاوره شرایط ثبت شرکت در کانادا
با توجه به نوسانات نرخ ارز در سال های گذشته، بسیاری از افراد تمایل دارند که به سرمایه گذاری در کشورهای دیگر پرداخته و از این طریق، ارزش دارایی خود را حفظ نمایند. یکی از راه های سرمایه گذاری در کشورهای دیگر، ثبت شرکت در آن ها می باشد، که ضمن حفظ ارزش پول، دارای مزایای فراوانی برای صاحبان و شرکای شرکت می باشد. یکی از پر متقاضی ترین کشورها، برای ثبت شرکت، کشور کانادا می باشد.
کشور کانادا نیز به منظور، جذب سرمایه گذاران و صاحبان حرفه و مشاغل به کشور خود و افزایش رشد اقتصادی، تسهیلاتی را برای متقاضیان ثبت شرکت در این کشور در نظر گرفته است که این امر، روند ثبت شرکت در کانادا را تشدید نموده است. با این حال، آغاز فعالیت رسمی شرکت ها در کشور کانادا و برخورداری از مزایای آن، مستلزم ثبت شرکت در این کشور، با توجه به فرآیند قانونی آن می باشد، که این امر، اهمیت اطلاع از جزئیات ثبت شرکت در کانادا، نظیر شرایط و مراحل ثبت؛ را دو چندان می نماید.
از این رو، در ادامه مقاله حاضر، قصد داریم، پس از پرداختن به این موضوع که مزایای ثبت شرکت در کانادا چه می باشد؛ به بیان شرایط، بیزینس پلن مهاجرت و مدارک لازم برای آن بپردازیم. سپس در خصوص هزینه لازم ثبت شرکت در کانادا صحبت خواهیم کرد و در انتها؛ مراحل و نحوه آن را ارائه کرده و به مسئله اقامت و مهاجرت به کانادا از طریق ثبت شرکت خواهیم پرداخت. جهت کسب اطلاعات بیشتر در این خصوص، با ما همراه باشید.
مزایای ثبت شرکت در کانادا
کشور کانادا از جمله کشور های حوزه آمریکای شمالی می باشد، که بعد از ایالات متحده، بزرگ ترین اقتصاد در این قاره را داراست. این امر سبب گردیده است که بسیاری از افراد، کشور کانادا را به عنوان اولین مقصد مهاجرتی و سرمایه گذاری خود انتخاب نمایند که در این میان، امتیازات و مزایای ارائه شده توسط کشور کانادا به این اشخاص، به خصوص در حوزه ثبت شرکت، در این امر بی تاثیر نبوده است. به همین دلیل، در این بخش، مزایای ثبت شرکت در کانادا ارائه گردیده است.
یکی از مزایای ثبت شرکت در کانادا، ثبات و پایداری اقتصادی این کشور می باشد که امنیت سرمایه گذاری در این کشور را تضمین نموده است. از طرف دیگر، فرآیند و مراحل ثبت شرکت در این کشور، ساده بوده و هزینه آن نسبت به ثبت شرکت در سایر کشورهای آمریکایی کمتر می باشد. علاوه براین، رسیدگی به فرآیند ثبت شرکت در این کشور، بسیار سریع بوده که این امر، میزان اتلاف وقت در گذراندن پروسه اداری ثبت شرکت در کانادا را به حداقل رسانده است. همچنین با ثبت شرکت در کانادا، افراد می توانند ویزای کار دریافت نمایند.
نکته مهم دیگر در رابطه با مزایای ثبت شرکت در کانادا این است که، ثبت شرکت در این کشور، می تواند نسبت به صنایع و کسب و کارهای گوناگون صورت گرفته و این امر، تنها مختص شرکت های بزرگ و خاص نمی شود. با وجود این که روند ثبت شرکت در کانادا در استان های مختلف، متفاوت بوده و هر استان قوانین خاص خود را برای ثبت شرکت دارد، اما هر استان، امتیازات متفاوتی برای صاحبان شرکت ها در نظر گرفته است، که بنابر آن، هر فرد می تواند با توجه به شرایط خود، به انتخاب یکی از استان ها اقدام نماید.
علاوه بر موارد فوق، ثبت شرکت در کانادا برای افراد غیر کانادایی مجاز بوده و این اشخاص می توانند پس از مدتی، با وجود شرایط، برای دریافت اقامت دائم اقدام نمایند. هم چنین، کلیه افراد مجازند که با توجه به شرایط خود، یکی از شهرهای کشور کانادا برای ثبت شرکت انتخاب نموده و برای این امر، محدودیت خاصی وضع نشده است. هم چنین، کشور کانادا به منظور کمک به مهاجران برای تاسیس یا ثبت شرکت، برنامه های متعددی را در نظر گرفته است که از جمله آن می توان به برنامه imp، برنامه خود اشتغالی (Self Employed) اشاره نمود که هر یک از این برنامه ها مزایای مختلفی را به متقاضی ارائه می دهند.
شرایط ثبت شرکت در کانادا
در قسمت گذشته، پیرامون مزایای ثبت شرکت در کانادا و امتیازات در نظر گرفته شده برای آن، توضیحاتی ارائه گردید و بیان شد که کشور کانادا از جمله، کشورهای با ثبات اقتصادی به حساب آمده و از این نظر، افراد زیادی تمایل دارند که شرکت خود را در این کشور به ثبت رسانند. یکی از سوالات متداولی که در این میان، مطرح می شود؛ این است که برای ثبت شرکت در کانادا چه شرایطی وجود داشته و ضوابط لازمه برای آن چه می باشد.
در پاسخ به این پرسش باید بیان داشت که شرایط ثبت شرکت در کانادا از جمله ثبت شرکت در تورنتو در استان های مختلف متفاوت بوده و هر استان، قواعد و قوانین خاص خود را در این حوزه، وضع می نماید. با این حال، در این قسمت، شرایط و ضوابط عمومی ثبت شرکت در کانادا، ارائه گردیده که به شرح زیر می باشد:
برخواردی از سن هجده سال تمام
برخورداری از سابقه کار مدیریتی (حداقل سه سال)
عدم سوء پیشینیه کیفری و عدم ورشکستگی متقاضی در گذشته
برخورداری از تمکن مالی برای تاسیس و راه اندازی شرکت خود
امکان ارائه مدارک تحصیلی و مدارک شرکت نظیر تنظیم اساسنامه شرکت در تورنتو
مشخص بودن طرح تجاری، نوع فعالیت
برخورداری از آدرس حقیقی در کشور کانادا
تشکیل پرونده در اداره مهاجرت ایالت موردنظر
نماینده خدمات (تنها برای ثبت شرکت در برخی استان ها)
استخدام پنج نفر نیروی کار کانادایی
داشتن حداقل 51 درصد سهام برای صاحب شرکت
افتتاح حساب بانکی در کشور کانادا
توجه به این نکته ضروی است که با وجود آن که، ثبت شرکت در کانادا، مستلزم ارائه مدرک تحصیلی می باشد، اما لازم نیست که مدرک تحصیلی حتما مطابق موضوع فعالیت شرکت باشد. بنابراین، افراد می توانند با مدرک تحصیلی مغایر با موضوع فعالیت شرکت، به ثبت شرکت در این کشور اقدام نمایند.
بیزینس پلن مهاجرت و مدارک لازم برای ثبت شرکت در کانادا
علاوه بر احراز شرایط لازم برای ثبت شرکت در کانادا، متقاضی می بایست اسناد و مدارک مربوط به ثبت شرکت را همانند نظیر ثبت شرکت در مجارستان تهیه نموده و به مراجع ذی صلاح آن ارائه دهد. در این میان، ممکن است که عده ای از علاقمندان به ثبت شرکت در این کشور، با مدارک لازم برای ثبت شرکت در کانادا آشنایی نداشته و از خود سوال نمایند که چه اسنادی در این زمینه، مورد نیاز است. به همین جهت، در این قسمت؛ فهرست مهم ترین اسناد و مدارک لازم برای ثبت شرکت در کانادا معرفی گردیده که به شرح زیر می باشد:
اصل و کپی مدارک هویتی نظیر شناسنامه، پاسپورت معتبر و عکس متقاضی و کلیه شرکا شرکت
مدارک مربوط به شرکت (من جمله بیزینس پلن مهاجرت، تنظیم اساسنامه شرکت در تورنتو، تفاهم نامه و...)
مدارک تحصیلی متقاضی ثبت شرکت
گواهی عدم سوء پیشینه
ارائه مدارک مربوط به طرح تجاری
مدارک شغلی مثبت فعالیت مدیریتی در کشور مبدا به منظور تایید داشتن سابقه کار مدیریتی سه ساله
ارائه مدارک بانکی من جمله اسناد مربوط به افتتاح حساب و ...
ذکر این نکته در این میان، حائز اهمیت است که برای ثبت شرکت در کشور کانادا، ارائه کلیه اسناد و مدارک فوق الزامی بوده و در صورت نقص در مدارک، درخواست ثبت شرکت در این کشور رد خواهد گردید. هم چنین، همانطور که پیش تر اشاره گردید، قوانین ثبت شرکت در استان های مختلف کانادا متفاوت بوده و به همین دلیل، ممکن است که با توجه به مقررات استان مربوطه، ارائه اسنادی علاوه بر مدارک فوق، الزامی تلقی گردد. طرح تجاری یا بیزینس پلن مهاجرت، برنامه کسب و کار شرکت مدنظر و همچنین مسائل مالی آن را توصیف نموده و سندی است که دولت کانادا را متقاعد می نماید که شرکت وی، تاثیر مثبتی بر اقتصاد کشور کانادا خواهد داشت.
هزینه ثبت شرکت در کانادا
در قسمت های گذشته، پیرامون مزایای ثبت شرکت در کشور کانادا و شرایط و مدارک لازمه برای آن، توضیحاتی ارائه گردید و بیان شد که قواعد ثبت شرکت در استان های مختلف کانادا متفاوت بوده و افراد می بایست با توجه به استان محل ثبت شرکت خود، قوانین و مقرراتی را رعایت نمایند. یکی از مسائل مهم در رابطه با ثبت شرکت در کشورهای خارجی، هزینه و مبالغ پرداختی آن می باشد، به همین جهت؛ این قسمت از مقاله، به بیان هزینه ثبت شرکت در کانادا اختصاص داده شده است.
هزینه انجام امور اداری و ثبت شرکت در کشور کانادا برای هر ایالت و استان متفاوت و متغیر بوده و این مبلغ، با توجه به نوع شرکت و محل فعالیت آن تعیین می گردد. با این حال، می توان به طور کلی بیان نمود که هزینه ثبت شرکت در کانادا شامل هزینه ثبت نام تجاری، هزینه فرم ثبت نام و مبلغ وثیقه (این وثیقه به دولت کانادا پرداخت می شود) و.... می گردد.
توجه به این نکته ضروری است که ثبت شرکت در کانادا می تواند به دو صورت فدرال و ایالتی انجام شود. منظور از ثبت شرکت به صورت فدرال آن است که شرکت مزبور می تواند در تمام استان های کانادا فعالیت داشته باشد، اما شرکت ایالتی تنها می تواند در استان محل ثبت خود، فعالیت نماید. به دلیل ارائه تسهیلات بیشتر به شرکت های فدرالی، هزینه ثبت آن نسبت به شرکت های ایالتی بالاتر بوده و مبالغ پرداختی بیشتری را شامل می شود. به هزینه های فوق، می بایست هزینه مسافرت به کانادا، اقامت، هزینه اخذ وکیل و... را نیز اضافه نمود.
مراحل و نحوه ثبت شرکت در کانادا
هر ساله، افراد زیادی کشور کانادا را به عنوان مقصد مهاجرتی و کشور محل فعالیت شغلی خود انتخاب می کنند. کانادا، از جمله پر قدرت ترین اقتصادها در جهان محسوب شده و مهاجرین در این کشور، سالانه اقدام به تاسیس شرکت های مختلفی در زمینه های گوناگون می نمایند. به جهت آشنایی علاقمندان با چگونگی ثبت شرکت در این کشور، این قسمت از مقاله به بیان مراحل و نحوه ثبت شرکت در کانادا اختصاص داده شده است.
طراحی بیزنیس پلن یا طرح تجاری: در این مرحله، شخص لازم است که تحقیقات و پژوهش های خود را پیرامون موضوع فعالیت شرکت صورت داده و بر طبق آن، یک طرح تجاری یا بیزینس پلن مهاجرت طراحی نماید. طرح تجاری یا بیزینس پلن مهاجرت، برنامه کسب و کار شرکت مدنظر و همچنین مسائل مالی آن را توصیف نموده و سندی است که دولت کانادا را متقاعد می نماید که شرکت وی، تاثیر مثبتی بر اقتصاد کشور کانادا خواهد داشت.
تعیین نوع، ساختار و مشخصات شرکت: در مرحله بعدی، شخص باید از میان انواع شرکت های قابل ثبت در کشور کانادا، نوع شرکت مد نظر خود را انتخاب نموده و ساختار و چارچوب شرکت را معین نماید. همچنین، در این مرحله، شخص می بایست مکان شرکت و نام آن را نیز انتخاب کند. نام شرکت می تواند ترکیبی از اعداد حروف بوده و ضمن منحصر به فرد بودن، در آن از کلمات ممنوعه استفاده نشود. تنظیم اساسنامه شرکت در تورنتو و مشخص نمودن دفتر شرکت، از دیگر مراحل لازم برای تعیین مشخصات شرکت می باشد.
ثبت شرکت و پرداخت هزینه ها: در این مرحله شخص می بایست برای شرکت خود، به صورت آنلاین، پرونده ثبت شرکت تشکیل داده و هزینه آن را پرداخت نماید. به این منظور، شخص می بایست، یک حساب بانکی افتتاح نموده و پس از تشکیل پرونده و پرداخت هزینه های آن، شماره تجاری دریافت کند.
دریافت مجوز و گواهی های تجاری لازمه: پس از ثبت شرکت نوبت به اخذ مجوز از ارگان ذی صلاح می رسد. این مجوز ها با توجه به استان و نوع فعالیت شرکت متفاوت می باشد. یکی از این مجوزها، مجوز کار یا ویزای کار می باشد که برای مدت معینی صادر گردیده و به فرد اجازه آغاز فعالیت و کار در کانادا را می دهد.
همانطور که پیش تر اشاره گردید، ثبت شرکت در کانادا می تواند به دو صورت استانی و فدرال رخ دهد. ثبت شرکت فدرال نسبت به ثبت شرکت استانی، دارای مزایا و هزینه ثبت بیشتری بوده و انجام پروسه ثبت آن، طولانی تر و پیچیده تر می باشد. برای ثبت شرکت ایالتی، هر متقاضی می بایست با توجه به قوانین ثبت شرکت در استان محل ثبت، عمل نموده و مراحل و فرآیند های مربوطه را طی نماید.
اقامت و مهاجرت به کانادا از طریق ثبت شرکت
در قسمت های گذشته، پیرامون مزایای ثبت شرکت در کانادا توضیحاتی ارائه گردید و بیان شد که این کشور، مزایای بسیاری را برای جذب سرمایه گذاران تدارک دیده که از جمله آن می توان به تسهیل فرآیند اخذ اقامت کشور کانادا از طریق ثبت شرکت اشاره نمود. به منظور آشنایی داوطلبان با جزئیات این امر، در این قسمت از مقاله به جزئیات اقامت و مهاجرت به کانادا از طریق ثبت شرکت پرداخته شده است.
نکته اول در رابطه با اخذ اقامت کانادا از طریق ثبت شرکت آن است که ثبت شرکت در این کشور، به خودی خود و به صورت مستقیم، منجر به اخذ اقامت دائم برای فرد و خانواده وی نخواهد شد و داوطلب باید، پیش از آن مراحل دیگری را پشت سر گذارد. در این مسیر، شخص در ابتدا می بایست پس از ثبت شرکت خود، برای اخذ مجوز کار یا ویزای کار اقدام نموده و پس از چند بار تمدید آن، فرد می تواند برای دریافت اقامت دائم، درخواست دهد.
معمولا اخذ اقامت دائم کشور کانادا زمانی صورت می گیرد که کسب و کار مورد نظر به سود دهی مشخصی رسیده باشد و بیزینس پلن قوی را دارا باشد. با این حال، پس از سه تا پنج سال پس از حضور و فعالیت شخص در کانادا، وی می تواند برای اخذ اقامت دائم درخواست داده و آن را دریافت نماید. پس از دریافت اقامت دائم و گذشتن مدت زمان معین، متقاضی می تواند برای اخذ شهروندی کانادا اقدام کند.
برای دریافت اطلاعات بیشتر در مورد شرایط و مراحل ثبت شرکت در کانادا در کانال تلگرام آشاثبت عضو شوید. کارشناسان مرکز مشاوره حقوقی آشاثبت نیز آماده اند تا با ارائه خدمات مشاوره حقوقی تلفنی به سوالات شما عزیزان پیرامون شرایط و مراحل ثبت شرکت در کانادا پاسخ دهند.
پاسخ مشاور: باسلام. بله