برای مشاوره نحوه ثبت شرکت لیزینگ
برای مشاوره نحوه ثبت شرکت لیزینگ
فعالیت شرکت لیزینگی در ایران با تشکیل شرکت لیزینگ ایران در سال 1354 آغاز شد. مقابله با تورم، صرفه جویی در به كارگیری منابع مالی مستاجر، سهولت نسبی در مقایسه با سایر روش های استقراض و امكان جایگزینی دارایی های جدید از جمله مزایای عملیات لیزینگ می باشد.
از آنجا که امروزه استفاده از عملیات لیزینگ در اقتصاد دنیا و ایران اهمیت بسیاری پیدا کرده است؛ افراد بسیاری تمایل به ثبت شرکت لیزینگ پیدا کرده اند، اما ثبت شرکت در این زمینه مستلزم کسب اطلاعات راجع به شرکت لیزینگ و انواع آن، شرایط و مدارک لازم و... می باشد.
از این رو؛ در این مقاله، پس از پاسخ به این پرسش که شرکت لیزینگ یا شرکت واسپاری چیست؟ انواع روش ها و شرکت های لیزینگ بیان می شود. سپس، شرایط ثبت شرکت لیزینگ خودرو و همچنین مدارک لازم برای ثبت شرکت لیزینگ مورد بررسی قرار می گیرد و پس از آشنایی با مراحل و نحوه ثبت و تاسیس شرکت لیزینگ، نمونه اساسنامه شرکت لیزینگ ارائه می شود و در نهایت؛ مطالبی راجع به اخذ مجوز ثبت شرکت لیزینگ از بانک مرکزی، اخذ نمایندگی لیزینگ خودرو، اخذ نمایندگی لیزینگ ایرانیان و اخذ نمایندگی لیزینگ پارسیان ارائه خواهد شد.
شرکت لیزینگ یا واسپاری چیست
لیزینگ یا Leasing یک کلمه انگلیسی است. این کلمه در لغت به معنای اجاره اعتباری و در اصطلاح نوعی خرید و فروش اقساطی می باشد. امروزه افراد بسیاری که توانایی پرداخت هزینه خرید خودرو یا اموال دیگر را به صورت یک جا ندارند، از خرید لیزینگی استفاده می نمایند. پرسشی که مطرح می شود این است که شرکت واسپاری چیست؟
در پاسخ به پرسش شرکت لیزینگ یا واسپاری چیست و واسپاری یعنی چه باید بیان کرد، به طور کلی شرکت لیزینگ یا واسپاری؛ شرکتی است که حوزه فعالیتی آن خرید اموال مورد درخواست مشتریان از تولید کنندگان و یا فروشندگان و واگذاری آن ها به مشتریان از طریق فروش اقساطی یا اجاره به شرط تملیک می باشد.
همینطور مطابق ماده 1 دستور العمل اجرایی تاسیس، فعالیت و نظارت بر شرکت های لیزینگ (واسپاری)، شرکت لیزینگ؛ شرکتی دارای مجوز از بانک مرکزی است که موضوع فعالیت آن انجام عملیات لیزینگ می باشد. همچنین ادامه ماده فوق الذکر؛ در تعریف عملیات لیزینگ مقرر می دارد: «تامین مالی مشتری از طریق تهیه کالا اعم از منقول و غیرمنقول توسط شرکت لیزینگ و واگذاری آن به مشتری در قالب یکـی از قراردادهای اجاره به شرط تملیک و فروش اقساطی.»
انواع روش ها و شرکت های لیزینگ
در قسمت پیشین مقاله؛ راجع به شرکت لیزینگ یا واسپاری صحبت شد و بیان شد که شرکت لیزینگ؛ شرکتی دارای مجوز از بانک مرکزی است که موضوع فعالیت آن انجام عملیات لیزینگ می باشد. عملیات لیزینگ به دلیل گستردگی، انواع و روش های گوناگونی دارد؛ لذا، در این قسمت از مقاله، انواع روش ها و شرکت های لیزینگ مورد بررسی قرار می گیرد.
به طور کلی عملیات لیزینگ به دو قسم لیزینگ عملیاتی و لیزینگ سرمایه ای یا اجاره اعتباری تقسیم می شود. لیزینگ سرمایه ای، خود زیر شاخه های مختلفی دارد که در ادامه هر یک از روش های لیزینگ و زیر مجموعه های آن به تفصیل مورد بحث و بررسی قرار می گیرد.
لیزینگ عملیاتی: این روش از قدیمی ترین عملیات لیزینگ می باشد. در این روش یک قرارداد میان اجاره دهنده و اجاره کننده منعقد می شود که بر اساس آن، اجاره کننده حق انتفاع کالای مورد اجاره را به دست می آورد و در پایان قرارداد، مال مورد اجاره به موجر یا همان اجاره دهنده مسترد می شود. در واقع لیزینگ عملیاتی همانند اجاره های عادی است با این تفاوت که می توان در قرارداد تصریح کرد؛ حق خرید کالای مورد اجاره در پایان مدت اجاره برای مستاجر وجود داشته باشد.
لیزینگ سرمایه ای (اجاره اعتباری): لیزینگ سرمایه ای همانند فروش اقساطی است؛ با این تفاوت که در فروش اقساطی همان ابتدا انتقال مالکیت صورت می گیرد و مال به مالکیت خریدار در می آید؛ اما در لیزینگ سرمایه ای پس از تمام شدن اقساط انتقال مالکیت صورت می گیرد و مال به مالکیت خریدار در می آید. همچنین در صورتی که مستاجر نتواند اقساط را پرداخت نماید؛ انتقال مالکیت صورت نمی گیرد و مال در مالکیت اجاره دهنده باقی می ماند. لیزینگ سرمایه ای خود انواع مختلفی دارد که در ادامه درباره هر یک از این انواع بحث می شود.
روش لیزینگ اجاره اعتباری کمک فروش: در این روش بین شرکت لیزینگ به عنوان موجر و شرکت تولید کننده توافق می شود که تولید کننده کالای تولیدی خود را به صورت اجاره اعتباری به اشخاص واگذار نماید. روش لیزینگ اجاره اعتباری کمک فروش به افزایش میزان فروش شرکت تولید کننده کمک می نماید.
روش لیزینگ اهرمی با اجاره اعتباری سه جانبه: در این روش، شرکت لیزینگ با استفاده از تسهیلات بانکی یا دیگر موسسات اعتباری منابع لازم برای اجاره اهرمی را تامین می نماید و با استفاده از این منابع، کالای مد نظر را در قالب قراردادهای اجاره اعتباری به اشخااص واگذار می نماید. در واقع ماهیت روش لیزینگ اهرمی، به صورت سه جانبه می باشد. این روش به منظور اجاره کالاهایی با قیمت بسیار بالا همانند هواپیما، کشتی ماهواره و تاسیسات عظیم نفتی به کار می رود.
روش لیزینگ خرید و اجاره مجدد: در این روش از لیزینگ سرمایه ای، متقاضی به منظور تامین نقدینگی مورد نیاز خود، ماشین آلات، تجهیزات و یا ساختمان متعلق به خود را به شرکت لیزینگ می فروشد و مجددا همان کالا را در قالب قرارداد اجاره اعتباری در اختیار می گیرد. با انجام این عملیات نه تنها متقاضی نقدینگی مورد نیاز خود را تامین می نمایند؛ بلکه در پایان مدت قرارداد مجددا فروشنده مالک مال مورد اجاره می شود.
لیزینگ برون مرزی: در روش لیزینگ برون مرزی؛ اجاره دهنده یا موجر و اجاره کننده یا مستاجر هر دو مقیم دو کشور مختلف هستند. عملیات لیزینگ برون مرزی اصولا قسمت عمدهاى از جریان انتقال كالاهاى سرمایه اى از كشورهاى صنعتى به كشورهاى درحال توسعه را پوشش می دهد. در واقع موجر به منظور پوشش ریسك هاى احتمالى، از نقطه نظرات گوناگون ناشى از بروز تحولات سیاسى، اجتماعى، اقتصادى و... كه ممكن است بر نحوه نقل و انتقال هزینه هاى مالى حاصل از عملیات اجاره، مقررات ارزى و ... تاثیر منفى بگذارد، پیش بینى هاى لازم را انجام می دهد.
شرایط تاسیس و ثبت شرکت لیزینگ
شرایط تاسیس و ثبت شرکت لیزینگ؛ در فصل دوم دستور العمل اجرایی تاسیس، فعالیت و نظارت بر شرکت های لیزینگ (واسپاری) بیان شده است. مطابق ماده 2 دستور العمل اجرایی ماده فوق الذکر، تاسیس، ثبت و فعالیت شرکت لیزینگ در چارچوب مفاد این دسـتورالعمل، قوانین و مقررات ذیربط، مصوبات شورای پول و اعتبار و بخشنامه های بانک مرکزی می باشد.
همچنین مطابق ماده 3 این دستور العمل، تاسیس شرکت لیزینگ، صرفا در قالب شرکت سهامی امکان پذیر است. قانون گذار در ادامه در ماده 4 بیان می کند: «موسسه اعتباری و یا واحد تابعه موسسه اعتباری، صرفا مجاز به تاسیس و یـا تملک سهام در یک شرکت لیزینگ می باشند.»
علاوه بر موار مذکور، قانون گذار برای موسسین شرکت لیزینگ شرایطی را در نظر گرفته است. در این راستا؛ در ماده 6 دستور العمل اجرایی تاسیس، فعالیت و نظارت بر شرکت های لیزینگ (واسپاری) بیان می کند، موسسان شرکت لیزینگ باید از شرایط زیر برخوردار باشند:
دارا بودن تابعیت ایران
پیرو یکی از ادیان رسمی کشور
داشتن صلاحیت فردی بنا بر تشخیص مراجع ذی ربط
نداشتن سابقه محکومیت کیفری
نداشتن سابقه چک برگشتی رفع سو اثر نشده در
دارا بودن حداقل سه دوره صورت های مالی حسابرسی شده؛ فاقد زیان انباشته برای اشخاص حقوقی
بنابر اعلام سازمان ثبت اسناد و املاک کشور، از ابتدای آبان ماه سال 1403، کلیه آگهی های فرآیندهای ثبتی در حوزه ثبت تاسیس/تغییرات شرکت ها و موسسات غیر تجاری، آگهی های مرکز مالکیت معنوی، آگهی مزایده و آگهی های ابلاغیه مربوط به اجرای اسناد لازم الاجرا که مستلزم درج آگهی در روزنامه های کثیرالانتشار بودند، از این پس در سایت آگهی های سازمان ثبت اسناد و املاک درج و منتشر می گردند.
هم چنین، مستند به ماده 5 دستور العمل مذکور؛ ایجاد شعبه و یا نمایندگی توسط شرکت لیزینگ بلامانع است، اما موظـف است مراتب ایجاد شعبه و یا نمایندگی را به اطلاع بانک مرکزی برساند. همچنین قانون گذار در رابطه با سرمایه لازم جهت تاسیس شرکت لیزینگ بیان می کند؛ حداقل سرمایه لازم جهت تاسیس و فعالیت شرکت لیزینگ مبلغ ١٠٠ میلیـارد ریـال است که این سرمایه می بایست صرفا در مرحله تاسیس باید به صورت نقد و پول رایج کشور پرداخت شود. هم چنین ثبت شرکت در سامانه ثبت شرکت ها، داشتن حساب کاربری ثنا برای اعضا، داشتن خط تلفن همراه به نام و تهیه مدارک لازم برای ثبت شرکت از جمله شرایط دیگر ثبت شرکت لیزینگ می باشد.
مدارک لازم برای ثبت شرکت لیزینگ
پس از شناخت شرایط ثبت شرکت لیزینگ خودرو در قسمت پیشین مقاله، اکنون در این قسمت از مقاله، مدارک لازم برای ثبت شرکت لیزینگ مورد مطالعه قرار می گیرد. مطابق ماده 7 دستور العمل اجرایی تاسیس، فعالیت و نظارت بر شرکت های لیزینگ (واسپاری) موسسان باید مدارک و اطلاعات زیر را به بانک مرکزی ارائه و اعلام نمایند:
تقاضای تاسیس
پرسشنامه تکمیل شده بانک مرکزی
نسخه ای از اساسنامه شرکت و صورت های مالی سه سال گذشـته اشـخاص حقوقی متقاضی
اساسنامه و برنامه عملیاتی پیشنهادی
صورت جلسه هیئت موسس
نام و مشخصات و میزان تحصیلات موسسان با ذکر میزان سرمایه در شـرکت لیزینگ، به ضمیمه مدارک مثبته
نام و مشخصات، میزان تحصیلات، سابقه فعالیت و سمت هـای قبلی اعضای هیات مدیره شرکت به ضمیمه مدارک مثبته
گواهی عدم سوء پیشینه کیفری موسسان
تعهدنامه هریک از موسسان مبنی بر صـحت اظهارات، مـدارک و مسـتندات تسلیمی
سایر مدارک و اطلاعات ضروری به تشخیص بانک مرکزی
علاوه بر این موارد مستند به ماده 9 دستور العمل فوق الذکر، شرکت لیزینگ به هنگام معرفی اعضای هیات مدیره، مدیرعامل و قائم مقام مـدیرعامل به بانک مرکزی، باید مدارک و اطلاعات زیر را ارائه نماید: 1- پرسشنامه تکمیل شده بانک مرکزی 2- صورتجلسه مجمع عمومی (در خصوص معرفی اعضای هیات مدیره) 3- گواهی عدم سوء پیشینه کیفری 4- ارائه تعهدنامه مبنی بر صحت اظهارات، مدارک و مسـتندات تسـلیمی و عـدم شمول قانون ممنوعیت تصدی بیش از یک شغل 5- سایر مدارک و اطلاعات ضروری به تشخیص بانک مرکزی.
مراحل و نحوه ثبت شرکت لیزینگ
پس از شناخت شرایط و مدارک لازم جهت ثبت شرکت لیزینگ در قسمت های قبل، در این قسمت مراحل و نحوه ثبت شرکت لیزینگ مورد مطالعه قرار می گیرد. همانطور که بیان شد؛ ثبت شرکت لیزینگ تنها در قالب شرکت سهامی امکان پذیر می باشد. متقاضیان ثبت شرکت لیزینگ لازم است؛ ابتدا، تقاضای اولیه خود را به همراه مدارک ذکر شده در قسمت قبل به بانک مرکزی ارائه دهند.
بانک مرکزی پس از دریافت مدارک و احراز شرایط و صلاحیت متقاضیان نسبت به صدور موافقت اصولی اقدام می نماید. موسسان شرکت لیزینگ در قالب سهامی خاص موظفند پس از صدور موافقت اصولی، ضمن تسلیم تقاضای تاسیس خود، حداکثر ظرف یک ماه، معادل صـد درصـد سـرمایه مورد نیاز برای تاسیس شرکت لیزینگ را به صورت نقدی نزد یکی از موسسات اعتبـای تودیع نمایند. در غیر این صورت، موافقت اصولی صادره از درجه اعتبار ساقط می شود.
همچنین مطابق ماده 17 دستور العمل اجرایی تاسیس، فعالیت و نظارت بر شرکت های لیزینگ (واسپاری)، برای تاسیس شرکت لیزینگ در قالب سهامی عام: 1- پس از صدور موافقت اصولی، موسسان ضمن تسلیم تقاضای تاسیس، موظفنـد ظرف یک ماه، حداقل معادل پنجاه درصد سـرمایه مـورد نیاز بـرای تاسیس شرکت لیزینگ را نزد یکی از موسسات اعتبـاری تودیع کننـد؛ در غیر ایـن صورت، موافقت اصولی صادره از درجه اعتبار ساقط می شود.
2- بانک مرکزی پس از اخذ رسید مربوط به واریز معادل ریالی سهم موسسان در سرمایه پیشنهادی، نسبت به صدور اجازه نامه اولیه به منظور تشـکیل پرونده ثبتی و انجام مقدمات مربوط به تامین مابقی سرمایه از طریـق پـذیره نویسـی عمومی، اقدام می نماید.
3- موسسان موظفند پس از صدور اجازه نامه اولیه، حداکثر ظرف شش ماه نسـبت به پذیره نویسی اقدام نمایند. در غیر این صورت، اجازه نامه اولیه از درجه اعتبار ساقط می شود.
4- پس از انقضای مدت زمانی كه برای پـذیره نویسـی تعیین شـده اسـت، در صورتی كه بخشی از سـرمایه از طریـق پـذیره نویسـی تامین نشـده باشـد، موسسان موظفند ظرف دو ماه پس از اعلام بانک مرکزی، نسبت به تامین آن اقدام نمایند. در غیر این صورت، موافقت اصولی و اجازه نامه اولیه ملغی و بانک مرکزی اجازه استرداد وجوه تودیعی موسسان را صادر می کند.
در نهایت بانک مرکزی پس از تایید اساسنامه، احراز صلاحیت تخصصی مدیرعامل و قائم مقـام مـدیرعامل پیشـنهادی، تودیـع کامـل سـرمایه و احـراز سـایر شـرایط موضـوع ایـن دستورالعمل، نسبت به صدور اجازه نامه تاسیس شرکت لیزینگ اقدام می نماید. هم چنین، ثبت شرکت در سامانه ثبت شرکت ها به نشانی irsherkat.ssaa.ir، از جمله مهم ترین مراحل ثبت شرکت می باشد. لازم به ذکر است شرکت لیزینگ موظف است پس از ثبت و تاسیس، حداکثر طـی مـدت شـش مـاه از تاریخ ثبت، نسبت به اخذ اجازه نامه فعالیت از بانک مرکزی اقدام نماید.
نمونه فرم اساسنامه شرکت های لیزینگ
یکی از مهم ترین اسناد شرکت؛ اساسنامه شرکت می باشد. اساسنامه هر شرکت در واقع قانون اداره آن شرکت است که در آن روابط بین شرکا، اهداف، نحوه فعالیت، وظایف شرکت و به طور کلی چگونگی اداره شرکت مشخص می شود. شرکت لیزینگ نیز مانند هر شرکت دیگری مکلف به تنظیم اساساسنامه می باشد. از این رو؛ در ادامه، نمونه فرم اساسنامه شرکت های لیزینگ ارائه می شود.
- نویسنده: بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران
- حجم: 244 KB
- منبع: سایت بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران
مستند به ماده 14 دستور العمل اجرایی تاسیس، فعالیت و نظارت بر شرکت های لیزینگ (واسپاری)؛ بانک مركزی پــس از دریافت تمامی مدارك لازم، احراز صلاحیت فردی متقاضـیان و بررسی شرایط آن ها از حیـث انطبـاق بـا الزامـات قـانونی و تایید برنامـه عملیـاتی و پیشنویس اساسنامه پیشنهادی، نسبت به صدور موافقت اصولی اقدام می نماید.
مجوز ثبت شرکت لیزینگ از بانک مرکزی
از آنجا که بر اساس دستور العمل اجرایی تاسیس، فعالیت و نظارت بر شرکت های لیزینگ (واسپاری)، هر گونه فعالیت در زمینه عملیات لیزینگ، موکول به اخذ مجوز از بانک مرکزی است. لذا در این قسمت از مقاله راجع به مجوز ثبت شرکت لیزینگ از بانک مرکزی بحث می شود.
همانطور که بیان شد؛ مستند به دستور العمل اجرایی تاسیس، فعالیت و نظارت بر شرکت های لیزینگ (واسپاری)، بانک مركزی پــس از دریافت تمامی مدارك لازم، احراز صلاحیت فردی متقاضـیان و بررسی شرایط آن ها از حیـث انطبـاق بـا الزامـات قـانونی و تایید برنامـه عملیـاتی و پیش نویس اساسنامه پیشنهادی، نسبت به صدور موافقت اصولی اقدام می نماید.
همچنین مطابق ماده 15 دستور العمل فوق الذکر، چنانچه متقاضیان، حائز شرایط مورد نظر بانک مرکزی نباشند، بانـک یادشـده صـرفا برای یک بار مراتب را به طور مکتوب جهت انجام اصلاحات لازم بـه متقاضـیان اعـلام می نماید. در صورتی که متقاضیان ظرف دو ماه پس از تاریخ اعلام بانک مرکزی، نسـبت به رفع کامل ایرادات و نواقص اقدام ننمایند، تقاضای تسلیم شده کـان لـم یکـن تلقـی خواهد شد. در هر حال، در صورت مخالفت بانک مرکزی، لازم است مراتب با ذکر دلایل به متقاضیان اعلام شود.
شایان ذکر است مستند به ماده 20 دستور العمل اجرایی تاسیس، فعالیت و نظارت بر شرکت های لیزینگ (واسپاری)، اجازه نامه تاسیس شرکت لیزینگ صرفا به منظور انجام امور ثبتـی صادر مـی شـود و شروع به فعالیت شرکت لیزینگ منوط به کسب اجازه نامه فعالیت از بانک مرکزی است.
اخذ نمایندگی لیزینگ خودرو
در قسمت های قبلی مقاله؛ شرکت لیزینگ، انواع روش ها، شرایط، مدارک و مراحل ثبت شرکت لیزینگ مورد مطالعه قرار گرفت و همچنین پس از ارائه نمونه اساسنامه شرکت لیزینگ، درباره مجوز ثبت شرکت لیزینگ از بانک مرکزی مطالبی بیان شد. اکنون در قسمت پایانی مقاله؛ اخذ نمایندگی لیزینگ خودرو مورد بحث و بررسی قرار می گیرد.
مستند به ماده 5 تاسیس، فعالیت و نظارت بر شرکت های لیزینگ (واسپاری)، «ایجاد شعبه و یا نمایندگی توسط شرکت لیزینگ بلامانع است. شرکت لیزینگ موظـف است مراتب ایجاد شعبه و یا نمایندگی را به اطلاع بانک مرکزی برساند.» اخذ نمایندگی لیزینگ خودرو در هر شرکت مستلزم رعایت تشریفاتی است.
به طور کلی؛ به منظور اخذ نمایندگی شرکت لیزینگ خودرو، متقاضیان لازم است ابتدا؛ فرم درخواست همکاری خود را به همراه مدارک لازم به شرکت مدنظر ارسال نمایند و پس از بررسی اسناد و مدارک توسط کارشناسان و تکمیل پرونده و اخذ استعلامات لازم در صورت موافقت، شرکت اقدام به انعقاد قرارداد همکاری می نماید و در نهایت؛ پس از تجهیز مکان مورد نظر و ارزیابی استانداردهای لازم، متقاضی نمایندگی می تواند شروع به فعالیت نماید.
اخذ نمایندگی لیزینگ ایرانیان
پیش از این توضیحاتی در رابطه با شرکت های لیزینگ و نحوه فعالیت آنها ارائه شده است. اکنون قصد داریم به ارائه توضیحاتی در خصوص شرکت لیزینگ ایرانیان بپردازیم. شرکت لیزینگ ایرانیان یک شرکت سهامی عام است که از سال 1381 شروع به فعالیت نموده و با سرمایه گذاری مشترک گروه صنعتی ایران خودرو و شرکت تعاونی خاص کارکنان خودرو تاسیس شده است.
رشد و پیشرفت این شرکت سبب علاقه اشخاص به انعقاد قرارداد با این شرکت شده است چرا که در سال 1400 لیزینگ ایرانیان افزایش سرمایه ای معادل 63 درصد و در سال 1401 افزایش سرمایه ای معادل 31 درصد داشته است. متقاضیان می توانند علاوه بر انعقاد قرارداد لیزینگ با این شرکت اقدام به اخذ نمایندگی لیزینگ ایرانیان با مراجعه حضوری به این مجموعه بنمایند. نحوه اخذ نمایندگی و مدارک مورد نیاز توسط شرکت لیزینگ ایرانیان به متقاضیان اطلاع رسانی می شود.
شرکت لیزینگ ایرانیان، همچنین، برای سهولت دسترسی کاربران خود اقدام به راه اندازی سامانه لیزینگ ایرانیان به نشانی icleasing.ir نموده است. اطلاع رسانی های این شرکت، پرداخت اقساط قرادادها و... در این سامانه امکان پذیر است. نکته قابل توجه این است که اعطای به شهرستان ها با توجه به سیاست کاری این شرکت متفاوت می باشد و تا کنون حدود 130 نمایندگی در سطح کشور تاسیس شده و مشغول به کار هستند.
اخذ نمایندگی لیزینگ پارسیان
شرکت لیزینگ پارسیان با اسم شرکت لیزینگ خودرو سواری یه شرکت سهامی خاص است که در سال 1379 به ثبت رسیده است. فعالیت اصلی این شرکت تامین کالاهای مصرفی با دوام و سرمایه ای، اعطای تسهیلات برای خرید کالا در قالب عقود مجاز بانک مرکزی می باشد که به اشخاص واجد شرایط، اعطای نمایندگی لیزینگ و .. می باشد.
شرکت لیزینگ پارسیان یکی دیگر از شرکت های لیزینگ موفق در سطح کشور می باشد و افراد زیادی خواهان انعقاد قرارداد با این شرکت و یا اخذ نمایندگی لیزینگ پارسیان می باشند. متقاضیان برای انعقاد قرارداد با شرکت لیزینگ می توانند به صورت حضوری به این شرکت مراجعه نمایند و مدارک و مستندات خود را ارائه نمایند.
شرکت لیزینگ پارسیان برای سهولت دسترسی کاربرانش اقدام به راه اندازی سامانه لیزینگ پارسیان به نشانی parsianleasing.com نموده است و کاربران می توانند از امکانات این سامانه همچون پرداخت آنلاین اقساط استفاده نمایند. از دیگر امکانات مهم این سامانه درخواست تسهیلات می باشد.
برای دریافت اطلاعات بیشتر در مورد نحوه ثبت شرکت لیزینگ در کانال تلگرام آشاثبت عضو شوید. کارشناسان مرکز مشاوره حقوقی آشاثبت نیز آماده اند تا با ارائه خدمات مشاوره حقوقی تلفنی به سوالات شما عزیزان پیرامون نحوه ثبت شرکت لیزینگ پاسخ دهند.
پاسخ مشاور: با سلام. صورت جلسه هیئت موسس و گواهی عدم سوء پیشینه کیفری موسسان از جمله مدارک لازم برای ثبت شرکت لیزینگ می باشد که توضیحات بیشتر در متن مقاله ارائه داده شده است.