برای مشاوره اطلاع از شرایط اخذ نمایندگی بیمه دی
برای مشاوره اطلاع از شرایط اخذ نمایندگی بیمه دی


شرکت بیمه دی، در قالب شرکت سهامی عام و در سال 1383 با اخذ مجوز رسمی از بیمه مرکزی ایران و شورای عالی بیمه به ثبت رسیده است. همچنین این شرکت با بیش از 18 سال سابقه فعالیت، خدمات بیمه ای مختلفی را به افراد جامعه ارائه داده و توانسته رتبه چهارم در بین 33 شرکت فعال در این صنعت را به خود اختصاص دهد.
اخذ نمایندگی بیمه دی از این حیث اهمیت دارد که مزایای زیادی را در اختیار متقاضیان قرار می دهد که شامل عدم نیاز به سرمایه اولیه و دفتر کار، دوره کارآموزی رایگان، پرداخت کارمزد سه بار در ماه و . . . می شود. از طرف دیگر؛ داوطلبان دریافت نمایندگی شرکت بیمه دی، لازم است که با مراحل و نحوه دریافت این نوع نمایندگی آشنا بوده و از شرایط آن مطلع باشند. به همین دلیل، اطلاع از جزئیات گرفتن نمایندگی بیمه دی مانند مدارک و اسناد لازم در این خصوص، برای متقاضیان آن امری ضروری به نظر می رسد.
از این رو، در ادامه مقاله حاضر، قصد داریم، پس از معرفی سایت درخواست نمایندگی بیمه دی، به بیان شرایط و مدارک لازم برای نمایندگی بیمه دی بپردازیم. سپس در مورد مراحل و نحوه اخذ و تکمیل فرم درخواست نمایندگی و لیست نمایندگان تهران بیمه دی صحبت خواهیم کرد و در انتها؛ به آدرس و شماره تلفن و تماس پشتیبانی بیمه دی می پردازیم. جهت کسب اطلاعات بیشتر در این خصوص، با ما همراه باشید.
سایت ثبت درخواست نمایندگی بیمه دی
در خصوص سامانه ثبت درخواست نمایندگی بیمه دی، باید در ابتدا گفت که با گسترش ایجاد و استفاده از سامانه های اینترنتی، شرکت بیمه دی به منظور تسهیل در فرآیند خدمات رسانی سایتی را راه اندازی کرده است که ثبت درخواست نمایندگی نیز از طریق همین سامانه صورت می گیرد. به منظور آشنایی کاربران، در این قسمت از مقاله، سایت ثبت درخواست نمایندگی بیمه دی مورد مطالعه قرار می گیرد.
در ابتدا باید گفت که نماینده بیمه ممکن است شخص حقیقی یا حقوقی (شرکت تجاری) باشد كه با رعایت قوانین و مقررات مربوط، از جمله قانون تاسیس بیمه مركزی ایران و بیمه گری، مجاز به عرضه خدمات بیمه ای به نمایندگان از طرف یك شركت بیمه طرف قرارداد می باشد. در واقع نمایندگی، واسط بیمه گر و بیمه گذار بوده و از طریق فروش بیمه نامه، به کسب درآمد می پردازند.
حال با توجه به این که کسب درآمد از طریق تاسیس نمایندگی فروش بیمه روز به روز در حال افزایش می باشد؛ بسیاری از افراد به دنبال اخذ نمایندگی از شرکت های مختلف بیمه اند. یکی از شرکت های بیمه ای که اشخاص با اخذ نمایندگی از آن می توانند درآمد قابل توجهی را به دست بیاورند؛ مربوط به بیمه دی است.
شرکت بیمه دی به منظور ارائه خدمات الکترونیکی به متقاضیان سایتی را به نشانی dayins.com راه اندازی کرده و اشخاص می توانند با مراجعه به این سامانه، درخواست نمایندگی خود را به صورت غیرحضوری و آنلاین به ثبت برسانند و در وقت و هزینه خود صرفه جویی کنند.
شرایط دریافت نمایندگی بیمه دی
در بخش قبلی، سامانه ثبت درخواست نمایندگی بیمه دی معرفی شد و در این مورد توضیحاتی ارائه گردید. حال باید گفت که اخذ نمایندگی مستلزم وجود شرایطی است و در این میان؛ ممکن است عده ای با شرایط و ضوابط آن آشنایی نداشته باشند. از این رو، این قسمت از مقاله، به بیان شرایط دریافت نمایندگی بیمه دی اختصاص داده شده که به شرح زیر می باشد:
داشتن تابعیت دولت جمهور اسلامی ایران.
اعتقاد به اسلام یا یكی دیگران از ادیان رسمی كشور.
عدم اعتیاد به مواد مخدر.
عدم حجر. (یعنی افراد مجنون یا کودکان نمی توانند برای نمایندگی بیمه درخواست بدهند)
نداشتن سوء پیشینه كیفری و همچنین نداشتن سابقه محكومیت به جرایم نام برده شده در ماده ۶۴ قانون تاسیس بیمه مركزی ایران و بیمه گری.
داشتن گواهی پایان خدمت وظیفه عمومی یا معافیت دایم (برای آقایان).
داشتن حداقل مدرك كارشناسی در رشته بیمه (و یا سایر رشته ها با گرایش بیمه) بدون نیاز به داشتن سابقه كار بیمه ای، یا حداقل مدرك كارشناسی در رشته های مرتبط (شامل اقتصاد، امور مالی، حسابداری، آمار، مدیریت و حقوق) با یك سال سابقه كار بیمه ای فنی و تخصصی، یا حداقل مدرك كارشناسی در سایر رشته ها با دو سال سابقه كار بیمه ای فنی و تخصصی، یا حداقل مدرك دیپلم با سه سال سابقه كار بیمه ای فنی و تخصصی.
موفقیت در آزمون نمایندگی بیمه مركزی ج.ا.ایران.
گذراندن دوره كارآموزی به مدت ۱۵ روز اداری در شركت بیمه مربوط برای كلیه متقاضیان نمایندگی بیمه
شرایط فوق در خصوص اشخاص حقیقی است، ولی افراد باید توجه داشته باشند که اشخاص حقوقی یعنی شرکت ها نیز می توانند برای اخذ نمایندگی بیمه دی درخواست بدهند. شرایط اخذ نمایندگی فروش بیمه برای اشخاص حقوقی شامل موارد زیر می شود:
تشكیل و ثبت در قالب شركت سهامی خاص یا شركت تعاونی متعارف.
تهیه اساسنامه شرکت طبق نمونه ابلاغی بیمه مركزی ج.ا.ایران.
موضوع فعالیت نماینده حقوقی به طور انحصاری نمایندگی بیمه باشد.
تعداد اعضای هیئت مدیره حداقل سه نفر باشد.
داشتن حداقل یك میلیارد ریال سرمایه اولیه.
ارایه گواهی نامه بانك حاكی از تادیه قسمت نقدی سرمایه، حداقل به میزان ۵۰ درصد كل سرمایه نماینده حقوقی.
ارایه صورت كامل اسامی سهامداران، مدیران و میزان سهام هر یك از آن ها.
ارایه گواهی عدم سوء پیشینه كیفری مدیران.
ارایه صورت جلسات مجمع عمومی موسس و هیئت مدیره.
ارایه اظهارنامه ثبت نمایندگی حقوقی و تاییدیه نام آن.
بنابراین یکی از شرایط اساسی برای دریافت نمایندگی بیمه دی، شرکت در آزمون نمایندگی بیمه مركزی است که سرفصل ها و منابع مشخصی دارد که شامل قانون تاسیس بیمه مرکزی ایران و بیمه گری، بیمه شخص ثالث و قانون جدید بیمه شخص ثالث، بیمه بدنه اتومبیل و آیین نامه 53، بیمه مهندسی و شرایط عمومی بیمه نامه عیوب اساسی و پنهان ساختمان های مسکونی و ... می شود.
مدارک لازم برای دریافت نمایندگی بیمه دی
برای اخذ نمایندگی بیمه، لازم است که متقاضی مدارک و اسناد مورد نیاز در این زمینه را تهیه و ارائه نماید. به همین جهت، در این قسمت از مقاله، به معرفی مدارک لازم برای دریافت نمایندگی بیمه دی پرداخته شده است که این اسناد، شامل موارد زیر می باشد:
مدارک هویتی متقاضی (کپی شناسنامه، کارت ملی، کارت پایان خدمت یا معافیت دائم)
ارائه آخرین مدرک تحصیلی برای اخذ نمایندگی بیمه دی ضروری است
شخص باید دوره های اعلام شده از طرف بیمه را شرکت کرده و گواهی مربوط به آن را ارائه بدهد.
گواعی عدم سوء پیشینه کیفری و اعتیاد به مواد مخدر
گواهی نامه بانک حاکی از تادیه قسمت نقدی سرمایه حداقل به مقدار 50 درصد کل سرمایه شرکت (ویژه نمایندگان حقوقی)
مدارک کامل در رابطه با اسامی سهامداران، مدیران و میزان سهام هر یک از آن ها (ویژه نمایندگان حقوقی)
صورت جلسات مجمع عمومی موسس و هیئت مدیره (ویژه نمایندگان حقوقی)
اظهارنامه ثبت نمایندگی حقوقی و تاییدیه نام آن (ویژه نمایندگان حقوقی)
لازم به ذکر است که اعطای پروانه نمایندگی به متقاضیان دارای مدرك تحصیلی دیپلم و یا فوق دیپلم، منوط به موافقت كتبی مدیر عامل شركت بیمه دی خواهد بود. همچنین افراد باید در تهیه مدارک دقت و توجه کافی داشته باشند؛ زیرا در صورتی که مدارک شخص ناقص باشد، درخواست او برای اخذ نمایندگی توسط شرکت بیمه رد می شود.
مراحل و نحوه تکمیل و ثبت فرم درخواست نمایندگی بیمه دی
همینطور که در بخش های قبلی نیز گفته شد؛ اشخاص برای ثبت درخواست نمایندگی بیمه دی می توانند به سایت این شرکت مراجعه کنند. در این میان ممکن است، این سوال در ذهن برخی افراد ایجاد شود که اخذ نمایندگی بیمه دی چگونه انجام می گیرد و فرد می بایست در این راستا، چه فرآیندی را طی نماید. از این رو، در ادامه مقاله، به بیان مراحل و نحوه تکمیل و ثبت فرم درخواست نمایندگی بیمه دی پرداخته شده است.
متقاضی ابتدا باید در مرورگر خود سایت بیمه دی به نشانی dayins.com جستجو کرده و از قسمت بالای صفحه بر روی گزینه درخواست نمایندگی کلیک نماید.
پس از آن شخص مطابق تصویر زیر باید سامانه ثبت نام نمایندگی را انتخاب کند. البته باید توجه داشت اشخاصی که قصد دریافت نمایندگی عمر را دارند، باید بر روی گزینه مربوط به آن کلیک نمایند.
در این مرحله شخص به صفحه جدیدی منتقل می شود که می بایست گزینه ثبت نام را انتخاب کند
پس از خواندن شرایط، می بایست بر روی گزینه "اینجانب نکات و شرایط را به دقت خوانده و آن ها را قبول دارم" کلیک کرده و برای ادامه مراحل، گزینه ثبت نام را انتخاب کند.
سپس، متقاضی وارد مرحله ثبت نام اولیه می شود که لازم است اطلاعات هویتی خود را مانند نام، نام خانوادگی، تاریخ تولد، کد ملی و اخرین مدرک تحصیلی خود را تعیین کند و با وارد کردن کد امنیتی و شماره تلفن همراه به طی نمودن مراحل اقدام کند.
شخص پس از این که تقاضای خود را به ثبت رساند؛ باید به یکی از شعب شرکت بیمه دی مراجعه نموده و مدارک خود را تحویل دهد و بعد از آن مصاحبه ای با مدیر شعبه داشته باشد. باید توجه داشت که در صورت تایید مدیر شعبه، متقاضی به موسسات آموزشی معرفی می شود تا دوره های آموزشی را طی کند و بعد از اتمام آن لازم است که شخص در آزمون آداب بیمه مرکزی شرکت کرده و نمره قبولی را کسب نماید.
پس از موفقیت داوطلب در آزمون، دوره کارآموزی وی به مدت 15 روز در شعبه شروع می شود. در مرحله بعدی پرونده شخص برای تخصیص کد نمایندگی به بیمه مرکزی ارسال می گردد. همچنین متقاضی باید در ظرف مهلت مقرر محلی را برای تاسیس دفتر نمایندگی به شعبه معرفی کند که در صورت تایید، قراردادی بین داوطلب اخذ نمایندگی و شرکت بیمه دی منعقد می شود و با ثبت اطلاعات در سامانه سنهاب و ارائه تجهیزات، نمایندگی می تواند فعالیت خود را شروع کند.
لیست نمایندگان تهران بیمه دی
در قسمت های گذشته، پیرامون شرایط، مدارک لازم و چگونگی اخذ نمایندگی بیمه دی توضیحاتی ارائه گردید. حال به منظور آشنایی کاربران، این بخش از مقاله، به بیان لیست نمایندگان تهران بیمه دی اختصاص پیدا کرده است که به شرح زیر می باشد:
- نویسنده: شرکت بیمه دی
- حجم: 191 KB
- منبع: سایت شرکت بیمه دی
لازم به ذکر است که بر اساس آخرین آمار منتشر شده، شرکت بیمه دی حدود ۶۰۰ نماینده فعال و ۴۸ شعبه اصلی دارد. همچنین علاوه بر تهران، در سایر شهرها مانند قم، لرستان، مازندران، فارس، البزر، همدان، کرمانشاه، بوشهر، مشهد، اردبیل و ... دارای شعبه است.
آدرس بیمه دی و شماره تلفن و تماس پشتیبانی بیمه دی
در قسمت های گذشته، پیرامون مراحل اخذ نمایندگی بیمه دی و سایت آن توضیحاتی ارائه گردید. افراد به منظور مراجعه مستقیم به ساختمان مرکزی بیمه دی در ابتدا می بایست از آدرس آن اطلاع داشته باشند. به منظور آشنایی علاقمندان، در این قسمت از مقاله به بیان آدرس بیمه دی و شماره تلفن و تماس پشتیبانی بیمه دی پرداخته شده است.
ساختمان مرکزی بیمه دی در تهران در بلوار میرداماد، بین خیابان مصدق شمالی (نفت شمالی سابق) و بزرگراه شهید مدرس واقع شده است. همچنین افراد در ساعت کاری یعنی از شنبه تا چهارشنبه، از ساعت 8:00 الی 15:30 می توانند به ساختمان مرکزی بیمه دی مراجعه نمایند.
توصیه می شود که در صورت وجود مشکل در امور مربوط به اخذ نمایندگی بیمه، شخص در ابتدا با شماره 1671 پشتیبانی بیمه دی تماس بگیرد و شکایت و مشکلات خود را بیان کنند. همچنین با شماره گیری ١۶٧١ و داخلی (3)، اشخاص می توانند که پیام صوتی خود را ثبت نمایند.
برای دریافت اطلاعات بیشتر در مورد شرایط اخذ نمایندگی بیمه دی در کانال تلگرام آشاثبت عضو شوید. کارشناسان مرکز مشاوره حقوقی آشاثبت نیز آماده اند تا با ارائه خدمات مشاوره حقوقی تلفنی به سوالات شما عزیزان پیرامون اطلاع از شرایط اخذ نمایندگی بیمه دی پاسخ دهند.
پاسخ مشاور: باسلام. حداکثر سن 55 سال برای نمایندگان حقیقی غیر از بازنشستگان صنعت بیمه و مواردی که به تصویب هیات محترم مدیره برسد می باشد.