برای مشاوره نحوه دریافت المثنی مدارک شرکت
برای مشاوره نحوه دریافت المثنی مدارک شرکت
المثنی در لغت به معنای رو نوشت می باشد و در اصطلاح المثنی به نسخه دوم یک سند رسمی اطلاق می شود که در صورت گم شدن، مفقود شدن، ربوده شدن یا به طور کلی از دسترس خارج شدن این مدارک، از مراجع ذی صلاح اخذ می شود. موارد صدور المثنی برای مدارک در شرکت های مختلف، متفاوت می باشد.
شرکت ها نیز در طول حیات خود ممکن است به دریافت المثنی برای مدارک خود نیاز پیدا کنند، اما در این راستا با چالش هایی مواجه می شوند که از جمله آن، می توان به پرسش هایی نظیر برای کدام مدارک شرکت می توان المثنی دریافت کرد یا مراحل و نحوه اخذ فایل المثنی برای مدارک ثبتی شرکت چگونه است؛ اشاره نمود.
لذا در این مقاله، پس از پاسخ به این سوال که برای کدام مدارک شرکت می توان المثنی دریافت کرد، به مراحل و نحوه اخذ فایل المثنی برای مدارک ثبتی شرکت پرداخته می شود. سپس گم شدن، چاپ مجدد و گرفتن اصل و المثنی اساسنامه شرکت و در نهایت فرم درخواست صدور المثنی و ارائه تصاویر مدارک شرکت توضیح داده می شود.
برای کدام مدارک شرکت میتوان المثنی دریافت کرد؟
اشخاص در صورت گم شدن، سوختن، ربوده شدن یا به طور کلی از دسترس خارج شدن مدارکشان می توانند درخواست صدور المثنی نمایند. شرکت ها نیز به عنوان اشخاص حقوقی در طول حیات خود ممکن است مدارک خود را گم کنند یا به هر دلیل آن مدارک از دسترسشان خارج شود. در این صورت آن ها می توانند به اداره ثبت شرکت ها مراجعه کرده و درخواست صدور المثنی برای مدارک خود نمایند.
اما سوالی که در این قسمت مطرح می شود، آن است که برای کدام مدارک شرکت میتوان المثنی دریافت کرد؟ برای پاسخ به این پرسش باید میان شرکت های مختلف قائل به تفکیک شد. در واقع این مدارک در شرکت سهامی خاص، شرکت با مسئولیت محدود، شرکت تعاونی و شرکت های غیر تجاری متفاوت می باشد که در ادامه هر یک از این مدارک در هر شرکت به طور جداگانه بررسی می شود.
موارد صدور المثنی برای مدارک شرکت سهامی خاص: 1- اساسنامه شرکت مشتمل بر 64 ماده و 11 تبصره 2- صورت جلسه موسسین 3- اظهارنامه
موارد صدور المثنی برای مدارک شرکت با مسئولیت محدود: 1- اساسنامه 2- شرکت نامه 3- تقاضا نامه 4- صورت جلسه موسسین
موارد صدور المثنی برای مدارک شرکت تعاونی: 1- اساسنامه مشتمل بر 52 ماده 2- شرکت نامه 3- تقاضا نامه 4- صورت جلسه موسسین و هیئت مدیره
موارد صدور المثنی برای مدارک شرکت های غیر تجاری: 1- اساسنامه مشتمل بر 27 ماده 2- اظهار نامه 3- صورت جلسه موسسین
شایان ذکر است غیر از مدارک فوق الذکر برای هر شرکت، در موارد دیگر نمی توان درخواست صدور المثنی برای شرکت نمود. علاوه بر این، درخواست اخذ فایل المثنی برای مدارک ثبتی شرکت شامل مراحلی می شود که در قسمت های بعدی این مقاله مورد بررسی قرار خواهد گرفت.
مراحل و نحوه اخذ فایل المثنی برای مدارک ثبتی شرکت
در قسمت پیشین مقاله به این پرسش پاسخ داده شد که برای کدام مدارک شرکت می توان المثنی دریافت کرد؟ همچنین بیان شد، این مدارک میان شرکت های مختلف متفاوت می باشد و اکنون در این قسمت از مقاله، مراحل و نحوه اخذ فایل المثنی برای مدارک ثبتی شرکت مورد بحث و بررسی قرار می گیرد.
به منظور درخواست صدور المثنی برای مدارک شرکت لازم است ابتدا تقاضا نامه اخذ المثنی مدارک مدنظر توسط هیئت مدیره و یا شرکا و سهامداران شرکت امضا شود و پس از آن وکیل دادگستری به همراه مدارک هویتی هیئت مدیره شرکت و همچنین فرم های تکمیل شده به ادره ثبت شرکت ها مراجعه نماید.
شایان ذکر است فرم های مذکور باید به مهر و امضا شرکت و وکیل دادگستری و همچنین امضا شرکا و سهامداران رسیده باشد. پس از انجام استعلام های لازم توسط اداره ثبت شرکت ها و تحویل مدارک به این مرجع و همچنین پرداخت هزینه های لازم، اداره ثبت شرکت ها اقدام به صدور المثنی برای مدارک خواسته شده می نماید.
از آنجا که در صورتجلسات شرکت سهامی، تعداد و نام و نوع سهام شرکت به تفکیک و به صورت دقیق نوشته شده، در صورتی که تعداد یا ارزش سهام هر یک از سهامداران شرکت گم شود یا به هر نحو از دسترس خارج شود؛ باید به این صورتجلسات مراجعه شود. همچنین چنانچه لیست سهامداران ثبت شده در اداره ثبت شرکت ها با لیست سهامداران موجود در شرکت متفاوت باشد، لیست موجود در شرکت از اعتبار خارج می شود. شایان ذکر است به منظور دریافت اطلاعات صورت مذاکرات می بایست به اداره ثبت شرکت ها مراجعه شود.
به منظور اخذ لیست سهامداران شرکت از اداره ثبت شرکت ها یکی از شرکا یا سهامداران یا وکیل شرکت می تواند به شورای حل اختلاف مراجعه و نامه ای خطاب به اداره ثبت شرکت ها دریافت نماید. با این نامه می توان لیست اسامی سهامداران را از اداره ثبت شرکت ها دریافت نمود.
گم شدن، چاپ مجدد و گرفتن اصل و المثنی اساسنامه شرکت
پس از شناخت مراحل و نحوه اخذ فایل المثنی برای مدارک ثبت شرکت، در قسمت قبلی این مقاله، اکنون در این بخش از مقاله راجع به گم شدن، چاپ مجدد و گرفتن اصل و المثنی اساسنامه شرکت صحبت می شود. شرکت ها به منظور گرفتن المثنی برای مدارک خود لازم است به اداره ثبت شرکت های محل اقامت خود مراجعه نمایند.
یکی از مدارکی است که در تمام شرکت ها اعم از شرکت سهامی خاص، شرکت با مسئولیت محدود، شرکت تعاونی و شرکت های غیر تجاری می توان درباره آن، درخواست صدور المثنی نمود؛ اساسنامه شرکت می باشد. در این حالت لازم است پس از درخواست المثنی اساسنامه شرکت، وکیل رسمی شرکت به همراه فرم های تکمیل شده به اداره ثبت شرکت ها مراجعه نماید.
این اداره پس دریافت هزینه و انجام استعلام های لازم اقدام به صدور المثنی اساسنامه شرکت می نماید. لازم به ذکر است که در صورت مفقود شدن یا از بین رفتن گواهی نامه اختراع، طرح صنعتی و علامت، مالک می تواند با پرداخت هزینه در جدول هزینه ها، تقاضای صدور المثنی از اداره مالکیت معنوی نماید.
فرم درخواست صدور المثنی و ارائه تصاویر مدارک شرکت
پس از پاسخ به پرسش برای کدام مدارک شرکت می توان المثنی دریافت کرد و همچنین، شناخت مراحل و نحوه اخذ فایل المثنی برای مدارک ثبتی شرکت و مطالعه گم شدن، چاپ مجدد و گرفتن اصل و المثنی اساسنامه شرکت؛ در قسمت های پیشین مقاله، اکنون در قسمت نهایی این مقاله، فرم درخواست صدور المثنی و ارائه تصاویر مدارک شرکت بررسی می شود.
همانطور که بیان شد؛ متقاضی لازم است به منظور درخواست صدور المثنی مدارک شرکت به اداره ثبت شرکت ها مراجعه و پس از تکمیل فرم های مربوطه و امضا این فرم ها توسط مدیران و شرکا و سهامداران شرکت و پرداخت هزینه های لازم و انجام استعلامات مورد نیاز توسط اداره ثبت شرکت ها، در نهایت گواهی المثنی مدارک شرکت خود را دریافت نماید. به منظور آشنایی متقاضیان با نمونه فرم درخواست صدور المثنی و ارائه تصاویر مدارک شرکت، در قسمت زیر، یک نمونه فرم درخواست آمده است.
- نویسنده: آشاثبت
- حجم: 369 KB
- منبع: آشاثبت
برای دریافت اطلاعات بیشتر در مورد نحوه دریافت المثنی مدارک شرکت در کانال تلگرام آشاثبت عضو شوید. کارشناسان مرکز مشاوره حقوقی آشاثبت نیز آماده اند تا با ارائه خدمات مشاوره حقوقی تلفنی به سوالات شما عزیزان پیرامون نحوه دریافت المثنی مدارک شرکت پاسخ دهند.
پاسخ مشاور: باسلام. این فرم در متن مقاله موجود است.