مجمع عمومی شرکت

سوالات متداول
1- مجمع عمومی شرکت چیست؟ به گردهمایی مدیران و سهامداران با هدف تصمیم گیری درباره مسائل مهم شرکت، مجمع عمومی شرکت گفته می شود که توضیحات بیشتر در این خصوص در متن مقاله بیان شده است.
2- انواع مجمع عمومی شرکت ها چه می باشد؟ مطابق ماده 73 لایحه اصلاح قسمتی از قانون تجارت، مجمع عمومی موسس، مجمع عمومی عادی و مجمع عمومی فوق العاده از انواع مجامع عمومی شرکت می باشند که توضیحات بیشتر در این خصوص در متن مقاله بیان شده است.
3- حد نصاب تشکیل مجمع عمومی موسس شرکت سهامی به چه صورتی است؟ در مجمع عمومی موسس حضور عده‌ ای از پذیره‌ نویسان که حداقل نصف سرمایه شرکت را تعهد نموده باشند؛ ضروری است که توضیحات بیشتر در این خصوص در متن مقاله آمده است.

برای مشاوره اطلاع از انواع مجمع عمومی شرکت

برای مشاوره اطلاع از انواع مجمع عمومی شرکت

تماس با سامانه ها

نظرات کاربران

کیارش 1402/09/02
مجمع عمومی عادی چه مجمعیه؟
پاسخ مشاور: با سلام. همانطور که از نام آن مشخص است؛ این مجمع حداقل سالی یک بار در تاریخ پیش بینی شده در اساسنامه تشکیل می شود. همچنین مطابق قانون تجارت، شرکت ها موظفند تا 4 ماه پس از اتمام سال مالی خود اقدام به برگزاری مجمع عمومی سالیانه نمایند.
علی 1402/08/22
مجمع عمومی فوق العاده شرکت چه مجمعیه؟
پاسخ مشاور: باسلام. ایجاد تغییرات در اساسنامه شرکت (مانند تغییر نام و آدرس شرکت، تغییر در موضوع شرکت، تغییر در مدت شرکت، تغییر در تعداد مدیران و بازرسان و...)، افزایش و کاهش سرمایه، انحلال شرکت در مجمع عمومی فوق العاده تصمیم گیری می شود.
رضا 1402/08/11
حد نصاب تشکیل و رای انواع مجامع عمومی شرکت های سهامی چه قدره؟
پاسخ مشاور: با سلام. در مجمع عمومی موسس حضور عده‌ ای از پذیره‌ نویسان که حداقل نصف سرمایه شرکت را تعهد نموده باشند؛ ضروری است که توضیحات بیشتر در این خصوص در متن مقاله آمده است.
نازی 1402/08/04
مجمع عمومی موسس چیه؟
پاسخ مشاور: با سلام. مجمع عمومی موسس از اجتماع موسسین و سهامداران اولیه تشکیل می شود. رسیدگی به گزارش موسسین و احراز تعهد تمام سرمایه و تادیه مبلغ لازم، انتخاب اولین مدیران و بازرسان، تصویب طرح اساسنامه و در صورت لزوم اصلاح آن، بررسی آورده های غیر نقد، رسیدگی به مزایای مطالبه شده موسسین، تعیین روزنامه کثیرالانتشاری که آگهی های شرکت در آن درج شود از وظایف و تکالیف مجمع عمومی موسس می باشد.