برای مشاوره نحوه نوشتن بیزینس پلن شرکت
برای مشاوره نحوه نوشتن بیزینس پلن شرکت


متقاضیانی که قصد تاسیس شرکتی را دارند، باید از اصول و ضوابط ویژه ای تبعیت کرده، مدارک خاصی را تهیه و تنظیم نموده و در صورت داشتن شرایط مناسب، اجازه تاسیس شرکت به آن ها داده می شود. یکی از مهم ترین و کلیدی ترین این شرایط، داشتن بیزینس پلن و طرح توجیهی مشخص و مناسب با حوزه کاری شرکت می باشد.
بیزینس پلن و یا طرح توجیهی در واقع یک راهنما و نقشه مسیر پیشبرد اهداف شرکت می باشد. شرکت ها با داشتن بیزینس پلن خوب می توانند بخش بزرگی از مسیر کاری خود را طی کرده و با یک الگوی سازمان یافته و مشخص فعالیت خود را شروع کنند و در نتیجه به بهترین شکل ممکن اهدافشان را پیش ببرند. بنابر این کسب اطلاع در خصوص نمونه بیزینس پلن تکمیل شده و نمونه بیزینس پلن شرکت بازرگانی الزامی است.
از این رو، این مقاله پس از پاسخ به این سوال که بیزینس پلن شرکت یا طرح توجیهی کسب و کار چیست، به بررسی اهمیت و ویژگی بیزینس پلن یا طرح توجیهی حرفه ای و انواع بیزینس پلن شرکت یا طرح توجیهی کسب و کار می پردازد ، سپس در خصوص شرایط نوشتن بیزینس پلن یا طرح تجاری حرفه ای و راهنما و نحوه نوشتن بیزینس پلن شرکت بازرگانی به زبان ساده صحبت خواهد شد. در انتهای مقاله، هزینه نوشتن بیزینس پلن معماری و یک نمونه بیزینس پلن آماده و تکمیل شده رایگان شرکت تولیدی pdf بررسی می شود. جهت کسب اطلاع در خصوص نمونه بیزینس پلن شرکت تولیدی pdf و نمونه بیزینس پلن pdf با ما همراه باشید.
بیزینس پلن شرکت یا طرح توجیهی کسب و کار چیست
یکی از اصول مهم برای راه اندازی شرکت ها در هر زمینه فعالیتی، تعیین کردن طرح توجیهی یا بیزینس پلن می باشد. البته داشتن بیزینس پلن صرفا برای کسب و کارهایی که تازه شروع به فعالیت کرده اند نیست، بلکه هر کسب و کاری هر چقدر با تجربه باشد، با داشتن بیزینس پلن فعالیت های هدفمند تری خواهد داشت. به دلیل همین موضوع، برای بسیاری این سوال مطرح می شود که بیزینس پلن شرکت یا طرح توجیهی کسب و کار چیست؟
بیزینس پلن یا طرح توجیهی کسب و کار سندی مکتوب برای شرح کامل فعالیت های مجموعه می باشد و نشان می دهد شرکت باید چه اهدافی را دنبال کرده و برای رسیدن به آن ها چه روندی را طی کند. بیزینس پلن نقشه راه شرکت و بازاریابی و موارد مالی را به درستی و دقت تعیین می کند.
در واقع طرح های توجیهی شرکت ها اسناد مهمی هستند که صاحبان مشاغل برای جذب سرمایه و سرمایه گذار به داشتن آن نیاز دارند. بیزینس پلن ها باید دائما در حال تغییر و به روز رسانی باشند و رسیدن یا نرسیدن شرکت به اهداف ذکر شده در آن ها باید همیشه مورد بررسی قرار گیرد.
اهمیت و ویژگی بیزینس پلن یا طرح توجیهی حرفه ای
یکی از پیش شرط های کلیدی تاسیس و ثبت شرکت، طراحی یک بیزینس پلن حرفه ای است. طرح توجیهی قوی علاوه بر ایجاد رقابت و رشد مجموعه، باعث رفع مشکلات و نوآوری نیز می شود. یکی از مهم ترین دلایل بررسی اهمیت و ویژگی بیزینس پلن یا طرح توجیهی حرفه ای شرکت ها و مجموعه های تجاری این است که با مشخص بودن طرح توجیهی، آن مجموعه علاوه بر این که مسیر فعالیت بسیار روشن تر می گردد، می تواند به سرعت به درآمد و سود بالا دست پیدا کند.
یکی دیگر از این دلایل، پیش بینی مالی است، یعنی یک طرح توجیهی حرفه ای با توجه به برنامه ریزی های موجود در آن، می تواند مسائل مالی و ضروری مجموعه را پیش بینی کند. مسائلی مانند بودجه کلی، فعالیت های فعلی، تجزیه و تحلیل بازار و اصول بازاریابی حرفه ای از ویژگی های پیش بینی مسائل مالی طرح توجیهی است. در واقع داشتن طرح توجیهی باعث می شود، مشاغل دید واضح تری از آینده فعالیت و اقدامات خود داشته باشند.
همچنین طرح توجیهی باعث می شود در زمان درست، بهترین راه کارها به مدیران مجموعه داده شود تا بتوانند به راحتی کسب و کارشان را رشد دهند و به اهداف خود برسند. در طرح تجاری تایید شده و مناسب، همیشه واقعیت ها بیان شده؛ زیرا اغراق کردن در آن باعث آسیب به خود مجموعه خواهد شد.
انواع بیزینس پلن شرکت یا طرح توجیهی کسب و کار
یکی از اصول و پیش زمینه های مهم ایجاد یک تجارت جدید، تهیه و تنظیم بیزینس پلن و یا طرح توجیهی است که مدیران و موسسان با ایجاد آن می توانند یک دورنمای کلی از روند پیش برد فعالیت شرکت خود داشته باشند و از مرحله به مرحله پیش رفتن کارشان، اطمینان حاصل کنند. بنابراین متقاضیان برای شروع یک کسب و کار تازه و نوشتن طرح توجیهی، بهتر است ابتدا با انواع بیزینس پلن شرکت یا طرح توجیهی کسب و کار آشنا شوند.
قبل از تصویب طرح توجیهی انواع شرکت ها، که در آن تمام سناریو های پیش رو ارائه و برای هر چالشی راهکاری در نظر گرفته شده، بهتر است انواع طرح توجیهی شرکت ها بررسی شود. چنانچه تمامی اصول تعیین طرح توجیهی شرکت به درستی رعایت شود، در سریع ترین زمان ممکن این امر محقق می گردد. به طور کلی شرکت ها در دو ساختار می توانند بیزینس پلن طراحی کنند:
طرح ایجادی: این طرح برای مجموعه هایی طراحی می شود که هنوز تاسیس نشده اند. اصطلاحا به آن ها موجود و مورد نیاز نیز می گویند.
طرح توسعه: طرحی است که برای یک مجموعه در حال فعالیت و دارای پروانه بهره برداری ایجاد می شود. همانطور که از نامش پیداست، این طرح برای توسعه و افزایش ظرفیت های شرکت کاربرد دارد.
پس متقاضیانی که قصد شراکت یا سرمایه گذاری و تاسیس شرکتی را دارند، باید در ابتدا طرح تجاری را تنظیم یا بررسی نمایند تا چنانچه توجیهات اقتصادی وجود داشت، اقدام به تاسیس شرکت یا سرمایه گذاری در شرکت های دیگر کنند. یکی از روش های جذب سرمایه گذار نیز بررسی طرح توجیهی شرکت می باشد. در ادامه به نمونه بیزینس پلن آماده رایگان و نمونه بیزینس پلن شرکت ساختمانی پرداخته خواهد شد.
شرایط نوشتن بیزینس پلن یا طرح تجاری حرفه ای
یکی از مهم ترین مراحل و شرایط تاسیس شرکت در خارج، داشتن بیزینس پلن یا طرح توجیهی است که در واقع همان برنامه کاری موسسین برای مجموعه خود می باشد و بیانگر مسیر و روش های رسیدن به اهداف شرکت است، اما یکی از دغدغه های صاحبان شرکت ها، می تواند دانستن شرایط نوشتن بیزینس پلن یا طرح تجاری حرفه ای باشد که در این بخش از مقاله به آن پرداخته شده است.
یکی از شرایط مهم در نوشتن بیزینس پلن، پیش بینی های مالی است که این پیش بینی ها شامل بودجه مالی شرکت، تجزیه و تحلیل بازار و استراتژی بازاریابی شرکت می باشد. در کنار داشتن پیش بینی های مالی دقیق، باید دید واضحی در طرح توجیهی وجود داشته باشد، زیرا با نبود چشم انداز مشخص و واضح از آینده کسب و کار، تاسیس و پیشبرد درست آن بعید به نظر می رسد.
همچنین، علاوه بر داشتن شرایط فوق، دانستن مفروضات بازاریابی، برنامه کارکنان شرکت، چیدن برنامه یک سال آینده شرکت و... نیز از اهمیت ویژه ای برخوردارند. البته در کنار تنظیم برنامه کاری سالیانه و بلند مدت، باید برنامه های کوتاه ماهیانه نیز تنظیم شود تا موسسان بتوانند دقیق تر و جزئی تر روال کار را پیش برده و به اهداف سالیانه و نهایی نزدیک تر شوند.
راهنما و نحوه نوشتن بیزینس پلن شرکت بازرگانی به زبان ساده
همانطور که در بخش های قبلی این مقاله، به اهمیت و شرایط نوشتن بیزینس پلن اشاره شد و مطالعه کنندگان متوجه نکات کلیدی آن شدند، شاید بخواهند در مورد راهنما و نحوه نوشتن بیزینس پلن شرکت بازرگانی به زبان ساده اطلاعاتی کسب کنند. از آن جایی که نحوه نوشتن بیزینس پلن برای انواع شرکت ها تا حد زیادی مشابه است، به همین جهت، در این بخش از مقاله توضیحات مناسبی برای کلیت این امر وجود دارد.
متقاضی چه بخواهد طرح توجیهی را برای جذب سرمایه گذار بنویسد و چه برای رشد و پیشبرد فعالیت خود از آن استفاده کند، در هر دو حالت برای نوشتن بیزینس پلن باید به 6 اصل مهم توجه شود. استفاده از این اصول در بالا بردن کیفیت و بازدهی طرح توجیهی بسیار اثر گذار است. در این بخش از مقاله، به طور کامل در مورد این اصول و راهنما و نحوه نوشتن بیزینس پلن شرکت بازرگانی به زبان ساده صحبت می شود.
یکی از این اصول کلیدی خلاصه مدیریتی است که به بررسی کلی و اجمالی کسب و کار و برنامه های آن می پردازد. این بخش به طور خلاصه در یک تا دو صفحه داخل بیزینس پلن نوشته می شود. در کنار بخش اول، یعنی خلاصه مدیریتی، بخش فرصت نیز به بررسی موضوعاتی مانند نوع کالای خرید و فروش شده توسط شرکت و شناخت بازار هدف درست شرکت می پردازد.
مرحله بعدی کار، اجراست. این بخش در واقع به چگونگی استفاده از فرصت ها و تبدیل آن ها به تجارت می پردازد. همچنین برنامه های فروش و بازاریابی در این بخش بررسی و تحلیل می گردد. پس از بررسی بخش اجرا، نوبت به بررسی خلاصه ای از شرکت و سرمایه گذاران آن می رسد. سپس برنامه مالی شرکت مطرح می شود که در آن سود و زیان ها و ترازنامه مجموعه مورد بررسی و تحلیل قرار می گیرد. بخش ششم و آخر، یعنی بخش ضمیمه، نیز برای توضیحات بیشتر و تکمیلی تر در انتهای بیزینس پلن قرار می گیرد.
هزینه نوشتن بیزینس پلن معماری
برای طراحی و اجرای طرح توجیهی شرکت ها و مجموعه ها، در صورتی که شرایط این امر موجود باشد و طرح قابلیت اجرا داشته باشد، مجموعه ها با پرداخت هزینه هایی آن را تکمیل کرده و پیاده سازی می کنند. به طور کلی هزینه های نوشتن طرح توجیهی برای هر شرکتی یا به طور مثال هزینه نوشتن بیزینس پلن معماری، به رقم کل سرمایه موجود بستگی دارد.
برای درک بهتر این موضوع و موارد مرتبط به هزینه ها باید گفت چنانچه طرح توجیهی به صورت مختصر نوشته شود و شامل یک گزارش حدودا 70 صفحه ای باشد، در یک بخش تهیه شده و تمامی سر فصل های مربوطه برای ارائه به سازمان ها و ارگان های مربوطه در آن آماده می شود. این مدل بیزینس پلن هزینه کمتری دارد، ولی در عین حال کیفیت بالایی نیز دارد.
ولی اگر متقاضیان بخواهد بیزینس پلن کامل و جامعی تهیه کنند؛ باید بدانند این نوع طرح توجیهی حدود 400 صفحه بوده و در بخش های گوناگونی تدوین می شود. در تهیه این بیزینس پلن اطلاعات دقیقی از نوع کسب و کار، هزینه های راه اندازی و مدیریت آن، هزینه های جاری مانند هزینه پرسنل و... گنجانده شده است.
نمونه بیزینس پلن آماده و تکمیل شده رایگان شرکت تولیدی pdf
یکی از مهم ترین اقدامات موسسان شرکت ها برای ثبت شرکتشان، تهیه و تنظیم طرح توجیهی می باشد که با کمک آن می توانند به راحتی اهداف و مسیر کاری شرکت را تعیین کرده و با یک برنامه دقیق در جهت درست قدم بردارند. نوشتن طرح توجیهی برای شرکت های گوناگون شرایط تقریبا یکسانی دارد، اما اطلاعات موجود در آن ها منحصر به فرد هستند.
اگر متقاضیان قصد انجام یک برنامه ریزی کوچک و در نتیجه آن افزایش فروش و درآمد را داشته باشند، لزومی به نوشتن طرح توجیهی و خرج هزینه نیست، اما چنانچه تصمیم جدی برای رشد و گسترش کسب و کارشان داشته باشند، حتما باید یک نمونه pdf بیزینس پلن حرفه ای طراحی کنند و با کمک آن بتوانند از زمان، پول و منابع موجودشان نهایت استفاده را ببرند.
واقع داشتن طرح توجیهی مناسب باعث صرفه جویی و مدیریت بهتر در امور مالی شرکت می شود و یک دید روشنی برای آینده مجموعه پدید می آورد. به همین دلیل بهتر است مجموعه ها پیش از تنظیم طرح توجیهی خود، از طرح های توجیهی بقیه الگو برداری کنند تا میزان خطا به حداقل ممکن برسد. از همین رو یک نمونه بیزینس پلن آماده و تکمیل شده رایگان شرکت تولیدی pdf در این قسمت از مقاله آورده شده است.
- نویسنده: آشاثبت
- حجم: 483 KB
- منبع: آشاثبت
مهاجرت از طریق ثبت شرکت در آلمان از این جهت اهمیت دارد که سیاست های اقتصادی آلمان از ایده های جدید برای ثبت شرکت و رقابت آزاد پشتیبانی می کند. ثبت شرکت در آلمان، یکی از بهترین روش های سرمایه گذاری در این کشور محسوب شده و افراد می توانند جهت کسب اطلاعات بیشتر در این خصوص، به مطالعه مقاله زیر اقدام نمایند.
نمونه بیزینس پلن شرکت بازرگانی
برای نگارش یک نمونه بیزینس پلن شرکت بازرگانی، در ابتدا، باید مقدمه ای جامع درباره شرکت، ماموریت و اهداف آن ارائه شود. این بخش باید شامل توضیحاتی در مورد نوع محصولات یا خدماتی باشد که شرکت ارائه می دهد و چگونگی تمایز آن از رقبا معین شود. همچنین، شناسایی بازار هدف و تحلیل نیازهای مشتریان در این بخش اهمیت بالایی دارد. این مقدمه نه تنها باید به خواننده انگیزه دهد تا ادامه متن را بخواند، بلکه باید نمای کلی از ارزش پیشنهادی شرکت را نیز نشان دهد.
در مرحله بعد، تحلیل بازار و رقبا باید به طور جامع و دقیق انجام شود. این قسمت شامل بررسی روندهای بازار، شناسایی فرصت ها و تهدیدها و تحلیل نقاط قوت و ضعف رقبا است. برای این منظور، می توان از داده های آماری، نظرسنجی ها و گزارش های تحقیقاتی استفاده کرد. همچنین، در این بخش باید به نیازهای خاص مشتریان پرداخته شده و راهکارهایی برای برآورده کردن این نیازها ارائه گردد.
در نهایت، بخش مالی نمونه بیزینس پلن شرکت بازرگانی باید به طور دقیق و واقع بینانه تنظیم شود. این بخش شامل پیش بینی درآمد، هزینه ها، سود و زیان و جریان نقدی است. همچنین، باید برنامه ای برای تامین مالی شرکت و منابع مالی مورد نیاز برای تحقق اهداف تجاری ارائه شود. استفاده از جداول و نمودارها می تواند به شفاف نمودن اطلاعات در نمونه بیزینس پلن شرکت بازرگانی کمک کند.
برای دریافت اطلاعات بیشتر در مورد نحوه نوشتن بیزینس پلن شرکت در کانال تلگرام آشاثبت عضو شوید. کارشناسان مرکز مشاوره حقوقی آشاثبت نیز آماده اند تا با ارائه خدمات مشاوره حقوقی تلفنی به سوالات شما عزیزان پیرامون نحوه نوشتن بیزینس پلن شرکت پاسخ دهند.
پاسخ مشاور: بیزینس پلن یا طرح توجیهی کسب و کار سندی مکتوب برای شرح کامل فعالیت های مجموعه می باشد و نشان می دهد شرکت باید چه اهدافی را دنبال کرده و برای رسیدن به آن ها چه روندی را طی کند که توضیحات بیشتر در این خصوص در متن مقاله آمده است.