برای مشاوره شرایط و هزینه ثبت شرکت در خارج
برای مشاوره شرایط و هزینه ثبت شرکت در خارج
یکی از چالش هایی که افراد علاقه مند برای مهاجرت به خارج از کشور با آن رو به رو هستند، چگونگی مهاجرت کردن است. مهاجرت می تواند قدم بزرگی برای پیشرفت و رهایی از تورم های همه جانبه کشور باشد. برای این امر روش های گوناگونی وجود دارد که یکی از بهترین و ساده ترین آن ها مهاجرت از طریق ثبت شرکت است. علاقه مندان با داشتن یک رزومه کاری حرفه ای، بیزنس پلن و طرح توجیهی موثر و همچنین سرمایه کافی، ظرف مدت زمان کوتاهی اقدام به مهاجرت کرده و در نتیجه موفق به کسب اقامت یک کشور دیگر می شوند.
متقاضیان برای مهاجرت به خارج از کشور از طریق ثبت شرکت لازم است، ابتدا؛ اطلاعات کاملی در رابطه با کشور مبدا و روش ثبت شرکت در آن به دست آورند. انجام این امر در کنار اخذ اقامت؛ به روشی نسبتا ساده، باعث گسترش فعالیت های تجاری متقاضی در بازار های بین المللی و در نتیجه ایجاد یک سرمایه و اعتبار بزرگ خواهد شد که امر، اهمیت آشنایی با مراحل و نحوه ثبت شرکت را چند برابر می نماید.
به دلیل اهمیت موضوع ثبت شرکت در خارج از کشور، این مقاله به بررسی مزایا، شرایط، مدارک و مراحل انجام این امر پرداخته است. در ادامه مبلغ و هزینه های ثبت شرکت و شعبه شرکت های ایرانی در خارج از کشور و نحوه اخذ اقامت به کمک ثبت شرکت بیان شده است و در ادامه؛ نمونه قرارداد ثبت شرکت در خارج به همراه ارزان ترین و بهترین کشور ها برای این امر مورد بررسی قرار گرفته اند. جهت کسب اطلاعات بیشتر در این خصوص با ما همراه باشید.
مزایای ثبت شرکت در خارج از کشور
یکی از سریع ترین و بهترین راه ها برای مهاجرت به یک کشور خارجی ثبت شرکت می باشد. در نتیجه این امر متقاضی می تواند در ابتدا اقامت موقت و سپس اقامت دائم آن کشور را دریافت کند. در واقع در کنار سرعت بیشتر پروسه مهاجرت و اخذ اقامت از طریق ثبت شرکت، امکان تحصیل در دانشگاه ها و مدارس دولتی آن کشور برای فرزندان متقاضی با هزینه های اندک و بعضا رایگان فراهم می شود.
اما در کنار این موارد، یکی از مهم ترین مزایای ثبت شرکت در خارج از کشور دریافت پاسپورت و اقامت موقت و در ادامه آن کسب اقامت دائم کشور مبدا می باشد. در ادامه پروسه و به مرور زمان، متقاضی می تواند از طریق سیستم بانکی پول و سرمایه خود را به صورت بین المللی منتقل کند. این امر موجب رشد اقتصادی بزرگی در تجارت شخص می شود.
از طرفی، علاقه مندان برای ثبت شرکت در خارج از کشور، می توانند به مرور وارد بورس بین المللی شرکت های مختلف شده و سرمایه گذاری های پر سودی انجام دهند. همچنین امکان تولید انواع محصولات و فروششان در بازار های جهانی و توانایی بیشتر متقاضی در حوزه مدیریت منابع انسانی و در نهایت بهره مندی از معافیت های مالیاتی از دیگر مزایای ثبت شرکت در خارج از کشور می باشد.
البته با توجه به قوانین کشور مقصد ممکن است که مزایای متفاوت دیگری نیز وجود داشته باشد. به طور مثال از مزایای ثبت شرکت در کشور اتریش میتوان به سیستم حقوقی قابل اعتماد آن، وجود نیروهای کاری متخصص با توقعات مالی نسبتا پایین، وجود ارتباط قوی در بین حوزه های تجاری و علمی و قضایی و امکان دریافت وام با بهره پایین اشاره کرد.
شرایط و مدارک لازم برای ثبت شرکت در خارج از کشور
یکی از بهترین و سریع ترین روش ها برای اخذ اقامت یک کشور خارجی، ثبت شرکت در آن کشور می باشد. متقاضیان با ثبت شرکت در کشورهای مختلف امکانات و مزایای بسیاری مانند تحصیل رایگان فرزندانشان در آن کشور ها، ایجاد حساب های بانکی بین المللی و در نهایت شرکت در بورس بین الملل و بسیاری موارد دیگر را بدست می آورند؛ اما برای انجام این عمل، افراد باید با شرایط و مدارک لازم برای ثبت شرکت در خارج از کشور آشنایی کاملی داشته باشند.
برای این امر اولین قدم طرح ریزی یک پلن کاری با در نظر گرفتن شرایط اقتصادی کشور مبدا می باشد. طبیعتا متقاضی باید نسبت به بازار کار و تخصص در حوزه کاری مدنظر خود اطلاعات کافی داشته باشد و یک طرح تجاری با تقاضای بالا در کشور مبدا، ایجاد کند. سپس لازم است؛ مدارک مورد نیاز تهیه و ارسال شده تا فرآیند ثبت شرکت شروع شود. این مدارک شامل موارد زیر می باشد:
کپی برابر اصل گواهی ثبت علامت تجاری شرکت
ترجمه فرم مخصوص برای ثبت شرکت بین المللی
تکمیل و ترجمه انگلیسی فرم مخصوص برای ثبت شرکت بین المللی و ارائه بیزینس پلن شرکت
اطلاعیه راه اندازی شرکت و اطلاعیه آخرین تغییرات آن بر اساس اشخاص حقیقی و حقوقی که مکتوب شده باشد
درخواست کتبی بر مبنای علائم تجاری با ذکر نام کشور مد نظر برای مهاجرت در اداره ثبت
ارائه تمام مدارک شناسایی مدیران و صاحبان امضا
کپی برابر اصل تمامی مدارک مانند کارت ملی و شناسنامه مدیران و صاحبان امضا
ارائه اظهارنامه یا اصل گواهی ثبت علامت تجاری با تاییدیه مسئول مربوطه و ارائه کپی آن در ثبت پرونده
پرداخت هزینه ها
تهیه معرفی نامه با سربرگ شرکت به منظور حق امضا آن برای مدیران و مسئولان
اگر مراحل ثبت شرکت توسط وکیلی انجام می شود، ارائه وکالت نامه ها الزامیست
پس از فراهم شدن شرایط اولیه و تهیه و تنظیم مدارک لازم، متقاضی می تواند با یک وکالت نامه رسمی به نماینده خود مراحل ثبت شرکت را آغاز کند. پس از تایید موارد کلیدی مثل طرح توجیهی، اساسنامه شرکت و کد اقتصادی شرکت، روند ثبت شرکت آغاز می شود، به طوری که برای متقاضی دعوت نامه ای ارسال خواهد شد و می تواند در کشور مورد نظر فعالیت تجاری خود را شروع کند.
البته با توجه به قوانین کشور مقصد ممکن است که مدارک متفاوتی نیز وجود داشته باشد. به عنوان مثال در کشور اتریش علاوه بر مدارک فوق، گواهی عدم سوء پیشینه، اثبات صلاحیت متقاضی (مثلا داشتن گواهی تایید استادکاری) و مدارکی برای اثبات پرداخت سهم سرمایه هر فرد در میان شرکا نیز جزو مدارک الزامیست.
مراحل و نحوه ثبت شرکت و شعبه شرکت ایرانی در خارج از کشور
متقاضیانی که علاقه به مهاجرت و اخذ اقامت یک کشور خارجی را دارند؛ می توانند از طریق ثبت شرکت برای این امر اقدام کنند. البته در بازار های بین المللی ثبت یک شرکت، چالش های خود را دارد و به دلیل اهمیت همین موضوع باید در ابتدا؛ با مراحل و نحوه ثبت شرکت و شعبه شرکت ایرانی در خارج از کشور آشنایی پیدا نمود. مراحل ثبت شرکت در هر کشور تا حد زیادی منحصر به فرد می باشد. ممکن است کشوری قوانین آسان گیر تری داشته باشد یا هزینه های کمتری دریافت کند. در صورتی که این امر در برخی کشور ها نیازمند هزینه های زیاد و یا وجود دفتر مرکزی است. مهم ترین این مراحل عبارتند از:
پیش ثبت نام و ثبت مشخصات و نام شرکت
دریافت تسویه ای از وزارت تجارت کشور مقصد و تهیه مدارک مورد نیاز
مشخص کردن دامنه تجارت برای زمینه اصلی ثبت شرکت
و در آخر باید مدارک جمع آوری و ترتیب بندی شده و ارسال گردد
اما به طور کلی، متقاضیان ثبت شرکت در کشورهای خارجی علاوه بر رعایت موارد اصلی بالا، لازم است عملیات ثبت نام شرکت را در دفتر امنیت عمومی و اداره امور خارجه انجام داده و یک حساب بانکی در کشور مقصد افتتاح کنند. پس از افتتاح حساب بانکی باید مبلغ سرمایه به حساب واریز شود و در نهایت، ثبت نام متقاضی در اداره مالیات آن کشور انجام گیرد. در مرحله بعدی کارمندان شرکت استخدام می شوند و کار آغاز می گردد.
هزینه ثبت شرکت و شعبه شرکت ایرانی در خارج از کشور
ثبت شرکت یکی از بهترین روش ها برای اخذ اقامت کشور های خارجی می باشد که بستگی به نوع بیزنس پلن و کشور مورد نظر پروسه های متنوعی دارد، ولی به طور کلی؛ مراحل انجام آن و مدارک مورد نیاز برای این امر مشخص و تا حدی مشابه است. یکی از موارد ضروری در ثبت شرکت داشتن سرمایه اولیه می باشد. البته این سرمایه بسته به نوع شرکت، کشور مبدا برای ثبت، نوع فعالیت شرکت و حوزه کاری متغیر می باشد. یکی از سوالاتی که برای متقاضیان در این زمینه ایجاد می شود این است که میزان هزینه ثبت شرکت و شعبه شرکت ایرانی در خارج از کشور چه مقدار می باشد؟
در پاسخ به این پرسش باید بیان نمود که طبیعتا برخی کشورها نیازمند سرمایه بالاتر و برخی نیازمند سرمایه کمتری هستند. حتی بسته به نوع شرکت این سرمایه متغیر است. مثلا سرمایه مورد نیاز برای تاسیس شعبه شرکت در یک کشور خارجی با سرمایه اولیه برای ثبت یک شرکت مستقل به دلیل متفاوت بودن موارد تاثیر گذار روی مبلغ اولیه متفاوت می باشد.
مواردی مانند هزینه های تاییدیه وکالت بر اساس کشور مبدا و نوع فعالیت متقاضی متغیر هستند، ولی به طور کلی، برای انجام این امر به سرمایه هنگفتی نیاز نیست. این هزینه ها شامل مواردی مانند هزینه ترجمه مدارک، هزینه اخذ تاییدیه شرکت، هزینه دفتر کار، هزینه افتتاح حساب و هزینه های جاری شرکت مانند حقوق پرسنل می باشد. به طور مثال؛ هزینه های کلی ثبت شرکت در کشور ترکیه حدود 4000 دلار، در کشور اتریش حدود 60000 یورو و یا در کشور آلمان حدود 25000 یورو است. تغییرات مبالغ بر اساس مواردی که ذکر شد؛ نیز می بایست در این زمینه مطمح نظر قرار گیرد.
اقامت و مهاجرت به خارج از کشور از طریق ثبت شرکت
یکی از متداول ترین روش های مهاجرت و اخذ اقامت کشور های خارجی برای متقاضیان، اقامت و مهاجرت به خارج از کشور از طریق ثبت شرکت می باشد. بیشتر کشور ها به دلیل شرایط مناسب اقتصادی و رفاهی استقبال زیادی از متقاضیان این امر انجام می دهند. طبیعتا ثبت انواع شرکت ها تاثیر بسیار زیادی بر روی اقتصاد آن کشور ها می گذارد.
به طور کلی چند ماه پس از ثبت شرکت در کشور مورد نظر، از سوی مقامات ذی صلاح مانند شهرداری و یا پلیس محلی برای متقاضی گواهینامه ای صادر می شود که حق زندگی جدیدی به متقاضی، در کشور مقصد را می دهد. در ابتدای امر به شخص اجازه اقامت موقت و در ادامه؛ چنانچه تجارت او همچنان رو به رشد و فعال باشد، اقامت دائم اعطا خواهد شد.
در بیشتر کشور های اروپایی؛ معمولا بعد از گذشت پنج سال اقامت موقت، متقاضی می تواند فرآیند اقامت دائم را پیگیری کرده و با دریافت اقامت دائم به عنوان شهروند اصلی آن کشور شناخته شود. همچنین متقاضیان می توانند طی زمان 6 ماه تا یک سال گذرنامه آن کشور را نیز دریافت کنند.
نمونه قرارداد ثبت شرکت در خارج از کشور
برخلاف ثبت شرکت در ایران، اولین قدم پس از ثبت شرکت در خارج کشور، بستن نمونه قرارداد با یک وکیل یا حسابدار می باشد. البته زمانی این امر ممکن است که برای متقاضی یک آدرس و کدپستی معتبر ثبت شده باشد. دلیل اصلی این امر شفاف سازی در بخش اقتصادی و تجاری در این کشورها است.
به همین جهت به دلیل وجود یک مشاور حقوقی و ثبتی و همچنین یک مشاور مالی و مالیاتی از ابتدای کار با انعقاد یک قرارداد، پروسه تاسیس شخص حقوقی کاملا قانونی و حرفه ای پیش می رود و همین شفافیت در انجام کار، باعث ایجاد اطمینان بیشتر در موسسین شرکت و در نتیجه انجام یک فعالیت صادقانه و بدون نگرانی از ابتدای امر می گردد. برای درک بهتر شرایط قرارداد مذکور، یک نمونه قرارداد ثبت شرکت در خارج از کشور در پایین آورده شده است.
- نویسنده: آَشاثبت
- حجم: 389 KB
- منبع: آشاثبت
همانطور که گفته شد؛ یکی از اصلی ترین دلایل ثبت شرکت در کشور های دیگر امکان اخذ اقامت از آن کشورها می باشد که در پس آن، سرمایه گذار می تواند همسر و فرزند زیر هجده سال خود را با خود همراه کند. مهمترین مدرک مورد نیاز برای این امر گذرنامه موسسان و سرمایه گذاران و افرادی که مایل به مهاجرت هستند (خانواده متقاضی اخذ اقامت) می باشد.
ارزان ترین و بهترین کشورها برای ثبت شرکت در خارج
این مقاله در این بخش به بررسی چند نمونه از ارزان ترین و بهترین کشورها برای ثبت شرکت در خارج پرداخته است که در وهله اول کشور گرجستان به دلیل موقعیت جغرافیایی و هزینه های پایین ثبت شرکت مورد نظر می باشد. از طرفی خدماتی که در گرجستان برای متقاضیان ثبت شرکتی فراهم شده نسبت به سایر نقاط اروپا ارزان تر است. همچنین وجود نیرو های ارزان قیمت آماده به کار در این کشور دلیل دیگر انتخاب آن برای ثبت کشور می باشد.
در کنار کشور گرجستان، کشور اسپانیا یکی دیگر از کشور های مناسب برای امر سرمایه گذاری و ثبت شرکت است. قوانین این کشور بسیار ساده و پیش پا افتاده می باشد که کار را برای متقاضیان آسان کرده است. همچنین متقاضیان ثبت شرکت در اسپانیا به راحتی می توانند از تسهیلات این کشور استفاده کرده و حتی ویزای شینگن خود را برای ورود به دنیای بزرگ اروپا دریافت کنند.
مجارستان نیز می تواند گزینه بعدی برای متقاضیان باشد؛ زیرا فعالیت تجاری در این کشور به شرکت اجازه دریافت مارک اروپایی داده و متقاضی را به راحتی به بازار های اروپایی هدایت می کند. همچنین داشتن نرخ پایین مالیات و مالکیت صد درصدی شرکت برای موسس از دیگر مزایای ثبت شرکت در این کشور اروپایی می باشد. ترکیه نیز به دلیل نزدیکی به خاک ایران و اروپا گزینه مناسبی برای امر ثبت شرکت در خارج می باشد.
برای دریافت اطلاعات بیشتر در مورد شرایط و هزینه ثبت شرکت در خارج در کانال تلگرام آشاثبت عضو شوید. کارشناسان مرکز مشاوره حقوقی آشاثبت نیز آماده اند تا با ارائه خدمات مشاوره حقوقی تلفنی به سوالات شما عزیزان پیرامون شرایط و هزینه ثبت شرکت در خارج پاسخ دهند.
پاسخ مشاور: باسلام. مواردی مانند هزینه های تاییدیه وکالت بر اساس کشور مبدا و نوع فعالیت متقاضی متغیر هستند، ولی به طور کلی، برای انجام این امر به سرمایه هنگفتی نیاز نیست. این هزینه ها شامل مواردی مانند هزینه ترجمه مدارک، هزینه اخذ تاییدیه شرکت، هزینه دفتر کار، هزینه افتتاح حساب و هزینه های جاری شرکت مانند حقوق پرسنل می باشد. به طور مثال؛ هزینه های کلی ثبت شرکت در کشور ترکیه حدود 4000 دلار، در کشور اتریش حدود 60000 یورو و یا در کشور آلمان حدود 25000 یورو است. تغییرات مبالغ بر اساس مواردی که ذکر شد؛ نیز می بایست در این زمینه مطمح نظر قرار گیرد.