برای مشاوره شرایط و نحوه گرفتن مجوز دفتر پیشخوان دولت
برای مشاوره شرایط و نحوه گرفتن مجوز دفتر پیشخوان دولت


اخیر توجه بسیاری از مسئولان کشورهای جهان به سوی دولت الکترونیک معطوف شده است؛ به گونه ای که تقریبا تمامی کشورها بخشی از توان خود را صرف رسیدن به آن نموده اند و در همین راستا، دولت برای انجام بهتر وظایف خود اقدام به تاسیس دفاتر پیشخوان نمود. ایجاد دفاتر خدمات الکترونیک به عنوان یکی از مراکز ارائه دهنده خدمات شهری، از مدت ها پیش به عنوان یک راهبرد مهم برای کم کردن هزینه ها و کوتاه تر شدن مسیرهای اداری و نهایتا بهبود سامانه های پاسخگویی به شهروندان می باشد.
از مزایای راه اندازی دفاتر پیشخوان این است که موجب کارآفرینی و اشتغال زایی برای بخش خصوصی می شود و همچنین باعث کاهش تصدی گری دولت و نهادینه شدن دولت الکترونیک در بطن جامعه شهری و روستایی می گردد. راه اندازی دفاتر پیشخوان دولت دارای شرایط و ضوابط خاص خود است که از جمله آن می توان به دریافت مجوز مربوطه اشاره نمود. بدون دریافت مجوز، شخص امکان راه اندازی دفاتر پیشخوان دولت را نخواهد داشت.
در این مقاله سعی شده است، در ابتدا؛ به تعریف دفتر پیشخوان دولت، شرایط و سامانه اخذ مجوز تاسیس پرداخته شود. سپس توضیحاتی راجع به مدارک لازم برای صدور پروانه دفتر پیشخوان و مراحل و نحوه گرفتن مجوز و در اخر مدت اعتبار و تجدید پروانه ارائه می گردد و به این سوال پاسخ داده می شود که برای پیگیری و گرفتن مجوز دفتر پیشخوان دولت به کجا مراجعه کنیم. جهت کسب اطلاعات بیشتر در خصوص پیگیری درخواست دفتر پیشخوان دولت با ما همراه باشید.
دفتر پیشخوان دولت چیست
مشارکت بخش خصوصی و عمومی می تواند کانالی برای ارائه خدمات دولت در قالب دولت الکترونیک و هوشمند سازی اداری برای مردم باشد. در ایران این مشارکت از طریق دفاتر پیشخوان و مجتمع های خدمات اداری تحقق می یابد. در این میان ممکن است که این سوال برای افراد مطرح شود که دفتر پیشخوان دولت چیست و به چه منظوری تاسیس می گردد.
در پاسخ به این پرسش که دفتر پیشخوان دولت چیست؛ می توان پاسخ داد که خدمات دولت و بخش عمومی و غیردولتی یا دفاتر پیشخوان به دفاتری گفته می شود که دولت ایران برای ارائه خدمات الکترونیک خود به مردم در سطح کشور احداث کرده است. کلیه دستگاه های دولتی و اجرایی موظفند خدمات الکترونیک خود را از راه این دفاتر ارائه دهند. در واقع دفتر پیشخوان دولت حرکت به سوی دولت الکترونیک می باشد.
این دفاتر به دست بخش خصوصی اداره می شوند. یکی از دلایل تشکیل این دفاتر جلوگیری از موازی کاری دستگاه های دولتی و حرکت به سوی دولت الکترونیک بیان شده است. آمار دقیقی از تعداد این دفاتر و خدماتی که ارائه می دهند، وجود ندارد، اما قریب 16000 دفتر خدمات پیشخوان با عناوین مختلف، در سطح کشور وجود دارند که 10000 واحد در روستاها و 6000 واحد آن در شهر ها قرار دارند.
از مهمترین خدمات قابل ارائه در این دفاتر می توان به: خدمات بیمه ای، خدمات سجلی و ثبت احوال، خدمات بانکی پست بانک و خدمات پستی، خدمات مخابراتی تلفن همراه (همراه اول و ایرانسل و رایتل) و تلفن ثابت، خدمات مالیاتی و اظهار نامه های مالیاتی و مالیات بر عوارض خودرو، عوارض شهرداری، صدور گواهینامه، کارهای گمرکی، پرداخت تخلفات رانندگی اشاره نمود. بر طبق برنامه ریزی ها باید تقریبا به ازای هر 20 هزار نفر، یک دفتر پیشخوان با توزیع مناسب در سطح کشور ایجاد شود.
شرایط تاسیس و اخذ مجوز تاسیس دفاتر پیشخوان دولت در سال ۱۴۰۴
در ابتدا؛ باید توجه داشت که پیش نیاز لازم برای اخذ مجوز این است که در سایت جامع ثبت شرکت ها، اقدام به ثبت شرکت نمود؛ زیرا صدور پروانه دفتر پیشخوان خدمات دولت و بخش عمومی غیر دولتی، صرفا برای اشخاص حقوقی و پروانه خدمات ارتباطات و فناوری اطلاعات (ICT) روستایی برای اشخاص حقیقی و حقوقی با رعایت مقررات اجرایی موضوع ماده 9 مصوبه شماره 2 جلسه شماره 317 مورخ 1400/01/22 می باشد. بعد از آن یک سری شرایط می بایست در خصوص شخص متقاضی رعایت گردد. شرایط دریافت اخذ تاسیس دفاتر پیشخوان دولت در سال 1404 برای متقاضی آن به شرح زیر می باشد:
شخص متقاضی باید تابعیت جمهوری اسلامی ایران را داشته باشد
اعتقاد به دین مبین اسلام یا یکی از ادیان رسمی کشور مصرح در قانون اساسی
نداشتن پیشینه کیفری موثر، عدم اشتهار به فساد منجر به محرومیت از حقوق اجتماعی و عدم اعتیاد به مواد مخدر
دارا بودن گواهی انجام خدمت نظام وظیفه یا معافیت دائم از انجام آن برای افراد ذکور (دانشجویان دارای معافیت تحصیلی نیازی به ارائه کارت پایان خدمت ندارند.)
عدم اشتغال در دستگاه های اجرایی موضوع ماده (5) قانون مدیریت خدمات کشوری با رعایت ماده 117 آن قانون و ماده (5) قانون محاسبات عمومی کشور و نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران یا هر دستگاه دیگری که از بودجه عمومی کشور استفاده می کند
داشتن تایید صلاحیت فردی از مراجع ذی صلاح
دارا بودن حداقل مدرک تحصیلی کارشناسی مورد تایید وزارت علوم، تحقیقات و فناوری اطلاعات و یا حداقل 10 سال سابقه کارشناسی کاربردی (بر اساس حکم کارگزینی) در دستگاه های دولتی
نداشتن بدهی معوق بانکی، مالیاتی و بیمه ای مطابق قوانین و مقررات مربوط و بر اساس فهرست ارائه شده از سوی مراجع ذیربط
دارا بودن شرایط تعیین شده در خصوص اشخاص حقیقی برای مدیر عامل یا صاحب امضاء معرفی شده
شخص حقوقی باید غیردولتی و محل ثبت آن در کشور جمهوری اسلامی ایران باشد.
بعد از بررسی شرایط دریافت مجوز دفاتر پیشخوان دولت در خصوص شخص متقاضی، نوبت به بررسی خصوصیات دفاتر پیشخوان می رسد که علاوه بر این، طراحی نمای بیرونی دفاتر پیشخوان باید دارای ویژگی هایی بوده و رعایت آن الزامی می باشد. این شرایط شامل موارد زیر است:
تهیه و نصب تابلو با رنگ، آرم و نوشته معین مطابق نمونه هایی كه توسط کمیته راهبری دفاتر پیشخوان ارائه می شود.
فضای کافی به متقاضیان اختصاص یابد.
امکانات لازم جهت ارائه خدمات به جانبازان، معلولین و سالمندان فراهم شود.
تامین تاسیسات بهداشتی (آبدارخانه و سرویس بهداشتی برای كارکنان دفتر) این تكلیف در مجتمع های تجاری و اداری كه دارای سرویس بهداشتی متمركز هستند، مصداق ندارد.
در بالای باجه ها محل هایی برای نصب علائم دیداری و نوشتاری جهت اطلاع مشتریان پیش بینی شود.
تابلوی تعرفه خدمات برای رویت متقاضی به نحوی نصب شود كه در زمان توقف در جلوی باجه هم به راحتی قابل خواندن باشد.
همانطور که ذکر شد؛ بعد از مطرح شدن شرایط متقاضی و بررسی ویژگی های لازم، در خصوص شرایط دریافت مجوز دفاتر پیشخوان باید گفت که تجهیزاتی باید تهیه شده و در دفاتر وجود داشته باشند تا مجوز دفتر پیشخوان دولت به شخص داده شود. این تجهیزات شامل موارد زیر می باشد:
میز
صندلی و نیمكت مراجعین
امکانات ایمنی نظیر کپسول اطفای حریق و سیستم هشدار دهنده و دزدگیر
داشتن تجهیزات رایانه ای متناسب با خدمات قابل ارائه
یک دستگاه نمابر
خطوط ارتباطی و دیتای متناسب با حجم خدمات قابل ارائه
در نتیجه تاسیس دفاتر پیشخوان دولت برای اشخاص حقیقی و حقوقی دارای شرایط خاصی بوده که در صورت داشتن آن ها می توان برای دریافت مجوز و اخذ پروانه تاسیس دفتر پیشخوان دولت اقدام نمود. با توجه به ابلاغیه شورای عالی اداری، مسئولیت ایجاد سامانه الکترونیکی و نظارت بر عملکرد دفاتر پیشخوان خدمات دولت به عهده کانون انجمن های صنفی دفاتر پیشخوان خدمات دولت گذاشته شده است.
سامانه صدور پروانه دفاتر پیشخوان دولت
در بخش های پشیین مقاله به معرفی دفاتر پیشخوان دولت پرداخته و بیان نمودیم که این دفاتر چیست و شرایط دریافت مجوز تاسیس آن برای متقاضی و محل دفتر چه می باشد. در این بخش از مقاله قصد داریم تا به توضیح سامانه صدور پروانه دفاتر پیشخوان دولت بپردازیم و نشانی آن را بیان کنیم.
سامانه صدور پروانه دفاتر پیشخوان دولت در واقع همان سایت درگاه ملی مجوزهای کشور می باشد. درگاه ملی مجوزهای کشور، در واقع بستری اینترنتی برای اعلام شرایط، مدارک، هزینه و مراحل صدور کلیه مجوزهای کسب و کار اعم از دفاتر پیشخوان دولت، می باشد. صاحبان مشاغل می توانند با ورود به این سایت به نشانی g4b.ir، از این ضوابط آگاه شده و برای کسب مجوز خود اقدام نمایند. به طور کلی میتوان کارکردهای درگاه ملی مجوزهای کشور را در چهار مورد خلاصه نمود که به شرح زیر است:
شفاف سازی شرایط، مدارک، زمان و هزینه لازم برای صدور مجوز کلیه کسب و کارها
معرفی مرجع اصلی صادرکننده مجوز هر کسب و کار
سهل کردن شرایط، مدارک و زمان و هزینه لازم برای صدور مجوز همه کسب و کارها
ثبت نام از متقاضیان دریافت مجوز، راهنمایی و هدایت وی به درگاه تخصصی صادرکننده مجوز
پشتیبانی و پیگیری دریافت مجوز موردنظر متقاضی در زمان اعلام شده و پیگیری قضایی در صورت عدم صدور مجوز بدون دلیل موجه
بنابراین، درگاه ملی مجوزها برای همه کسب و کارها اعم از دفاتر یپشخوان دولت، شرایط، مدارک، زمان و هزینه صدور مجوز را اعلام کرده و به طور کاملا غیرحضوری درخواست مجوز را ثبت و اطلاعات اولیه را از متقاضی می گیرد و او را هدایت می کند تا از درگاه صادرکننده مجوز، فایل مجوز خود را بدون حضور و کاغذ، طی زمان اعلامی دریافت کند.
مدارک لازم برای اخذ مجوز دفتر پیشخوان دولت
در بخش های قبل، بررسی شد که شرایط تاسیس و دریافت مجوز دفتر پیشخوان، شامل چه مواردی می باشد. از آنجا که اثبات دارا بودن شرایطی که در بخش قبل، گفته شد، مستلزم ارائه مدارک مرتبط با آن می باشد، در ادامه، مدارک لازم برای اخذ مجوز دفتر پیشخوان دولت ارائه شده که به شرح ذیل است:
تصویر سند مالکیت
تاییدیه اماکن
تصویر اجاره نامه
تصویر برابر اصل کلیه صفحات شناسنامه و کارت ملی شخص حقیقی یا مدیرعامل و صاحبان امضا اشخاص حقوقی
تصویر برابر اصل کارت پایان خدمت یا معافیت دائم شخص حقیقی یا مدیر عامل و صاحبان امضا اشخاص حقوقی
4 قطعه عکس 3*4 برای اشخاص حقیقی یا مدیر عامل و صاحبان امضا اشخاص حقوقی
درخواست کتبی شخص حقیقی یا شخص حقوقی با مهر و امضاء افراد دارای حق امضا، براساس آخرین تغییرات مندرج
اصل گواهی عدم اعتیاد شخص حقیقی یا مدیر عامل و صاحبان امضاء اشخاص حقوقی
پرداخت مبلغ حق امتیاز صدور پروانه دفاتر پیشخوان خدمات دولت
تصویر برابر اصل مدرک تحصیلی شخص حقیقی یا مدیرعامل و صاحبان امضاء اشخاص حقوقی
تصویر برابر اصل اساسنامه شرکت، روزنامه رسمی حاوی آگهی تاسیس و آگهی آخرین تغییرات سهامداران و هیات مدیره
ارائه گواهی عدم بدهی بانکی، مالیاتی و بیمه ای مدیران شرکت
براساس احکام قانونی، ارسال تمامی استعلامات بین دستگاهی (آب، برق، گاز، محیط زیست، منابع طبیعی و...) و پیگیری و دریافت پاسخ آن ها برای هر مجوز کسب وکار، به عهده مرجع اصلی صادرکننده مجوز است. بر این اساس، مرجع اصلی صادرکننده این مجوز، موظف است مدارک احتمالی لازم برای دریافت پاسخ استعلام ها را در درگاه تخصصی خود به طور دقیق و شفاف اعلام و به صورت الکترونیکی از متقاضی دریافت و طی زمان تعیین شده برای صدور این مجوز، پاسخ این استعلام ها را نیز اخذ نماید.
برای گرفتن مجوز دفتر پیشخوان دولت به کجا مراجعه کنیم
در پاسخ به این پرسش که برای گرفتن مجوز دفتر پیشخوان دولت به کجا مراجعه کنیم؟ در بخش های قبلی مقاله، توضیح داده شد که برای گرفتن مجوز دریافت دفاتر پیشخوان دولت متقاضیان می بایست از طریق سامانه درگاه ملی مجوزها اقدام کنند و درخواست خود را در این سایت به ثبت برسانند.
بنابراین، افرادی که قصد راه اندازی هرگونه کسب وکاری دارند، باید به این سامانه مراجعه کرده و شرایط و مدارک برای تاسیس کسب و کار خود را مطالعه و مدارک را طبق اطلاعات تهیه کنند. این سامانه توسط وزارت اقتصاد با همکاری وزارت ارتباطات به منظور ارائه خدمات اینترنتی در حوزه دریافت مجوزهای کسب و کار ایجاد شده است. در گذشته دریافت مجوز برای کسب و کارهای جدید دارای پروسه طولانی بوده و افراد به سختی می توانستند این مجوزها را دریافت کنند، اما با تحولاتی که صورت گرفته، امکان ارائه مجوز به کسب و کارهای نوپا هم از سامانه g4b.ir راحت تر شد.
در این سایت، امکان وارد شدن افراد جدید ساده تر شده و با افزایش رقابت در هر بخش، احتمال افزایش کیفیت ارائه خدمات به مردم هم بیش تر گردیده است. در نتیجه، برخلاف گذشته که مراجعات حضوری باعث صرف هزینه و زمان زیادی می شد و در بیش تر موارد هم متقاضیان جواب درستی نگرفته و موفق نمی شدند مجوز دریافت کنند، در سامانه درگاه ملی مجوزهای کشور، امکان طی کردن همه مراحل دریافت مجوز از طریق سایت مجوزها و به صورت آنلاین فراهم شده است.
مراحل تکمیل فرم درخواست و نحوه گرفتن مجوز دفتر پیشخوان دولت
در قسمت های گذشته، توضیحات جامع و کاملی در خصوص شرایط، مدارک و هزینه دریافت پروانه تاسیس دفتر پیشخوان دولت ارائه گردید و به این سوال که برای گرفتن مجوز دفتر پیشخوان دولت به کجا مراجعه کنیم پاسخ داده شده و بیان شد که متقاضیان می بایست برای دریافت این مجوز، به سایت درگاه ملی مجوزهای کشور مراجعه نمایند. در این قسمت از مقاله، قصد داریم تا به توضیح مراحل تکمیل فرم درخواست و نحوه گرفتن مجوز دفتر پیشخوان دولت بپردازیم.
در ابتدا فرد می بایست نشانی اینترنتی g4b.ir را در مرورگر خود وارد نموده و مطابق تصویر زیر به صفحه اصلی سایت درگاه ملی مجوزهای کشور راه یابد.
سپس کاربر باید واژه "دفتر پیشخوان خدمات دولت" را در قسمت مشخص شده وارد کرده و گزینه جستجو را کلیک می نماید.
بعد از انتخاب گزینه جستجو، متقاضی با صفحه ای مطابق شکل زیر مواجه خواهد شد که می بایست بر روی گزینه "خدماتی" که با کادر قرمز رنگ مشخص شده، کلیک نماید.
دریافت مجوز این کسب و کار، چند مرحله دارد. انواع، مراحل، فرایند صدور و گزینه ثبت درخواست مجوز در این صفحه ارائه شده است. برای دریافت مجوز دفتر پیشخوان دولت، شخص می بایست، کلیه مجوز های قید شده در قسمت زیر را دریافت نماید. برای اخذ مجوز هر یک از جوازهای زیر، شخص باید بر روی گزینه "ثبت درخواست" مربوط به جواز مربوطه کلیک نماید.
پس از ثبت اطلاعات، ثبت نام در سامانه درگاه ملی مجوزها خاتمه یافته و یک کد رهگیری به درخواست فرد تعلق می گیرد. سپس متقاضی می تواند پس از تکمیل مراحل و طی فرآیند اداری آن، جواز تاسیس دفتر پیشخوان دولت خود را از نهاد ها و سازمان های ذی صلاح دریافت نماید.
مدت اعتبار مجوز دفتر پیشخوان دولت
تا به اینجا در مورد شرایط دریافت مجوز دفاتر پیشخوان، ویژگی و تجهیزات لازم این دفاتر و سامانه ای که اقدام به صدور پروانه می کند و همچنین نحوه دریافت آن توصیحاتی داده شده است. حال در این مورد صحبت می شود که بعد از طی این مراحل و اخذ مجوز مربوطه، مدت اعتبار مجوز دفتر پیشخوان دولت به چه صورت می باشد.
مدت اعتبار پروانه پنج سال است و در صورت درخواست دارنده پروانه در چارچوب مصوبات کمیسیون و دستورالعمل های موضوع ماده 9 قانون اصول حاکم بر صدور پروانه دفاتر پیشخوان خدمات دولت و بخش عمومی غیر دولتی و دفاتر ارتباطات و فناوری اطلاعات برای دوره های پنج ساله قابل تجدید است.
دارنده پروانه در صورت درخواست تمدید پروانه باید حداقل سه ماه پیش از پایان اعتبار آن، تقاضای کتبی خود را به کارگروه استانی تسلیم نماید و وزارت پس از تایید کارگروه استانی نسبت به تمدید پروانه اقدام خواهد کرد. در صورتی که مدت اعتبار پروانه تمام شود و برای تمدید آن اقدام نشود، فعالیت فرد غیرقانونی تلقی خواهد گردید.
هزینه حق امتیاز صدور و تجدید پروانه دفتر پیشخوان دولت
درخصوص، هزینه حق امتیاز صدور و تجدید پروانه دفتر پیشخوان دولت، ماده واحده قانون اجازه تعیین و وصول حق امتیاز فعالیت بخش غیردولتی در زمینه پست و مخابرات مصوب 1392 مقرر می دارد: «صدور پروانه دفاتر پیشخوان خدمات دولت و بخش عمومی غیردولتی و دفاتر ارتباطات و فن آوری اطلاعات روستایی با دریافت حق امتیاز به شرح زیر و بر اساس درخواست متقاضی و با رعایت اصول حاکم بر صدور پروانه دفاتر یاد شده موضوع مصوبه شماره (3) جلسه 289 مورخ 19/12/1397 کمیسیون تنظیم مقررات ارتباطات و اصلاحات بعدی آن مجاز است. این مبالغ مطابق با هزینه های ذکر شده در سامانه درگاه ملی مجوز ها به شرح زیر است:
کلان شهرها: مبلغ ۱,۳۸۵,۷۷۵,۰۰۰ ریال
مراکز استان ها به استثنای کلان شهرها: مبلغ ۸۳۱,۴۶۵,۰۰۰ ریال
شهرهای با جمعیت بیش از پنجاه هزار نفر به استثنای مراکز استان ها و کلان شهرها: مبلغ ۴۱۵,۷۳۳,۰۰۰ ریال
سایر شهرها به استثنای شهرهای موضوع بخش های قبل: مبلغ میلیون ۱۳۸٬۵۷۸٬۰۰۰ ریال
روستاها: مبلغ ۱۳,۸۵۸,۰۰۰ ریال
حق امتیاز تجدید پروانه، یک دهم مبلغ حق امتیاز مربوط به بندهای قبل تعیین می شود. همچنین، دریافت گواهی نامه مدیر فنی جهت انجام خدمت در دفاتر پیشخوان خدمات دولت و بخش عمومی غیردولتی مبلغ 3,000,000 ریال و دریافت پروانه ارائه خدمات ثبت احوال در دفاتر پیشخوان خدمات دولت و بخش عمومی غیر دولتی و دفاتر پیشخوان روستائی به مبلغ 4,000,000 ریال تعیین شده است.
علاوه بر این، شرایط تجدید پروانه به شرح موارد زیر می باشد: اول آن که دارنده پروانه در صورت تمایل به تجدید پروانه، باید حداقل سه ماه پیش از پایان اعتبار آن، تقاضای خود را از طریق سامانه ارائه دهد، در صورت احراز شرایط، تعلیق نبودن فعالیت دفتر، نداشتن تخلف رفع نشده و فعال بودن دفتر برای تجدید پروانه اقدام می شود. دوم آن که عدم درخواست تجدید پروانه به منزله انصراف دارنده پروانه از فعالیت تلقی می گردد و در صورت عدم تجدید پروانه یا لغو آن، دارنده پروانه باید نسبت به تسویه حساب با دستگاه های خدمات دهنده اقدام و گواهی آن را به اداره کل ذیربط اقدام نماید.
پیگیری درخواست مجوز دفتر پیشخوان دولت
در قسمت های پیشین مقاله، به توضیح شرایط و مدارک مجوز پروانه دفتر پیشخوان دولت پرداخته و مراحل و نحوه دریافت آن را ارائه نمودیم. در این بین، ممکن است که بسیاری از افراد درخواست خود را برای دریافت پروانه دفتر پیشخوان دولت به ثبت رسانده، و این موضوع برای آن ها مطرح شود که چگونه میتوان اقدام به پیگیری درخواست مجوز نمود؟
در پاسخ به این پرسش می بایست بیان نمود که متقاضیان به منظور پیگیری درخواست مجوز خود می بایست به سایت درگاه ملی مجوزها وارد شده و در صفحه حساب کاربری اقدام به پیگیری درخواست خود نمایند. توجه به این نکته ضروری است که پس از ثبت درخواست مجوز دفتر پیشخوان دولت، یک کد رهگیری به درخواست متقاضی اختصاص داده می شود، که لازم است شخص آن را تا زمان دریافت مجوز، نزد خود نگه دارد تا بتواند اقدام به پیگیری درخواست خود نماید.
هم چنین، صدور پروانه هم به صورت پیامکی به متقاضی اطلاع داده می شود. بنابر این، شخص می تواند از طریق چک کردن پیام های صادر شده از سوی درگاه ملی مجوزها، به شماره تلفن همراه خود، اقدام به پیگیری درخواست مجوز دفتر پیشخوان دولت نماید.
برای دریافت اطلاعات بیشتر در مورد شرایط و نحوه گرفتن مجوز دفتر پیشخوان دولت در کانال تلگرام آشاثبت عضو شوید. کارشناسان مرکز مشاوره حقوقی آشاثبت نیز آماده اند تا با ارائه خدمات مشاوره حقوقی تلفنی به سوالات شما عزیزان پیرامون اطلاع از شرایط و نحوه گرفتن مجوز دفتر پیشخوان دولت پاسخ دهند.
پاسخ مشاور: باید به حساب کاربری خود در سامانه درگاه ملی مجوزها مراجعه کنید.
پاسخ مشاور: باسلام. هم ادرس خودتان و هم ادرس محل کسب برای ثبت نام جواز لازم است.
پاسخ مشاور: باسلام. بله.
پاسخ مشاور: باسلام. افرادی که قصد راه اندازی هرگونه کسب وکاری دارند، باید به سامانه درگاه ملی مجوزها مراجعه کرده و شرایط و مدارک برای تاسیس کسب و کار خود را مطالعه و مدارک را طبق اطلاعات تهیه کنند که جزئیات بیشتر در متن مقاله ارائه داده شده است.
پاسخ مشاور: با سلام. سامانه صدور پروانه دفاتر پیشخوان دولت در واقع همان سایت درگاه ملی مجوزهای کشور می باش
پاسخ مشاور: با سلام. خدمات دولت و بخش عمومی و غیردولتی یا دفاتر پیشخوان به دفاتری گفته می شود که دولت ایران برای ارائه خدمات الکترونیک خود به مردم در سطح کشور احداث کرده است که توضیحات آن در متن مقاله ارائه داده شده است.
پاسخ مشاور: باسلام. افرادی که قصد راه اندازی هرگونه کسب وکاری دارند، باید به سامانه درگاه ملی مجوزها مراجعه کرده و شرایط و مدارک برای تاسیس کسب و کار خود را مطالعه و مدارک را طبق اطلاعات تهیه کنند که جزئیات بیشتر در متن مقاله ارائه داده شده است.