انواع شرکت ها

سوالات متداول
1- انواع شرکت ها در قانون تجارت چیست؟ به طور کلی هفت نوع شرکت در ماده 20 قانون تجارت پیش بینی شده که اعم است از؛ شرکت سهامی، شرکت با مسئولیت محدود، شرکت تضامنی و.... که سایر انواع شرکت ها در متن مقاله بیان گردیده است.
2- مزایا و معایب انواع شرکت ها چه می باشد؟ هر یک از انواع شرکت ها، مزایا و معایب ویژه خود را دارند که غالبا مربوط به مسئولیت شرکا شرکت می شود که توضیحات تکمیلی در این خصوص در متن مقاله مورد اشاره قرار گرفته است.
3- تعریف انواع شرکت های قابل ثبت در قانون تجارت به چه صورت است؟ تعریف شرکت سهامی به این صورت است که سرمایه آن به قطعات مساوی به نام سهام تقسیم می شود و مسئولیت سهامداران محدود به مبلغ اسمی سهام آن هاست که تعریف دیگر انواع شرکت های قابل ثبت در قانون تجارت در متن مقاله آمده است.

برای مشاوره پیرامون تعریف انواع شرکت ها

برای مشاوره پیرامون تعریف انواع شرکت ها

تماس با سامانه ها

نظرات کاربران

هیوا 1403/03/22
مسئولیت در شرکت سهامی برای سهامداران چه قدره؟
پاسخ مشاور: باسلام. به اندازه مبلغ اسمی سهام
لیلی 1402/06/11
در شرکت مختلط سهامی چند نوع شریک هست؟
پاسخ مشاور: با سلام. دو نوع شریک
مهدی 1402/05/30
مطمئن ترین شرکت برای معامله کنندگان چه شرکتیه؟
پاسخ مشاور: باسلام. شرکت تضامنی
ازاده 1402/05/18
در شرکت مختلط سهامی چند نوع شریک وجود داره؟
پاسخ مشاور: با سلام. در شرکت مختلط سهامی نیز همانطور که گفته شد، دو نوع شریک وجود دارد که شامل شریک ضامن و شریک سهامی می شود. 
ناصری 1402/05/12
شرکت با مسئولیت محدود چه نوع شرکتیه؟
پاسخ مشاور: باسلام. مطابق ماده 94 قانون تجارت، شرکت با مسئولیت محدود شرکتی است که بین دو یا چند شریک برای امور تجارتی تشکیل شده و در آن مسئولیت هر یک از شرکا به میزان سرمایه ای است که در شرکت آورده اند، اما سرمایه شرکت برخلاف شرکت سهامی به قطعات سهم تقسیم نمی شود. چنانچه فرد قصد نقل و انتقال سهم الشرکه شرکت با مسئولیت محدود را داشته باشد، باید توجه داشته باشد که به موجب ماده 103 قانون تجارت، انتقال سهم الشرکه تنها از طریق سند رسمی به عمل می آید و می توان از طریق دفاتر اسناد رسمی این انتقال را انجام داد.
منیره 1402/05/09
انواع شرکت ها در قانون تجارت چیان؟
پاسخ مشاور: با سلام. به طور کلی هفت نوع شرکت در ماده 20 قانون تجارت پیش بینی شده که اعم است از؛ شرکت سهامی، شرکت با مسئولیت محدود، شرکت تضامنی و.... که سایر انواع شرکت ها در متن مقاله بیان گردیده است.